Daffy 10 547 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 ale i tak Emet coś jest nie tak....przez całą grę nie zdobędziesz ani jednego pucharka, a jak ją skończysz tylko raz nie zbierając wszystkiego to wskoczy tylko jeden pucharek? chyba jeszcze takiej gry nie było... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Ja pierdzielę, a wy gracie tylko dla trofeów czy jak?? Bo trochę nie rozumiem o co cały ten płacz?? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 ja w ogóle nie gram dla trefeów o czym świadczy chyba mój gamertag gdzie jasno widać, że gry kończę w 99% tylko raz, po prostu jestem zdziwiony trofikami i tyle bo jeszcze tytułu o takim podziale nie było (o ile ta rozpiska jest prawdziwa) Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 ale te trofea to podobno polowa - gdzies było info, ze brakuje trofików za multi i czegos tam jeszcze IGN has The Last of Us, and naturally, we've seen the Trophy list for the game. Today, we’ve been given permission to reveal those Trophies to you, the PlayStation faithful. Perhaps the most notable thing about the Trophy list is that it’s very un-Naughty Dog like, specifically when you compare it to the Trophy lists for the Uncharted trilogy. Naughty Dog has opted for many more Gold Trophies this time around (for reference, Uncharted 3: Drake’s Deception has one), along with a bunch of Silver Trophies. In fact, its list of Bronze Trophies is the smallest, a rarity in any game. Nie wygląda na to żeby brakowało jakichś trofeów. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 (edytowane) Były, były.. nawet jeszcze skromniejsze Ale to jest prosty rachunek.. Wartości trofeów w systemie: Bronze Trophies: 15 Points Silver Trophies: 30 Points Gold Trophies: 90 Points Platinum Trophies: 180 Points Gry z platyną w sumie mają około 1200 punktów (podstawa, bez DLC, wartość waha się zazwyczaj w przedziale 1170-1230 pkt). Podane trofea z TLoU dają 1095 pkt, + ukryte, pewnie złote, co w sumie da 1185 pkt. Edytowane 30 maja 2013 przez Emet Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 (edytowane) haha no to jaja przechodząc grę w moim stylu(nigdy niczego nie zberam do pelna za pierwszym razem) wychodzi na to, że zakończę przygodę z tLoU z jednym srebrnym pucharkiem: No Matter What (Normal) - Complete the game on Normal.Oby te opcje new game+ były ciekawe by chciało się jeszcze raz chłonąć przygodę Edytowane 30 maja 2013 przez Ficuś Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 haha no to jaja przechodząc grę w moim stylu(nigdy niczego nie zberam do pelna za pierwszym razem) wychodzi na to, że zakończę przygodę z tLoU z jednym srebrnym pucharkiem: No Matter What (Normal) - Complete the game on Normal.Oby te opcje new game+ były ciekawe by chciało się jeszcze raz chłonąć przygodę Z dwoma, bo jeszcze jest za easy. Mam nadzieję, że survivor odblokuje się po przejściu na normal, bo jeśli nie to trzeba będzie ukończyć 4 razy (normal, hard, survivor, survivor+) lub 3 razy zaczynając od razu na hard (czego ja zazwyczaj nie lubię, bo za pierwszym razem wolę chłonąć fabułę a nie powtarzać schemat kilka razy). Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Temat o trofeach dostępny tutaj. Wszelkie sprawy związane z trofeami piszcie tam. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Mam pytanko odnośnie polskiej wersji gry: czy będzie możliwość przełączenia gry na oryginalną angielską ścieżkę dźwiękową? Sytuacja jak z GoW:A. Jest wersja za 200zł czyli PL/CZE lub sam ANG i jest wersja droższa (chyba 239zł) i tu mamy PL/ANG. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Ale przecież w wersi PL/CZ jest też anglik więc jak ktoś nie przywiązuje uwagi do okładki i instrukcji w innym języku to jest kilka dych do przodu. Miałem taką wersję U3 i było mnóstwo języków do wyboru. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Ale przecież w wersi PL/CZ jest też anglik więc jak ktoś nie przywiązuje uwagi do okładki i instrukcji w innym języku to jest kilka dych do przodu. Miałem taką wersję U3 i było mnóstwo języków do wyboru. A to nawet nie wiedziałem, sądziłem że tylko PL/CZ, to jaki sens jest kupować droższą wersje gdzie mamy PL/ANG? Figurka z wersji Post Pandemic. http://bossbattlecoming.com.pl/the-last-of-us-figurka-z-edycji-post-pandemic-z-bliska/ Czemu Sony nie wydało tego w Europie? Świetnie wykonana figurka. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Yeti, szkoda tylko, że twarze nie przypominają postaci z gry, szczególnie Ellie. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Nie jest źle, ale fakt, twarz Ellie nieco inna. Mimo wszystko, chętnie bym postawił taką figurkę na półce. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Mam pytanko odnośnie polskiej wersji gry: czy będzie możliwość przełączenia gry na oryginalną angielską ścieżkę dźwiękową? Sytuacja jak z GoW:A. Jest wersja za 200zł czyli PL/CZE lub sam ANG i jest wersja droższa (chyba 239zł) i tu mamy PL/ANG. Ciekawe. Ultima ma tą wersję za 239 zł (tą zamówiłem) i tam piszę, że jest to pełna polska wersja. W większości przypadków podają, że są to wersje PL/ANG ale tutaj jest tylko PL. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z inFamous jedynki gdzie trzeba była ścierpieć polski voice acting bo języka mówionego nie dało się zmienić. Cytuj
Galionus99 0 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Przyznam szczerze, że ten klimat i gamepley nie trafia jednak. Jedyne co jest na mistrzowskim wręcz poziomie to udźwiękowienie. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Czy ktos wiec może w jakich godzinach zostanie udostępnione demko ?? Akurat wieczorem pozbywam się na jakiś czas GoW'a i chciałbym wcześniej zassać. Standardowo koło 18 czy później/wcześniej ?? Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Jeszcze tylko niecałe 9 godzin i demko będzie dostępne. Już się nie mogę doczekać, szkoda tylko że dopiero jutro będę mógł zagrać. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Fajnie by było, gdyby zrobili jakieś dodatki do singla. Nie powiedzieli nie, więc jest to bardzo prawdopodobne. Prawdopodobnie gameplay z dema. Oglądałem tylko pierwsze 6 minut, ale brutalność i zaje.bi.stośc też gry aż bije z tego filmiku. Cos mi się wydaję, że Naughty Dog znów wyznaczy nowe standardy. Ellie i to jej motherfucker, nie wyobrażam sobie grać w ten tytuł z polskim dubbingiem. O ja, klimat jest doprawdy mocarny. Grafika i interakcja też niesamowicie robią. Współczuję też tym, co będą grali z polskim dubbingiem, bo ten tutaj zapowiada się świetnie. Ale nie razi Was kilka czysto technicznych rzeczy, które widać na tym filmiku? Cytuj
Słupek 2 140 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Jeszcze tylko niecałe 9 godzin i demko będzie dostępne. Już się nie mogę doczekać, szkoda tylko że dopiero jutro będę mógł zagrać. Demem TLoU będzie można się dzielić tak jak "zawsze"? Czy demo jest bezpośrednio przypisane do gry i odpalę je tylko z poziomu GoW:A? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Potrzebujesz gry, aby zassać demo, jak już to zrobisz, to powinno być normalnie dostępne z poziomu XMB. 1 Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Nowa wersja reklamy. W Empiku gra będzie w cenie 199zł. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 I to jest bardzo dobra wiadomość bo akurat mam ponad 200pkt do wykorzystania na empik.com.pl więc gierka wpadnie za darmo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 wow 199? w empiku dawno nie widzialem takiej ceny, tam praktycznie wszystko kosztuje 239 zeta, i to od dawna (zanim była ta podwyżka pare miesięcy temu) ja to sie tylko boje czy wyłapie angielską wersje przed premierą... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 ale polska wersja bedzie z angielska na plycie co nie? ja przechodze w combo ang v\a, polish sub. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Do kiedy jest embargo na recenzje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi