grzech83 6 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Można ściągać tylko że całość waży 132MB tylko więc chyba trochę mało... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Gościu który gra w demo właśnie zginął 12 raz !!! Więc albo debil, albo gra jest tak cholernie trudna ? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Ktoś by chciał zostać forumowym bohaterem i by sprawdził czy demo można dzielić? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 ja dema nie oglądam a tym bardziej nie ściągam. Jeszcze nigdy na tej generacji nie zobaczyłem tak mało filmików z interesującego mnie tytułu. Day one zakup dla mnie i tyle. Naughty Dog na to za te wszystkie tytuły zasługuje - pozostaje kwestia czy wersja pudełkowa czy zrzutka z ps store. Ogólnie Psy muszą być pewne, że ten tytuł będzie wielki skoro embargo na recki mija na tyle przed premierą, obecnie to większość firm woli by recki wychodziły w dniu premiery z obawy, że średnia może zaszkodzić sprzedaży. Yeti info o 199zł w empiku z jakiego masz źdródla? Bo ja jedynie spotkałem się z postem jednego z użytkowników zaprzyjaźnionego forum, który pracuje w empiku A poźniej jeden z drugim płacze że DLC są w grach, że dostaje się pół produkt. jak tylu baranów jest to niestety. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 (edytowane) Gościu który gra w demo właśnie zginął 12 raz !!! Więc albo debil, albo gra jest tak cholernie trudna ? Gra jest trudna, przynajmniej tak twierdzi eurogamer. Edytowane 31 maja 2013 przez YETI Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Już teraz mogę się założyć, że jednym z haseł reklamowych TLoU2 będzie duża większa przystępność. Niestety. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Ktoś by chciał zostać forumowym bohaterem i by sprawdził czy demo można dzielić? za 20 minut obczaję ze Slupkiem czy się da i wtedy ewentualnie będę mógł pozrzucac demko na kilka kont Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Po ciężkich bojach udało się ściągnąć demo - gra jest fantastyczna! Aż mi się przypomniały piękne chwile z sos final escape a tu jeszcze na dodatek są mroczniejsze klimaty Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Zdecydowanie takiego tytułu brakowało na rynku.Dawno nie grałem w tak dobry survival.Co prawda po demie za dużo nie da się powiedzieć ale akcja pod koniec świetna.Graficznie nie ma co gadać w końcu to ND. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 chyba jednak nic z tego. gdy odpalam GoW:A na innym koncie i chcę pobrać demko TLoU to pojawia mi się informacja: 'there are no items that you can purchase at this time' Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 20 minut grania, głównie eksploracja i cinematic expierence. Na koniec walka z kilkoma przeciwnikami i to daje największe nadzieje na dobrą grę. Clickersi biorą na jednego hita, więc trzeba po kolei skradankowo dusić tych pozostałych (nie pamiętam ich nazwy, ale wyglądają w miarę normalnie, i widzą w przeciwieństwie do clickersów). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 19 razy !!! (pipi) 19 razy. Przecież z moimi nerwami wy(pipi)ałbym płytę przez okno the last of dark souls? ;p Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Ten koles musial byc takim typowym odbiorca do ktorego probuja dotrzec dzisiejsi tworcy gier AAA, bo mi wystarczylo 3 razy oblukac pomieszczenie jak sa rozstawieni przeciwnicy. Cytuj
Gubernator 2 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Witam, jest możliwość dzielenia się demem? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 (edytowane) Nie ma takiej możliwości chyba jednak nic z tego. gdy odpalam GoW:A na innym koncie i chcę pobrać demko TLoU to pojawia mi się informacja: 'there are no items that you can purchase at this time' Edytowane 31 maja 2013 przez Szprota Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Ale co ma odpalanie GoW'a na innym koncie do tego? Jak ktoś ma GoWa to chyba i tak sam może sobie demko ściągnąć.. Tu chodzi o to, czy po pierwszym ściągnięciu demka przez GoW pojawia się ono w liście pobierań w PS Store. Jeśli tak to demko da się dzielić. Jeśli nie, to niestety nie Cytuj
Gubernator 2 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 (edytowane) Dokładnie, może ktoś sprawdzić czy po wejściu do PlayStation Store, demo jest w historii pobrań? ( trzeba to sprawdzić na tym samym koncie na którym demo zostało ściągnięte przez " wtyczkę " w GoW:A ) Edytowane 31 maja 2013 przez Gubernator Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Jest widoczne Nie wiem, czy się pobiera, Lucek sprawdzi, jak się obudzi, bo imprezował w nocy z Tedasem btw. demko waży 132 mb, ale przy pierwszym uruchomieniu jest ... kilkuminutowa instalacja xD czyli sciagamy, instalujemy na dysk i jeszcze raz instalujemy. Po dodatkowej instalacji waży ponad 2gb Edytowane 1 czerwca 2013 przez ShtaS Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Właściwie to może być jednak problem... Ten GOW ma chyba online passa? Jeśli tak, to pewnie demko można pierwotnie ściągnąć (więc i wrzucić na download list w PSS) tylko na koncie, na którym aktywny jest online pass. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Wiem jak jest Czym się różni pełna polska wersja, od czeskiej z polskim językiem? Lubię to! · Odpowiedz · 19 godz. temu muve.pl czeska wersja ma czeskie napisy na tyle okładki i czeską drukową instrukcję. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Właściwie to może być jednak problem... Ten GOW ma chyba online passa? Jeśli tak, to pewnie demko można pierwotnie ściągnąć (więc i wrzucić na download list w PSS) tylko na koncie, na którym aktywny jest online pass. Online pass nie jest wymagany do ściągnięcia dema, ja mojego OP jeszcze nie użyłem i udało mi się ściągnąć. Co do dema to powiem tylko że chcę już żeby był 14! Ta gra będzie miarzczyć klimatem. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Strasznie ciemne to demo , bez włączenia latarki ciężko hehe, dałem na Hard i nawet trudno było pokonać tych osobników na końcu. Często jak udusiłem dwóch to kolejny mnie widział i pograne było, bo uciec się nie da. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Od roku nie oglądałem żadnych trailerów LoU, nie chciałem sobie psuć zabawy, premiera się zbliża, wiedzałem ze gra będzie dobra ale zakładałem że kupię kiedyś edycję goty jak stanieje. Gowa nowego mam to i demko zapuściłem. Planowałem przez premierą GTA V nadrobić ze trzy tytuły (FC3, TR, DS3) bo i cena teraz przystępna. Zagrałem w demko i jednak nie. Biorę LoU na premierę, fajnie że w euro mają jeszcze edycję specjalną Ellie, preorder złożony. Klimat się wylewa dosłownie z telewizora, czuć moc ciosów meele, przepiękna grafika i design opustoszałych budynków. Panowie otwieramy szampana, na sam koniec generacji mamy grę o której będzie długo głośno. Nawet premiera PS4 mnie teraz tak nie jara jak nowe dzieło od ND. Edytowane 1 czerwca 2013 przez Jeez_PS 2 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Jaki poziom trudnosci proponujecie? Oczywiscie musi byc challenge i survival stress, tylko z drugiej strony, jak ktos tam wspomnial, nie ma sensu sobie zabijac feelingu z prądu fabularnego, powtarzajac w nieskonczonosc niektore etapy Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) Ciężko wyrokować po demie całą grę,ale podemku jestem pod wielkim wrazeniem. Klimat jest świetny a rewelacyjna grafika to jeszcze potęguje. Edytowane 1 czerwca 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi