Skocz do zawartości

The Last of Us

fightclub87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przygotuj się na więcej problemów z sejwami. Ja raz jak zginąłem straciłem pół ekwipunku który posiadałem przed starciem zanim zginąłem :P innym razem długo nie zrobił się autosave bo musiałem z 20 minut gry powtarzać :/

Szczerze mówiąc "super wrażenia" gra nie robi od początku do końca :P oczywiście nie licząc grafy :)

Opublikowano

oho, no to zaczynam się zastanawiać czy brać jutro. opinia Dobosa zajeżdża mi Tomb Raiderem, na którym srogo się zawiodłem

Opublikowano

Wy chyba w inną grę gracie Panowie...

Ale co takiego jest w pierwsych dwoch godzinach? Dla mnie nic wielkiego, fajny klimat, grafa super, ale jakiegos wow nie bylo. Zobacze pozniej.

A te sejvy to mnie (pipi)a dobily, dobrze ze to poczatek bo jakby mi sie z(pipi)alo w polowie gry to od razu allegro. Zobaczymy dalej.

Gość Szprota
Opublikowano

Zaczyna się jak z BioShockiem Infinite gdy ktoś dał niższa ocenę dla gry niż 9/10...

Gość _Milan_
Opublikowano

Ja przeszedłem i daje 8/10.

Elementy skradankowe bardzo mi sie podobały, ale chyba z tym mrokiem i powaga to  w  recenzjach przesadzaja, jest raczej kolorowo.

Końcówka zawodzi, ogolnie po recenzjach myslalem ze wyrwie mnie z siodła, a tak napisy i za rok new game plus, moze.

Ale bardzo fajna gra. Ale czasami nużyła, troszeczke. Ile mozna latac po palete dla Ellie ;/

Opublikowano

no to mam dylemata czy jutro kupić tLoU czy jednak odpuscic na jakis czas i nadrobic zaleglosci w postaci np Arkham City czy Tomb Raidera, ehhh a akurat mam pierwszy tydzien od ponad roku gdzie serio bede miec duzo czasu na granie

Opublikowano

no to mam dylemata czy jutro kupić tLoU czy jednak odpuscic na jakis czas i nadrobic zaleglosci w postaci np Arkham City czy Tomb Raidera, ehhh a akurat mam pierwszy tydzien od ponad roku gdzie serio bede miec duzo czasu na granie

Ja tam czekam,teraz zaczynam ogrywac Tomb Raidera (co za gra !) ,potem Arkham City jest w kolejce.

Opublikowano

2h gry za mną, początek mocny, naprawdę. Graficznie gra poraża, a filmiki, które śmigają na silniku gry, to już w ogóle kosmos, człowiek spogląda na PS3 i zastanawia się czy przypadkiem nie gra na jakiś innym, mocniejszym sprzęcie. Wracam do gry.

PS. Klimat rodem z Walking Dead, gęsto, przytłaczająco i mrocznie, pycha smile.png

Gość _Milan_
Opublikowano

Graficznie to kosmos, ale widać że naughty chce już dosiąść nowej generacji, niestety bardzo widać doczytywanie sie tekstur pod nogami, myślę że u3 jednak był ładniejszy.

Opublikowano

to już większe spusty były nad Bio Infinite na tym forum który gameplayowo daje dupy i graficznie w sumie tez wiec nie wiem juz czego się spodziewać a w sumie zawsze wolę opinie ludzi niż recenzje....

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

ja juz raz sie przejechalem na reckach przy okazji GTAIV i zakupu dzien przed majówką w epiku w cenie 249zł, teraz boję się tego samego bo te 199zł w empiku będzie cięzko dostępne...np w silesii w katosach mają 35 sztuk, ja bym najwcześniej był na miejscu ok 17 więc już raczej egzemplarzy w promocyjnej cenie mieć nie będą. A dawać za grę po 250zł gdzie pewnie skończę ją raz, a multi nawet nie odpalę trochę mija się z celem. Najgorszy jest ten hype....potęgowany tym ,ze akurat będę miał tydzień z dużą ilością czasu wolnego...z drugiej strony mam pewność, że za miesiąc o tej porze gierka będzie schodziło po 150zł na allegro lub taniej...:/

Opublikowano

ja juz raz sie przejechalem na reckach przy okazji GTAIV i zakupu dzien przed majówką w epiku w cenie 249zł, teraz boję się tego samego bo te 199zł w empiku będzie cięzko dostępne...np w silesii w katosach mają 35 sztuk, ja bym najwcześniej był na miejscu ok 17 więc już raczej egzemplarzy w promocyjnej cenie mieć nie będą. A dawać za grę po 250zł gdzie pewnie skończę ją raz, a multi nawet nie odpalę trochę mija się z celem. Najgorszy jest ten hype....potęgowany tym ,ze akurat będę miał tydzień z dużą ilością czasu wolnego...z drugiej strony mam pewność, że za miesiąc o tej porze gierka będzie schodziło po 150zł na allegro lub taniej... :confused:

Pier.... hype. Jak nie masz pewności kup jak stanieje, przynajmniej się nie zawiedziesz bardzo jeśli Ci nie podejdzie.

Opublikowano

Od której godziny dzisiaj bedzie mozliwośc downloadu gry z PSS?  mam sciagnietego klietna na konsoli ale gdy w niego kilkam wyskakuje mi error ktory mowi ze nie moge pobrac przed data rozpoczecia.... wiec ja sie pytam o ktorej godzinie jest ta data?  w koncu mamy juz 14 czerwca a za gre zapłaciłem w preorderze wczoraj

Opublikowano

ja juz raz sie przejechalem na reckach przy okazji GTAIV i zakupu dzien przed majówką w epiku w cenie 249zł, teraz boję się tego samego bo te 199zł w empiku będzie cięzko dostępne...np w silesii w katosach mają 35 sztuk, ja bym najwcześniej był na miejscu ok 17 więc już raczej egzemplarzy w promocyjnej cenie mieć nie będą. A dawać za grę po 250zł gdzie pewnie skończę ją raz, a multi nawet nie odpalę trochę mija się z celem. Najgorszy jest ten hype....potęgowany tym ,ze akurat będę miał tydzień z dużą ilością czasu wolnego...z drugiej strony mam pewność, że za miesiąc o tej porze gierka będzie schodziło po 150zł na allegro lub taniej... :confused:

Ja na pewno kupuje na premiere, gralem w poprzednie produkcje Naughty Dog i nigdy nie zalowalem wydanych pieniedzy... no, moze troche Uncharted 3 mnie zawiodl, ale ogolnie to jest poziom swiatowy. 

Opublikowano

nie posiada - już było przerabiane w tym temacie, SCEP się wycwaniło i chcesz mieć polski dubbing to MUSISZ mieć grę z polskiej dystrybucji