Bartg 5 476 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Kurde też chyba nie zwróciłem uwagi na to. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 a ja po zakonczeniu specjalnie przyjrzalem sie menu i nic chyba sie nie zmienilo...jak widac sie mylilem i za malo na poczatkowe menu patrzylem...co niby jest jest w nim inne? ten nóż? Cytuj
maydayPL 4 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) Hardcorowe zakończenie by było jak by Ellie wkoncu zaczeła mutować i zagryzła by Joela. Edytowane 2 lipca 2013 przez maydayPL 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) Taki smaczek: po ukończenie gry lekko zmienia się menu główne... Ktoś zauważył? Od razu zauwazylem a ja po zakonczeniu specjalnie przyjrzalem sie menu i nic chyba sie nie zmienilo...jak widac sie mylilem i za malo na poczatkowe menu patrzylem...co niby jest jest w nim inne? ten nóż? tak, chodzi o noz @mayday Wsadz to w spoiler lepiej moze. Edytowane 2 lipca 2013 przez Bansai Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 ja bym odrazu banował maydaya za takie teksty, gdzie są mody? nawet go zaraportowałem i nic mayday opisz czego dotyczy spoiler, bo taki post nie ma sensu, nie wiadomo o co chodzi, ludzie nadal mogą sie nadziać Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 (edytowane) Dokladnie. Znowy wbijam w temat (nie moge bez niego zyc ), a tu gosc wyskakuje z czyms takim. Imbecyl. Edytowane 2 lipca 2013 przez Ludwes Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Wlasnie skonczylem zime na survivalu i stwierdzam, ze postac Davida jest najciekawsza i najbardziej wielowymiarowa postacia, z jaka mialem do czynienia w grach. Jesli ND chcialoby kiedykolwiek dac drugie zycie temu universum, to w zupelnosci wystarczyloby skorzystanie z juz rozpoczetej historii mega ciekawej postaci, jaka jest ten facet. Wyobrazcie sobie gre, w ktorej jestescie postacia zarzadzajaca mala spolecznoscia (rowniez kobiety i dzieci!) i dla ich przetrwania musieci podejmowac decyzje znajczarniejszych koszmarow, niejednokrotnie pewnie nawet nie informujac podopiecznych o tym, jak udalo im sie zdobyc zywnosc czy lekarstwa. Na taki brud i zgnilizne w gra chnikt sie jeszcze nie odwazyl. Juz czas na to. + Dodał MODERATOR Używaj tagu spoilerów Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Hardcorowe zakończenie by było jak by Ellie wkoncu zaczeła mutować i zagryzła by Joela. dokładnie na taki ending czekałem chodząc po tym szpitalu, patrzę wszędzie leży masa ammo to już zapaliła się lampka "większa rozpierducha", do tego dużo miejsca to pewnie bydle będzie duże i szybkie, miło się rozczarowałem :> Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 pepeush po pierwsze weź to w spoiler!!! po drugie nie zapędzał bym sie tak z tymi dziećmi, myśle że on kłamał żeby ellie postrzegała ich jako "niekoniecznie złych" wątpie że mieli dzieci w paczce to pewnie byli zwykli hunterzy tylko david rozgrywał to na spokojnie bo pewnie widział jakieś korzyści w żywej ellie Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Wlasnie skonczylem zime na survivalu i stwierdzam, ze postac Davida jest najciekawsza i najbardziej wielowymiarowa postacia, z jaka mialem do czynienia w grach. Jesli ND chcialoby kiedykolwiek dac drugie zycie temu universum, to w zupelnosci wystarczyloby skorzystanie z juz rozpoczetej historii mega ciekawej postaci, jaka jest ten facet. Wyobrazcie sobie gre, w ktorej jestescie postacia zarzadzajaca mala spolecznoscia (rowniez kobiety i dzieci!) i dla ich przetrwania musieci podejmowac decyzje znajczarniejszych koszmarow, niejednokrotnie pewnie nawet nie informujac podopiecznych o tym, jak udalo im sie zdobyc zywnosc czy lekarstwa. Na taki brud i zgnilizne w gra chnikt sie jeszcze nie odwazyl. Juz czas na to. Najlepsze jest to, że głosu tej postaci użycza Nolan 'Oh Crap!' North co jest o tyle ciekawe, że David chce się z nami początkowo zaprzyjaźnić w sposób polubowny. Fakt, że głosu użycza mu znany z poprzedniej serii od ND aktor, uważam za sprytny zabieg twórców, który miał na celu uśpić czujność gracza Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Najlepsze jest to, że głosu tej postaci użycza Nolan 'Oh Crap!' North co jest o tyle ciekawe, że David chce się z nami początkowo zaprzyjaźnić w sposób polubowny. Fakt, że głosu użycza mu znany z poprzedniej serii od ND aktor, uważam za sprytny zabieg twórców, który miał na celu uśpić czujność gracza od początku byłem wrogo nastawiony do randomowych włóczęg, no ale ostatecznie David pomaga przetrwać cięższe starcie, tak się poznaje dobrych ludzi c'nie ...dlatego twist mnie potargał elegancko Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Yano, ale tam nie ma zadnego spoilera, o co kaman? A o dzieciach bylo gdzie indziej. Ja Davidowi tez nie wierzylem, ale w pewnym momencie, w czasie ucieczki jako Ellie, mozna podsluchac rozmowe kobiety i mezczyzny - on, mowi ze dziewczynka jest zarazona, znajda ja i zabija, a ona, ze w takim razie zabierze dzieci do schronu i poczeka na koniec oblawy - to jest konkretny sierpowy w podbrodek! Wtedy okazuje sie, ze ta paczka, to nie te same menele co rzeznicy z miasta i ze tu rzeczywiscie trwa walka o przetrwanie spolecznosci! Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Gra ukończona. Cóż mogę napisać - kwintesencja gier video. Scenariusz oraz postacie zamiatają (voice-acting yummy), do tego porządny gameplay i świetna oprawa. Po takim tytule czuje się spełniony jako Gracz. Kto nie zagrał, ten trąba Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Czy znajdźki na NG+ się powtarzają? Jeżeli zebrałem tyle i tyle czegoś to te egzemplarze co zebrałem znowu będą leżeć czy tylko te, których nie zebrałem? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 (edytowane) Powtarzaja sie. Tylko te narzedzia potrzebne do modyfikacji broni nie. Edytowane 3 lipca 2013 przez Kre3k Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Niezła lipa, rozumiem inny poziom trudności, ale ten sam na NG+. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 (edytowane) Kuźwa, nie wiem. Nie mam pojęcia gdzie jest jeden firefly pendant. Przeszukałem absolutnie każdy kąt, każdą szufladę i każdą szafkę. Nie ma. Może muszę kogoś ubić jak w przypadku strażnika z kluczem na początku gry? Chciałem wszystkie znajdźki skompletować bez pomocy, ale może jednak ktoś podpowie. Wydaje mi się, że te co wisiały na drzewach zebrałem wszystkie choć niektóre mało widoczne są. Brakuje mi jednego na uniwerku. Edytowane 3 lipca 2013 przez Yap Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 http://ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=PS3-Trophy-Guides:The-Last-of-Us-Trophy-Guide I sobie sprawdź Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 macie jakieś video na którym jednocześnie są wszystkie znajdźki, drzwi, rozmowy i suchary Ellie? Cytuj
Neox 158 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Kuźwa, nie wiem. Nie mam pojęcia gdzie jest jeden firefly pendant. Przeszukałem absolutnie każdy kąt, każdą szufladę i każdą szafkę. Nie ma. Może muszę kogoś ubić jak w przypadku strażnika z kluczem na początku gry? Chciałem wszystkie znajdźki skompletować bez pomocy, ale może jednak ktoś podpowie. Wydaje mi się, że te co wisiały na drzewach zebrałem wszystkie choć niektóre mało widoczne są. Brakuje mi jednego na uniwerku. Musisz ubić purchlaka w tej lokacji gdzie wszędzie jest pełno zarodników (mowa o chapterze w Uniwerku), będzie przy nim wisiorek 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Pograłem przed chwilą w multi i łał to naprawdę daje radę i to naprawdę naprawdę. Pierwszy mecz oyebałem, zgrana drużyna się trafiła. Natomiast potem zagrałem kolejny, wygrana. Zmieniłem tryb na ten drugi, bez odradzania i trafiła mi się naprawdę kumata ekipa. Z 0:2 wygraliśmy 4:2. A trofiki są jakieś zwalone. Wpadł mi trofik za Normal, a za Easy już nie. Ciekawe czy po NG+ wpadnie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Odpal ostatni checkpoint na easy, powinno wpasc. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ale już zacząłem NG+ na normalu to nie chce mieszać. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 multi jest super ale zbyt faworyzuje granie z ziomalami w teamie, nawet jak jeden gracz w drużynie to przekozak i obok siebie będzie mieć 3 ludzi, którzy ledwie grę ogarniają to ekipa 4 ziomali z headsetami zrobi im z dupy jesień średniowiecza. btw dalej cisne drugi raz singla, ostatnio powolutku bo prawie czasu nie mam ale mimo wszystko...GRA MISTRZ, jak mi się tytuł nie nudzi przy drugim podejsciu i przy nim nie zasypiam to musi to być epokowe dzieło Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Wg mnie jest to logiczne posunięcie. W grupie zawsze łatwiej przetrwać. I wydaję mi się, że o to w tym multiku chodzi, o współpracę. ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi