saptis 620 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) sprzedałem, ale zanim wrócę do domu i wyślę grę mam jeszcze weekend na dokończenie bo poczta wtedy nie chodzi Skoro gra tak bardzo ci sie podobala to dlaczego nie przejdziesz ponownie lub nie zostawisz sobie w kolekcji zeby zagrac znowu za jakis czas ? Edytowane 7 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 sprzedałem, ale zanim wrócę do domu i wyślę grę mam jeszcze weekend na dokończenie bo poczta wtedy nie chodziSkoro gra tak bardzo ci sie podobala to dlaczego nie przejdziesz ponownie lub nie zostawisz sobie w kolekcji zeby zagrac znowu za jakis czas ?Wyczuwam zapach trollingu ... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Niepotrzebnie bo powaznie pytam - jak jakas gra mega mi sie podoba to chetnie przechodze po raz kolejny, niewazne, ze znam juz fabule i wiem jak wszystko sie skonczy - po prostu chce zagrac ponownie bo bardzo mi sie podobala. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Nie do Ciebie piłem friend ... Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 dla mnie to druga pozostawiona gra z pudełkowej dystrybucji na tej generacji jaką z sentymentu nigdy nie sprzedam...pierwszą był uncharted2 Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 dla mnie to druga pozostawiona gra z pudełkowej dystrybucji na tej generacji jaką z sentymentu nigdy nie sprzedam...pierwszą był uncharted2. u mnie odpodobnienie: U2 i U3 w jednym opakowaniu z edycji specjalnej U3, a teraz TLoU w kolekcjonerce. awesome -> ND rządzi u mnie Cytuj
Boomcio 4 063 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 dla mnie to druga pozostawiona gra z pudełkowej dystrybucji na tej generacji jaką z sentymentu nigdy nie sprzedam...pierwszą był uncharted2. u mnie odpodobnienie: U2 i U3 w jednym opakowaniu z edycji specjalnej U3, a teraz TLoU w kolekcjonerce. awesome -> ND rządzi u mnie Podobnie , jak u mnie , ale tu dochodzi jeszcze Rockstar * Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( Wstyd, hańba i pospólstwo. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( normalnie pójdziesz do piekła, za to. Minusa bym dal, ale nie praktykuje Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( Wstyd, hańba i pospólstwo. Brud, smród i ubóstwo i błędy ortograficzne Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( Wstyd, hańba i pospólstwo. Brud, smród i ubóstwo i błędy ortograficzne Gdzie? Bo najwidoczniej jestem ślepy. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Survival+ zakończony po pijaku, dość łatwo było. No ale domyślam się, że gdybym za pierwszym razem podchodził do gry na zwykłym survivalu to byłoby ciężko. Tak czy inaczej to było trzecie przejście i gra nadal jest niesamowita. Po prostu się nie nudzi. Już dość było pochwal nad tym tytułem w tym temacie więc po prostu przejdę do pytań: - czemu w PL wersji w pewnym momencie zamiast klikaczy są mlaskacze ? WTF ? - ile trzeba cisnąć multi by zdobyć za nie odpowiednie trofea (tylko to zostało do platyny więc może się skuszę) ? PS. Dwa pierwsze przejścia były z angielskim dubbingiem, ostatnie z polskim. Moim zdaniem dubbing wyszedł świetnie, pierwsze dwie godziny gry to grymas na twarzy mając w pamięci oryginał, ale chyba tylko dlatego człowiek się krzywi bo polonizacja wyszła bardzo dobrze. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) musisz rozegrać conajmniej dwa razy 12 tygodni czyli 168 meczów Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Yakubu 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 A ja wszystkie Unchartedy sprzedałem w zestawie na allegro:( Wstyd, hańba i pospólstwo. Brud, smród i ubóstwo i błędy ortograficzne Gdzie? Bo najwidoczniej jestem ślepy. To cytat z pewnego skeczu. Błędów brak. Nawet nie pamiętam, że napisałem posta . Również myślę o platynie. Tym bardziej, że tylko dwa trofki zostały, ale brak headset'a i świadomość, że po splatynowaniu TLoU nie byłby mi do niczego potrzebny skutecznie mnie odstręcza od zakupu. Multi jest bardzo fajne, ale z randomami gra się jak po pijaku. Nie wiadomo o co chodzi kompanom kiedy uciekają od drużyny i giną w 5 sekund. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Również myślę o platynie. Tym bardziej, że tylko dwa trofki zostały, ale brak headset'a i świadomość, że po splatynowaniu TLoU nie byłby mi do niczego potrzebny skutecznie mnie odstręcza od zakupu. Multi jest bardzo fajne, ale z randomami gra się jak po pijaku. Nie wiadomo o co chodzi kompanom kiedy uciekają od drużyny i giną w 5 sekund. No jak to. Przecież będzie jedno DLC do singla, więc jeszcze do czegoś się przyda TLoU Edytowane 8 sierpnia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Dla mnie to jest najlepsze multi na PS3 wraz z U3. Całkiem inne nuż w Uncharted, inne każdej innej gry. Początkowo było tylko ok, ale z czasem idzie wsuaknac bez reszty. Oczywiście przynajmniej 2 znajomych z hs w drużynie to mus, bo inaczej gra nie ma sensu. 2 2 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 (edytowane) Pytanie - czy Network Pass z gry wersja UK albo USA "wchodzi" ma polskim koncie? Można w sensownej cenie wyrwać TLOU w wersji 3xA, ale jeśli musiałbym jeszcze dokupić online pass to średni interes się robi. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Kris77 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Pytanie - czy Network Pass z gry wersja UK albo USA "wchodzi" ma polskim koncie? Można w sensownej cenie wyrwać TLOU w wersji 3xA, ale jeśli musiałbym jeszcze dokupić online pass to średni interes się robi. Ja swoją grę kupiłem w UK i wszystko śmiga. 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Pytanie - czy Network Pass z gry wersja UK albo USA "wchodzi" ma polskim koncie? Można w sensownej cenie wyrwać TLOU w wersji 3xA, ale jeśli musiałbym jeszcze dokupić online pass to średni interes się robi. Ja swoją grę kupiłem w UK i wszystko śmiga. Podziękował dobry człowieku, niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi. Właśnie za 135 zł nówkę kupiłem. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Również myślę o platynie. Tym bardziej, że tylko dwa trofki zostały, ale brak headset'a i świadomość, że po splatynowaniu TLoU nie byłby mi do niczego potrzebny skutecznie mnie odstręcza od zakupu. Multi jest bardzo fajne, ale z randomami gra się jak po pijaku. Nie wiadomo o co chodzi kompanom kiedy uciekają od drużyny i giną w 5 sekund. No jak to. Przecież będzie jedno DLC do singla, więc jeszcze do czegoś się przyda TLoU To co wytłuściłeś odnosi się do HS'a, nie do gry. Multi jest naprawdę fajne, a skoro mówi to ktoś kto nie przepada za competitive play to musi tak być. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Właśnie zaczęła mi się druga pora roku - jesień. Czy pozostałe są chociaż w połowie tak długie jak poprzednia? Co oznacza ikonka ruszającego pada, która czasem się pojawia w lewym dolnym rogu? Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Na pierwsze pytanie nie odpowiem, bo nie pamiętam jak to było z długością poszczególnych pór roku Ikonka pokazuje się, kiedy latarka zaczyna gasnąć - po potrząśnięciu padem ponownie zaczyna świecić dobrze. Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Następne pory roku są już wyraźnie krótsze, ale i tak masz jeszcze sporo grania przed sobą. Ta ikona pojawia się gdy światło latarki zaczyna słabnąć. Poruszasz padem i latarka znowu będzie mocno świecić 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 (edytowane) Taka ciekawostka - kupiłem TLOU niby wersja 3xA, ale gra ma polski dubbing i napisy. Okładka i instrukcja są po angielsku, a gra po angielsku, polsku i rosyjsku (dubbing i napisy). Network Pass wszedł bez problemu. Edytowane 10 sierpnia 2013 przez Kris77 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi