Opublikowano 15 października 201311 l za ile PLNów? Edytowane 15 października 201311 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 16 października 201311 l chyba 9.99$ wiec pewnie u nas bedzie ze 35zł troche drogo jak na same mapki, ale w dzisiejszych czasach to i tak tanio
Opublikowano 16 października 201311 l mapki juz sa, wiec następnym krokiem ND jest DLC do singla, right ? oby jeszcze w tym roku - trzymam kciuki
Opublikowano 25 października 201311 l such a memories... Edytowane 25 października 201311 l przez aphromo
Opublikowano 25 października 201311 l Aż się boję jak to będzie wyglądało w TLOU 2 na ps4 za kilka lat.
Opublikowano 1 listopada 201311 l Przeszukałem temat na forum i interner i nie znam odpowiedzi. Można jakoś zmienić sterowanie a konkretniej zamienic L2 z R2. Koles ma zespusty L2 i potrzebuje zamienic zeby kosztem nasłuchiwania (zbędna opcja) móc biegać sprintem
Opublikowano 1 listopada 201311 l I jakby ktos mógł wrzucic screena z menu dotyczącego sterowania??? dziei
Opublikowano 2 listopada 201311 l GOTG przejśnięte. Nie chcę się rozpisywać, bo pewnie już wszystko zostało tu napisane. Dla takich gier warto być graczem. Jest niczym odwiedzenie Luwru dla miłośników kultury, czy też lot w kosmos dla miłośników astronomii Przede wszystkim - scenariusz. Kompletny, udany i bardzo dojrzały. Teraz cieszę się, że nie robiła go Amy Hennig, która lubi odskakiwać w fantasy. Tutaj obyło się bez dziwactw. Postacie nie są ani przekombinowane, ani jednowymiarowe - bardzo ludzkie. Całość pod względem relacji między postaciami dorównuje Enslaved, ale tu dla odmiany tych postaci jest więcej i jest bardziej... hm, dojrzale I w ogóle gra w tylu miejscach zaskoczyła i to gameplayem. Pomimo dobrego scenariusza, po prostu się GRAŁO. I to sprawiało największą przyjemność. Po zakończeniu gry bardzo żałuję, że to już koniec. Chciałoby się chłonąć ten świat jeszcze i jeszcze. Ech... Idzie załapać doła. Fajnie że scenarzysta oparł się modzie na multi-zakończenie. Jest jedno i poczułem ulgę, że nie musiałem wybierać między światem a Ellie. Joel zrobił to za mnie i bardzo dobrze Poza tym zimowy epizod będę wspominał najmilej, bo to prawie jak film Hanna - ach te polowanie z łukiem
Opublikowano 3 listopada 201311 l Plusa dostajesz, ale za tekst o relacjach miedzy postaciami powinienes dostac minusa na pol strony. Enslaved jest proste i szcztuczne, na poczatku moze sie wydawac ze jest glebia miedzy postaciami, ale niestety jest to zwykle win to win situation. Relacje miedzy Joelem a Ellie sa na zupelnie innym poziomie.
Opublikowano 3 listopada 201311 l Plusa dostajesz, ale za tekst o relacjach miedzy postaciami powinienes dostac minusa na pol strony. Enslaved jest proste i szcztuczne, na poczatku moze sie wydawac ze jest glebia miedzy postaciami, ale niestety jest to zwykle win to win situation. Relacje miedzy Joelem a Ellie sa na zupelnie innym poziomie. Dlatego napisałem, że w przypadku TLOU te relacje są dojrzale, ale moim zdaniem Enslaved miało tą niezwykłą chemię między bohaterami (i do niej w zasadzie się głównie odwoływałem). Jasne, zalatywało sztampą - ale mimo wszystko czasami dobrze stworzoną sztampę świetnie się chłonie. Enslaved mimo iż też post-apo, to zupełnie inne klimaty i może dlatego wydaje się bardziej bajkowe. Jednakże przyznaję Ci rację - głębia psychologiczna w TLOU jest większa niż w Enslaved. MP nie ruszę - słyszałem że pustki, a chcę grę sprzedać i coś innego może kupić (GTA V albo BF4). Poza tym mam na razie dostatek gier do multi
Opublikowano 3 listopada 201311 l bierz GTA V, BF4 wyglada jak sraka na obecnej generacji szkoda marnowac nerwow, a przy GTA V czeka cie 100h zabawy jak nic, mi skonczenie watku glownego zajelo cos hmm z 38h powaznie tak zle jest na serwerach The Last of Us ?
Opublikowano 3 listopada 201311 l Bzdura, ludzi pełno, ostatnio gram tylko na mapach dlc i szuka kilka sekund. Więc ktoś ci Mendrek bzdur naopowiadał.
Opublikowano 3 listopada 201311 l MP nie ruszę - słyszałem że pustki To źle słyszałeś, ludzi jest sporo. Swoją drogą multi jest genialne i ci co szybko przeszli singla i grę sprzedali nawet nie wiedzą co stracili. Poza tym jak można sprzedawać TLOU? Osobiście gier nie kolekcjonuję, większość po przejściu od razu sprzedaję, ale z TLOU nie miałem serca tego zrobić. Ta gra jest zbyt dobra żeby puszczać ją w obieg.
Opublikowano 4 listopada 201311 l To jest ta gra która wyszła w złym momencie. Niedlugo sprzedaje ps3 żeby było lżej przy zakupie ps4 i to jedyna gra której żałuje że nie bede miał na 4. Dla jednej gry nie zostawie konsoli...
Opublikowano 4 listopada 201311 l Popełniasz Duży błąd! Przecież i tak będziesz musiał wykupić PS+ do gania po sieci na PS4, co zapewni ci darmowe gry na PSV, PS3, PS4, a w tedy lepiej jest mieć przy sobie PS3, czyż nie ? Edytowane 4 listopada 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 4 listopada 201311 l GOTG przejśnięte. Nie chcę się rozpisywać, bo pewnie już wszystko zostało tu napisane. Dla takich gier warto być graczem. Jest niczym odwiedzenie Luwru dla miłośników kultury, czy też lot w kosmos dla miłośników astronomii Przede wszystkim - scenariusz. Kompletny, udany i bardzo dojrzały. Teraz cieszę się, że nie robiła go Amy Hennig, która lubi odskakiwać w fantasy. Tutaj obyło się bez dziwactw. Postacie nie są ani przekombinowane, ani jednowymiarowe - bardzo ludzkie. Całość pod względem relacji między postaciami dorównuje Enslaved, ale tu dla odmiany tych postaci jest więcej i jest bardziej... hm, dojrzale To ja zacznę shitstorm co by ożywic tą kwestię: BioShock 1 > TLOU Szczególnie kiedy idzie o porównanie ze zwiedzaniem Luwru przez miłośnika sztuki. I w ogóle gra w tylu miejscach zaskoczyła i to gameplayem. Pomimo dobrego scenariusza, po prostu się GRAŁO. I to sprawiało największą przyjemność. Po zakończeniu gry bardzo żałuję, że to już koniec. Chciałoby się chłonąć ten świat jeszcze i jeszcze. Ech... Idzie załapać doła. Mnie pierwsze 3h z lekka odtrąciło i wiały nudą (dziękuję Ci Moniko za obrzydzenie mi tej gry - na tydzień przed dobraniem się do niej własnoręcznie! -_-), ale później gra się rozkręciła aż miło. Brakowało mi tylko opcji łamania karku/ podrzynania gardła zamiast standardowego wbijania go w gardło, czy też duszenia, zabawy ze zjazdem/ wspinaczką na linach, ale ogółem bawiłem się świetnie. Fajnie że scenarzysta oparł się modzie na multi-zakończenie. Jest jedno i poczułem ulgę, że nie musiałem wybierać między światem a Ellie. Joel zrobił to za mnie i bardzo dobrze Ja bym tam wolał samemu zdecydować jakie zakończenie chcę zobaczyć. Za to kocham pierwszego BioShock'a i za to doceniam ostatniego Deus Ex. Trochę szkoda. Tym samym Lista 5 Gier Wszech czasów prezentuje się u mnie następująco: 1. MGS 2. MGS 3: Subsistence 3. BioShock 4. TLOU 5. GTA V Edytowane 4 listopada 201311 l przez nobodylikeyou