popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Recenzja: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9533 - "ok. trzy godziny zabawy". Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Czyli spokojnie pogram z 4 godziny, może być, szkoda, że więcej fabularnych dodatków nie będzie ;( Cytuj
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Jakby ktoś chciał zaoszczędzić kilkanaście złotych to proszę bardzo: http://allegro.pl/left-behind-dodatek-dlc-do-the-last-of-us-ps3-pl-i3975331892.html Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Przed paroma minutami ukończyłem dodatek. Jestem mega pozytywnie zaskoczony. Grało się wybornie, usiadałem raz do konsoli i nie mogłem odejść aż po same napisy końcowe. Przejście zajęło mi trzy godziny, nie śpieszyłem się i starłem wszystko odszukać, ale nie udała mi się ta sztuka. Dla mnie jest to świetne uzupełnienie najlepszej gry mojego życia. Na początku myślałem, że fajnie by było w dodatku mieć same nieznane postacie, ale teraz wiem, że zrobiono bardzo dobrze. Super jest się dowiedzieć czegoś nowego o Ellie. Dodatek ma świetną narrację, dużą ilość emocji i czystego piękna. Są tam takie sceny, że aż mnie drgawki łapały. Ogólnie mam ogromną ochotę znowu ukończyć TLOU, a po tym znowu ten dodatek i znowu TLOU i tak w kółko hehe. ND dla mnie jest mistrzem w opowiadaniu historii, obecnie nikt się z nimi nie równa, nawet Hideo Kojima, choć mam nadzieje, że ten miło zaskoczy nas w najbliższym czasie. A i David Cage niech weźmie u nich korepetycje w tym jak się powinno wywoływać emocje i jak je łączyć z świetnym gameplayem. 2 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 O proszę ktoś wyczaił interes Cytuj
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 A to Ty sprzedawałeś? Mantis - miło było przeczytać Twoje wrażenia, ale tak szczerze to uważam, że to duża głupota, że przechodziłeś to za dnia gdy w pokoju jest jasno itd. Najlepszy klimat do grania jest wtedy gdy za oknem jest ciemno! 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Wiem o tym popiol. Wiem że wtedy największy klimat jest. Ale nie umiałem się już powstrzymać. Niemniej opuściłem rolety w oknie i nie było tak źle. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Recenzja: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9533 - "ok. trzy godziny zabawy". poj.ebani jesli chodzi o spoilery - zarowno jesli chodzi o dodatek jak i oryginal. ja jakos cisnienia na dodatek wielkiego nie mam, za to cisnienie na ukonczenie oryginalu raz jeszcze uroslo niebotycznie - genialna gra, perla tej generacji Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Od IGN 9/10 whhoooaaaaaaaaa!!! http://uk.ign.com/articles/2014/02/14/the-last-of-us-left-behind-review Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Macie może problem ze ściągnięciem dodatku, u mnie w ogóle go nie ściąga, internet działa bez problemów, nawet test prędkości na konsoli wyszedł dobrze a z PS Store nie ściąga prawie wcale... ma ktoś tak? Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ja na szczęście bez żadnych problemów dodatek pobrałem już wczoraj, więc niestety nie mogę ci pomóc i coś doradzić. Może tak wiele osób się rzuciło na grę w jednym czasie i są problemy. Cytuj
jan szabrownik 0 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 próbowałem też inne rzeczy ściągać i jest tak samo... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 W DLC jest fajny bajer jeśli połączymy konto z facebookiem. Wrzucę w spoiler: Po zrobieniu fotek z Riley gra wyśle je na naszego facebooka. Fajnie to wygląda w grze jak Ellie i Riley się zastanawiają co to facebook i próbują te zdjęcia wysłać Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Poczekam aż cena dropnie albo pojawi się dla plusowców za darmo. Ale fajnie wiedzieć że czeka tam na mnie kolejna przygoda. 1 8 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Fajnie czytac o tak dobrym przyjeciu, pewnie kupie za niedlugo wraz z Season Passem, bo planuje wpierw wyplatynowac a left behind zostabie sobie jakos wisienke na torcie xD Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ja właśnie ukończyłem ten dodatek i jestem bardzo rozczarowany. Po pierwsze długość- zajęło mi to 2 i pół godziny, kpina. Po drugie niewiele ciekawych momentów, grając ziewałem z nudów. I po trzecie zakończenie. Fajny klimat i super grafa to trochę za mało jak za 59zł, ja wtopiłem jeszcze więcej bo kupiłem season pass 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Każdy ma swoje zdanie I ma oczywiście do niego prawo. Mi się tak dodatek spodobał, że z miejsca zacząłem główny tryb fabularny. I choć nie wiedziałem, że TLOU może jeszcze bardziej się podobać, po ograniu dodatku patrząc poprzez pryzmat nowych faktów na Ellie, TLOU podoba mi się jeszcze bardziej. I znowu mam te uczucie nostalgii, oraz poczucie, że inne gry są jakieś takie marne i słabe. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 ja jak narazie przeszedłem ok 1/3 dlc i postanowiłem sobie zrobić przerwe i porcjować sobie przyjemność ogolnie jest fajnie, tak samo jak podtawka była fajna czy jest mało akcji? no na początku jest mało i co z tego? przecież ta gra to nie jakiś COD gdzie co pół minuty trzeba mieć tysiąc wybuchów i skryptowanych ataków psa na helikopter, tak samo jak w podstawce są momenty spokojne i klimatyczne i ja tego nie traktuje jako wady ale jednej rzeczy się czeptne: spoiler dla tych co jeszcze nie zaczeli grać, jeśli zagrałeś chociaż 10 min w DLC to poniższy tekst nie będzie spoilerem troche mnie wkurzyło to że część akcji odbywa się w "międzyczasie" podstawki, ponieważ mam nieodparte wrażenie że ten kawałek gdy szukamy lekarstwa jest poprostu wycięty ze zwykłej gry i dorzucony do DLC żeby je troche wydłużyć a bardzo nie lubie DLC które jest jawnie wycięte z podstawowej gry tylko po to żeby wyciągnąć dodatkową kase za coś co powinniśmy zobaczyć kupując porpostu gre Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 @Dobos - nie dziwię się, że Ci DLC nie przypasowało. Tak kiedyś pisałeś o TLoU: 35% gry za mną, uczucia mieszane. Na bank gra przehajpowana, nie było ani jednego momentu żebym zbierał szczękę z podłogi. Grafika super ale drobne błędy i zbyt wysoki poziom trudności psują przyjemność z gry. Na szczęście nadrabia fabuła, wciąga że przez 4 godziny nie mogłem się oderwać. Później pisałeś też, że brakowało Ci zaskoczenia i widowiskowości Więc czego tym razem oczekiwałeś? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Ja niestety zagram dopiero w niedziele wieczorem. Na razie nie mam jak zagrac zeby siasc wieczorkiem i zarezerwowac sobie najmniej 3 godziny, wiec trzeba poczekac. Do tego czasu chce przeczytac caly komiks American Dream. A powiem wam, ze dopiero przy 2 przejsciu TLoU zwrocilem uwage na to jak wkrotce po poznaniu Ellie w muzeum opowiada nam o tym jak wyszla do centrum handlowego z Riley. Rozlozyl mnie ten smaczek. Edytowane 14 lutego 2014 przez Voytec Cytuj
amsterdream 51 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) W Left Behind można ustawić polskie napisy/angielski dubbing? Bo na PS Store pisze: • Dubbing dostępny jest w następujących językach: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, polski, portugalski i rosyjski. • Napisy dostępne są w następujących językach: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, niderlandzki, duński, fiński, norweski, szwedzki, czeski, grecki i turecki. Brak polskich :confused: Edytowane 14 lutego 2014 przez amsterdream Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi