aux 3 784 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 A ja się cieszę że najpierw dostaniemy U4. Stęskniłem się za serią, a TLOU to jeszcze świeżynka. Cytuj
YETI 10 984 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Z jednej strony dobrze, że teraz robią Uncharted, bo jestem ciekawy w jakim kierunku pójdzie ta seria, jakie wprowadzą zmiany w gameplayu po TLoU. Z drugiej, TLoU2 to będzie kontynuacja bardzo wyjątkowej dla mnie gry, i nawet taki fanowski, jeden art wywołuje sporo emocji, a w głowie rodzin się sto myśli jaka będzie kontynuacja, w jaką stronę pójdą. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Też raczej nie wiedzieli, jak branża przyjmie TLOU, stworzenie Uncharted było pewniejszym rozwiązaniem. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Jeden fan art już wzmocnił hype. Co będzie potem, jak zapowiedzą grę i pokażą trailer - strach się bać. Z drugiej jednak strony bardzo się boję o jakość dwójki. Jedynka tak wysoko postawiła poprzeczkę, że trudno będzie to przebić lub temu dorównać. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 (edytowane) Podobały mi się lekkie zmiany, a w zasadzie większe zróżnicowanie gameplay'u w dlc Left Behind. Zero drabin. xD Możliwość wyboru kwestii dialogowej podczas jednej z rozmów i idąca za nią odpowiedź. Mini gierki. Szukanie benzyny. Właśnie! Tego ostatniego mi cholernie brakowało w podstawce. Niech tylko goście z ND ruszą bardziej mózgownicą w tej kwestii i zamiast drabin/ desek do noszenia, dadzą nam także możliwość używania lin do wspinaczki, haku do niej (oraz do walki wręcz), oraz samych sekwencji wspinaczkowych, ale o wiele bardziej realistycznych niż w serii Uncharted (brak tzw. małpich skoków), a sekwencje z otwieraniem zamków za pomocą szyfra oddadzą nam własnoręcznie do wbicia wzorem np. serii Silent Hill (statyczny widok FPP) Na deser możliwość zabawy z kołami zaworowymi, szukanie benzyny, rozlewanie beczek z benzyną i olejemi, oraz własnoręczne używanie na nich zapalniczki, możliwość nasyłania zarażonych na łowców i wszystkie najlepsze elementy eksploracji z pierwszej części, a będzie bajka. <3 Edytowane 6 maja 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
YETI 10 984 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Najlepsza nowość w LB, to nasyłanie grzybków na ludzi, oby w kontynuacji było więcej tak fajnych pomysłów. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 TLOU2 jak już to raczej dopiero 2016/2017, bo nad nowym projektem dopiero zaczęli pracę na początku roku. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Oby nie tykali TLOU 2, tylko zabrali się za nowe IP. Najlepiej scifi z emocjonalną historią, może coś w klimatach Moon. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Sony dało im wolną rękę w tej kwestii, i mogą robić zarówno nowe IP jak i TLOU2 także jakaś szansa tam jest. Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Najlepsza nowość w LB, to nasyłanie grzybków na ludzi, oby w kontynuacji było więcej tak fajnych pomysłów. A jak to się robi? Bo nie pamiętam czy miałem taki motyw. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Jeden fan art już wzmocnił hype. Co będzie potem, jak zapowiedzą grę i pokażą trailer - strach się bać. Z drugiej jednak strony bardzo się boję o jakość dwójki. Jedynka tak wysoko postawiła poprzeczkę, że trudno będzie to przebić lub temu dorównać. Grałeś w słabą gre od ND? Ich gry mozna kupowac w ciemno. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 (edytowane) Gdyby ktos jeszcze sie zastanawial to wczorajsza aktualizacja gry (151mb) dodaje dla wszystkich nowy, wyzszy poziom trudnosci trybu single-player - grounded czyli uziemiony. Edytowane 7 maja 2014 przez saptis Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Najlepsza nowość w LB, to nasyłanie grzybków na ludzi, oby w kontynuacji było więcej tak fajnych pomysłów. A jak to się robi? Bo nie pamiętam czy miałem taki motyw. Rzucało się cegłą bądź butelką w ludzi, tak by klikacze usłyszeli dźwięk rozbicia butli, wtem atakowali Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Gdyby ktos jeszcze sie zastanawial to wczorajsza aktualizacja gry (151mb) dodaje dla wszystkich nowy, wyzszy poziom trudnosci trybu single-player - grounded czyli uziemiony. Nie ma tak dobrze Żeby w niego zagrać trzeba go najpierw kupić. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Nie ma czego żałować, nowy poziom trudności rozczarowuje - brak health baru, brak podglądu amunicji, 2 strzały = zgon i tyle. Standard dzisiejszych czasów i pójście po jak najmniejszej linii oporu w jego robieniu. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Nie ma czego żałować, nowy poziom trudności rozczarowuje - brak health baru, brak podglądu amunicji, 2 strzały = zgon i tyle. Standard dzisiejszych czasów i pójście po jak najmniejszej linii oporu w jego robieniu. A co mieliby jeszcze dodać, żeby ciè usatysfakcjonować hmm? Swoją drogą tryb Grounded jest dla posiadaczy Season Pass, lub do kupienia za 19zł Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Wystarczyłoby dodać savepointy w stylu RE zamiast checkpointów co lokacje. Wyłączenie hud'a uważasz za podwyższenie poziomu trudności? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Nie ma tak dobrze Żeby w niego zagrać trzeba go najpierw kupić.Zartujesz ! - u mnie w menu sie normalnie pokazuje i myslalem, ze jest dostepny. Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Nie ma tak dobrze Żeby w niego zagrać trzeba go najpierw kupić.Zartujesz ! - u mnie w menu sie normalnie pokazuje i myslalem, ze jest dostepny. Owszem pokazuje się normalnie - ale gdy klikniesz na tryb GROUNDED, funkcja przekieruje cię do PSSTORE z pytaniem czy chcesz zakupić. Było mówione wcześniej: Tryb GROUNDED oraz map packi są w ramach: PRZEPUSTKI SEZONOWEJ, bądź do osobnego nabycia za $$. Jedyna darmowa rzecz dla wszystkich to automatyczny karabin do multiplayer. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 (edytowane) Jaja sobie robio - kazo placic za dodatkowy poziom trudnosci, tego jeszcze nie bylo ! Edytowane 7 maja 2014 przez saptis Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 (edytowane) Jaja sobie robio - kazo placic za dodatkowy poziom trudnosci, tego jeszcze nie bylo ! Było w ostatniej odsłonie FPSa Metro. btw DLC już jest dostępne. Mapki 254 mb, reszta to unlocki po 100kb. Edytowane 7 maja 2014 przez Jeez_PS Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Nie wiedzialem. Moim zdaniem to zwykle zlodziejstwo, mogli to dac za darmo zeby nie bylo, ze sa pazerni, a tak to wyszlo, ze tylko kasa sie dla nich liczy, a jak ktos kupuje gre to dostaje tylko to za co zaplacil czyli sama gre bez jakichkolwiek dodatkow. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 W shadow fall tez kaza sobie placic za najwyzszy poziom trudnosci xD Niedlugo w ogole tylko normal nie bedzie platny Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 zaraz zaraz, to za sam poziom trudności życzą sobie 19 zł? dobrze widzę?! Wolę to wydac na browara, picę z tesco i taśmę izolacyjną to sam sobie zakleję na tv huda by nie wiedzieć ile mam ammo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi