Skocz do zawartości

The Last of Us

fightclub87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To DLC wciąż jeszcze przede mną. Zrobię brakujące 6 tygodni w multi i dopiero :) 

Co nie zmienia faktu, że od ludzi którzy grali slyszałem tylko pochlebne oceny.

Opublikowano (edytowane)

bo tak jest... wieź miedzy dziewczynkami jest przedstawiona, jak w najlepszych hollywood'zkich filmach, a nawet te mogą sie przyrumienić oglądając Left Behind :D WIELKIE WOW.

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 2
Opublikowano

Season Passa można jeszcze dorwać w wersji pudełkowej na ebayu.

Ciekawostka: Troy Barker (Joel) podkładał też głos w Mass Effect 3 (Kai Leng), za nic bym się nie domyślił słuchając tylko.

Opublikowano

Season Pass do TLOU to chyba najbardziej opłacalna przepustka tego typu, zwłaszcza teraz kiedy ogłoszono kolejne dodatki do multi. Nie dziwne że wycofali z PSS :P

Opublikowano

Troy Barker to aktor taki mniej znany. Więc zdziwienia nie ma.

Ale Szok był dla mnie i nie tylko, większy gdy ogłoszono kto podkładał głos pod David'a, bo ja się nie domyśliłem, pewnie dlatego że nie wsłuchiwałem się. 

1312400_0.png

Ciężki spoiler

David = Nolan North = Nathan Drake Seria Uncharted  :woot: 

Opublikowano

Szybkie pytanko (a nie znalazłem odpowiedzi na ostatnich stronach) - czy wersja PL pozwala wybrać również dubbing angielski, czy jesteśmy zostawieni tylko z polskim (niczym w Infamous PL)?

Jeśli tylko polski, to będę szukał tańszej wersji 3xANG z profesjonalnymi głosami, jak autor gry przykazał.

Opublikowano

Wyszło kilka nowych dodatków do multiplayera- maski, kaski itp.

Mimo że mam season pass nie mogę ich pobrać :/

Czyżby sony leciało w kulki i nowsze dodatki nie były darmowe dla posiadaczy przepustki?