Dobos 83 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za info, sprawdziłem i faktycznie jakieś pojedyncze rzeczy się pojawiły ale mam wrażenie że na PSS jest tego więcej. piotros- przepustka była jedna i mam tak jak Ty- w PSS podane ceny nowych dodatków. Kilka z nich pojawiło się u mnie w grze. Edytowane 7 sierpnia 2014 przez Dobos Cytuj
piotros 220 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Hmmm... czy były jakieś różne wersje przepustki sezonowej? Przepustkę sezonową kupiłem w lutym przed wyjściem Left Behind i dzisiaj sprawdziłem te nowe dodatki i faktycznie mam je widoczne w sklepie i grze, ale przy każdym z dodatków mam podaną cenę (w sklepie i grze). To jak to jest z tymi nowymi dodatkami, są za darmo dla posiadaczy przepustki sezonowej, czy jednak trzeba zapłacić? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) sory machne troche offtopem ale ostatnio czytałem że w filmie TLOU role joela ma grać facet z evil dead, który obecnie wygląda tak jeśli to prawda to będe strogo zawiedziony, znacznie bardziej bym wolal hugh jackmana w tej roli, nie dość że bardzo podobny do joeala to też fajny z niego aktor ogolnie nawet aragorn (viggo mortersen) byłby lepszy od gościa z evil dead Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 No tak aktorzy do filmu to muszą niemal w 100% być podobni do postaci w grze. Ale nikt nie wnika w to jak zagrają, czy to dobrzy aktorzy. Czy z filmu i tak ma wyjść syf? Więc niech przynajmniej aktorzy będą jak najbardziej podobni. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Nie musza byc podobni za wszelką cene ale akurat jackman to za(pipi)isty typ i napewno by dobrze zagral jeśli znasz go głównie jako wolverina to polecam film Prisoners (po polsku labirynt) gdzie gra role bardzo podobną do joeala i robi to dobrze, w tym filmie gra ojca którego dziecko zostało porwane, a on jest w stanie posunąć się do wielu rzeczy żeby je uratować, podobnie jak joel, obaj nie są typowymi dobrymi bohaterami którzy wszystko robią zgodnie z prawem, obaj potrafią się posunąć do niemoralnych czynów żeby uratować dziecko ja lubiłem jackmana już od dawna, ale po tym filmie tym bardziej świetnie mi pasuje do roli joela Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Yano 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Joel i Jackman nawet poczucie Humoru mają to samo. Widać to w X-menach. Co o Ellie to nic pewnego ale Maisie Williams stara się o te role. I mi pasuje Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) mi też pasuje maisie, po pierwsze jest młoda jak ellie (wkurzające by było gdyby jakaś 30 latka grała role dziewczynki, ochciaż ellen page nieźle wypadła w "hard candy" w roli dziewczynki, ale przez zamieszanie z grą i nielegalneym "użyciem jej wizerunku" raczej odpada) a maisie nie jest może najpiekniesza ale to dobrze bo ellie nie powinna być miss piękności tylko zwykłą ale słodką dziewczyną w dodatku maisie jest podobnie zadziorna i szalona jak ellie (zobaczcie jej vine'sy) ja bym sie cieszył z massie + jackman zastanawia mnie też to co mówią że chcą zrobić film wiernie oparty na grze, troche sie tego boje, scame scenki z gry zajmują ponad 1.5 godziny to tyle co film, a przecież wypadało by troche połazić, albo zrobią coś bardzo długiego, albo powycinają rzeczy albo... zrobią to w 3 częściach ostatnio straszna moda na krojenie filmów na wiele części, niczym filmowe DLC kurna ja chyba bym wolał żeby film był bardzo luźno oparty na grze, bo takie kopiowanie w całości fabuły może serio wyjść tak jak by sie poprostu oglądało wszystkie cut scenki z gry Edytowane 8 sierpnia 2014 przez Yano Cytuj
piotros 220 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Hmmm... to powiedzcie mi co mam nie tak, skoro nowe dodatki mam płatne, a przepustkę sezonową mam kupioną i jest widoczna w sklepie jako "zakupiono". Czy mam to zgłosić gdzieś w sklepie? Mi się wydaje, że jak czytałem informację o tych nowych dodatkach, to była informacja, że są one płatne dla obu wersji wydanych na PS3 i PS4. Sprawdziłem na blogu i jest tylko informacja, że gesty są płatne dla obu wersji konsol i nie ma informacji, że są darmowe dla posiadaczy przepustki sezonowej... Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 (edytowane) piotros i jak, dowiedziałeś się czegoś w tej sprawie? mam dokładnie to samo co ty. wyszły kolejne drobne dodatki i mimo że mam season pass nie mogę ich pobrać za free a w grze ich nie mam. co gorsza, te kilka sierpniowych dodatków, które mi się same pojawiły, zniknęły po patchu 1.08. #4theplayers Edytowane 29 sierpnia 2014 przez Dobos Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Niestety nie dowiedziałem się nic nowego. Jak dla mnie sprawa jest jasna i te nowe dodatki niestety są płatne również dla posiadaczy przepustki sezonowej... Cytuj
bickamil5 23 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 @piotros @dobos, "Season Pass" obejmował tylko 3 dodatki ( LEFT BEHIND + 2 dodatki z mapami ) Resztę trzeba sobie dokupić Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 To pamiętam z momentu jak kupowałem przepustkę sezonową, ale ktoś na forum napisał, że Ci co mieli wykupioną przepustkę dostawali te nowe dodatki za darmo, co okazało się nieprawdą... Cytuj
Binioll 0 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Ma ktoś kod online pass na sprzedaż,kupiłem na allegro-gośc twierdził że nie wykorzystał, a tu lipa. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Jakie jest powszechnie aprobowane stanowisko forumka na temat "Left Behind"? Dobre, warto, trzyma poziom oryginału? Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Klimat jest generalnie ten sam, jednak jest o takie 0,5 gorsze od podstawki w mej skromnej opinni Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Mi się bardzo podobało. Jedyny minus, że jest dosyć krótkie Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Jakie jest powszechnie aprobowane stanowisko forumka na temat "Left Behind"? Dobre, warto, trzyma poziom oryginału?Najwyżej oceniane dlc w historii, serio. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Sprawdziłem cenę - 63 zł, chyba na głowę upadli. Poczekam na jakąś promocję. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Btw. przypomniało mi się, ze kiedyś trafiłem na rodzyna na portalu z betonu i stalowej blachy. Spoilery z Left Behind DLC to tragedia - kompletnie niszczy wyobrażenie o Ellie. W pierwszej części przedstawiana jest jako żółtodziób, zbuntowaną nastolatkę, która musi stawić czoła brutalnemu światu. I stopniowo się zmienia, stając się samodzielną wojowniczką.W DLC Rżnie wszystkich po gardłach, pakuje do zombie z łuku. Odstawia lesbijskie akcje z koleżanką. Dżizus. xDDDDDDD Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 A tak z ciekawości, ile wam zajęło przejście podstawki? Mi 20h 28 min na hardzie, lizałem dosłownie każdą ścianę i krzak Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Ja coś około 20 godzin również, sporo czasu gra zajmuje Edytowane 24 września 2014 przez Moldar Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Dużo tracę nie grając z polskim dubbingiem? Wszyscy chcą za wersję PL coś pod stówkę, oprócz Ficusia:p (jakbym nie kupił tydzień temu czecho-anglika to bym brał za tę cenę u niego <_<). W przyszłym tygodniu chcę się wziąć za grę, ale wierzę, że i tak oryginalny angielski głos to jest to, co powinno się doświadczyć w pierwszym podejściu. Unczartedy też grałem tylko ang dla klimatu, inaczej pewnie bym myślał, że oglądam Rodzinę Zastępczą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi