Solderowy123 43 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Ja bym był chętny, ale najwcześniej we wakacje. Teraz mam za dużo roboty. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Da ktoś radę na epizod po kanałach, w którym musimy się chować przed kolesiem? Cytuj
Grez 33 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Przed chwilą, gdy odpalilem grę, okazało się, że moje najnowsze save'y zniknęły :o ale o dziwo zamiast uczucia w(pipi)ienia, że bede musial przechodzic grę od poczatku, to na mojej twarzy zagoscil usmiech ta gra jest za(pipi)ista. Mozna ją przechodzic w nieakonczonosc i chyba nigdy mi sie nie znudzi Edytowane 6 czerwca 2015 przez Grez Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Ja bym się chyba wku**ił, jestem w momencie gdy sterujemy Ellie, i uciekam z David'em. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2015 Opublikowano 11 czerwca 2015 Kiedy wychodzi Left Behind jako samodzielny dodatek? Z tego co pamiętam miał być tańszy niż obecnie. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 19 czerwca 2015 Opublikowano 19 czerwca 2015 Pomóżcie. Jestem na samym początku Tunelu podziemnego, gdzie są trzy purchlaki, klikacze i biegacze, a próbuję je ominąć, Ellie do nich strzela, a one mnie atakują Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 W tym momencie powinieneś mieć miotacz ognia, biegaczy zjarać, purchlaki załatwić z dala koktajem i czymś dobić. Nie miniesz ich musisz walczyć, po prawej stronie masz korytarz z trzema biegaczami, zacznij od nich, Nastepnie wychodzisz z drugiej strony korytarza i wchodzić na przyczepę z której masz widok na purchalki i resztę. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 W kolach samochodów znajdziesz strzaly. Zabierz je bo tylko tego potrzebujesz. Klikaczy i purchlaki omijaj poruszajac sie na kucaka jednocześnie celujac. Dzieki tej sztuczce jestes nieslyszalny dla nich ale zarazeni moga ciebie zobaczyć wiec strzelaj im w glowe z łuku. Po dobrym strzale można strzale odzyskać. W tym tunelu ominiesz niemal wszystkich klikaczy i purchlaki zabijając tylko 5 a może 6 zarażonych. 2 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 czerwca 2015 Opublikowano 21 czerwca 2015 Dzięki za poradę, teraz bardziej skupię się na runnerach. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 http://www.gamezone.com/news/the-last-of-us-multiplayer-maps-are-now-free-on-ps3-3421503 Sony ładnie wydymało największych fanów ND którzy kupowali DLC i udostępniło na PSN wszystkie mapy do multiplayera za free. W przypadku TLOU pierwszy raz zakupiłem season pass, teraz wiem że ostatni. 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 18 lipca 2015 Opublikowano 18 lipca 2015 Gra ma dwa lata, to czasem normalne, że udostępniają dlc za darmo. Z uncharted 2 tez tak było, kompletnie nie widzę problemu. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Weź pod uwagę, że przepustka sezonowa dawała Ci dostęp poza mapami, do jedynego dodatku do trybu dla pojedynczego gracza "Left Behind". Ja kupiłem i nie żałuję, bo na mapach pograłem kilka razy, a dodatek przeszedłem i dla niego głównie kupiłem przepustkę... Teraz na PS4 gram więcej na nowych mapach, bo tam są wszystkie wrzucone do jednego wyszukiwania... może tak samo zrobią na PS3, co miałoby sens... Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Przechodzę grę drugi raz, wystarczyły mi trzy noce po pięć godzin, i już jestem na końcu. na końcu tunelu wystarczyło rzucić parę granatów dymnych, koktajli mołotowa, gwoździobomby, a purchlaki idą na początek tunelu Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Skończyłem w 4 dni na pirackiej konsoli na tydzień przed premierą. Potem zacząłem przechodzić gdy już kupiłem płytkę z grą bo chciałem zrobić platynę. I tak przechodziłem grę jeszcze 3 razy na PS3. To będzie w sumie jakieś 5 razy na ps3 + mecze online. Do tego dodatek z DLC Left Behind. Grę wymieniłem na trade i kupiłem Remaster na PS4 i znów zabawa od nowa. Przechodziłem co najmniej 4 razy plus mecze on line z dodatkami i DLC, Czy mi się chciało? Tak, bo granie w arcydzieło nie boli. ^_^ 2 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 24 lipca 2015 Opublikowano 24 lipca 2015 Sam wolę przejść ten tytuł ze trzy razy, niż grać w jakiegoś gównianego cs'a wypełnionym cziterami. Szczególnie fajnie szuka się jakichś Easter Eggów, a niektóre dialogi bohaterów są dobre. Sam wolę przejść ten tytuł ze trzy razy, niż grać w jakiegoś gównianego cs'a wypełnionym cziterami. Szczególnie fajnie szuka się jakichś Easter Eggów, a niektóre dialogi bohaterów są dobre. Cytuj
locarno 0 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Witam W PE #213 na stronie 80 w artykule Miela możemy przeczytać takie coś: "Przykład? Weźmy takie The Last of Us u motyw z pewnym przedmiotem, który Ellie wręcza pewnej osobie. Wybaczcie taki, a nie inny opis, ale wiem, że jeszcze sporo osób nie grało w to arcydzieło Naughty Dog, więc nie chcę spoilerować. Wcześ- niej w grze można zobaczyć, jak dziewczyna ukradkiem podnosi ten przedmiot i chowa go do plecaka. Tyle, że jest to bardzo trudne, trzeba porządnie namęczyć się, żeby Ellie nie wiedziała, że jest obserwowana. W przeciwnym wypadku będzie się czaić, ale niczego nie zrobi - sięgnie po przedmiot dopiero, gdy bohater się odwróci. To w końcu tajemnica, którą nie zamierza dzielić się z Joelem, a więc również z graczem" Drobiazg? Tak naprawdę to pierdoła, ale musiałęm to zobaczyć na Youtube....." Ma ktoś link do tego filmiku na youtube ukazującego ten easter egg ? Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Witam W PE #213 na stronie 80 w artykule Miela możemy przeczytać takie coś: "Przykład? Weźmy takie The Last of Us u motyw z pewnym przedmiotem, który Ellie wręcza pewnej osobie. Wybaczcie taki, a nie inny opis, ale wiem, że jeszcze sporo osób nie grało w to arcydzieło Naughty Dog, więc nie chcę spoilerować. Wcześ- niej w grze można zobaczyć, jak dziewczyna ukradkiem podnosi ten przedmiot i chowa go do plecaka. Tyle, że jest to bardzo trudne, trzeba porządnie namęczyć się, żeby Ellie nie wiedziała, że jest obserwowana. W przeciwnym wypadku będzie się czaić, ale niczego nie zrobi - sięgnie po przedmiot dopiero, gdy bohater się odwróci. To w końcu tajemnica, którą nie zamierza dzielić się z Joelem, a więc również z graczem" Drobiazg? Tak naprawdę to pierdoła, ale musiałęm to zobaczyć na Youtube....." Ma ktoś link do tego filmiku na youtube ukazującego ten easter egg ? prosze 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Nigdy o tym nie pomyślałem. Rzeczywiście przywiązanie do detali. Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Ja na to od razu zwróciłem uwagę, zresztą cała gra to pedantyczne wręcz przywiązanie do szczegółów, w których jak powszechnie wiadomo, "diabeł tkwi" Każda miejscówka, każdy pokój, łazienka, kuchnia, zdarta, pożółkła tapeta... Wszystko to jest unikalne i nic nie jest robione metodą "kopiuj/wklej" - szczery podziw dla ND - genialny tytuł i absolutne 10/10. 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 (edytowane) Bo ND to mistrzowie szczegółów. Podczas gdy większość deweloperów ma wyrąbane, to ND chyba wrzuca wszystko co im do głowy przyjdzie, jak np. to, że wystarczy poświecić latarką w Ellie, a będzie widać jak ucieka wzrokiem bo ją światło razi. Edytowane 12 września 2015 przez Moldar Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Chce sobie kupic wersje goty na ps3. Ale czytam, ze w dniu premiery byly z ta wersja niezle jaja pl. W pudelku zamiast kodow do dlc byl tylko season pass i ps+ a wybierajac dodatek z menu gra przekierowywala do sklepu. Sony potem wysylala te zalegle kody na podstawie paragonu. Wiec teraz pytanie, czy kupic nowke i zebrac u sony te kody do dlc czy wystarczy uzywka i tez dadza? Czy season pass sie do czegos w ogole przydawal w tej grze? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) Tylko jeśli celowałeś w platynę to musiałeś mieć multiplayer pass. Za on-line były dwa trofea. Potem doszedł season pass który dodawał co jakiś czas nowe mapy, kustomizacje postaci i nowe bronie. No i doszły trofea za rozgrywanie meczy na nowych mapach ale to już tylko do 100%. No i dodatek do singla Left Behind. Tak było z podstawową wersją. A GOTY to nie wiem, sądziłem że wszystkie dodatki są wpakowane na płycie i nawet nie trzeba mieć multiplayer pass. Który do kupienia był za 5 zł. Edytowane 17 maja 2016 przez u55r 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 No wlasnie teraz przy edycjach goty zawsze najpierw szukam info czy dlc sa na plycie czy na tych zje.banych zdrapkach. No i w przypadku goty na polske nie bylo ani jednego ani drugiego No i tez do multi bedzie potrzebny pewnie ten sp. Dla 4 trofeow online z podstawki Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 3 czerwca 2016 Opublikowano 3 czerwca 2016 (edytowane) Już nawet chooj z online, tak jak piszesz, pass jest potrzebny do ściągnięcia DLC, ogólnie cała ta sytuacja jest żenująca, strasznie żałuję zakupu tej edycji, tym bardziej, że jakiś czas później trafiła ona na PSN za jakieś śmieszne pieniądze. Odpowiadając na pytanie : jak sam zauważyłeś, wymagają skanów rachunku (a także zdjęcia pudełka), więc w przypadku używki może być z tym problem. Dodam, że mail z prośbą o rozwiązanie problemu musi być wysłany z konta, na który zarejestrowany masz PSN id, trzeba też podać datę urodzenia wprowadzoną w PSN, więc jeśli ktoś wpisał losową czy coś (znam takie przypadki), to może mieć problem xd. Edit : teraz widzę, że już 2 tygodnie mijają od Twojego posta, także pewnie to już nieaktualne, ale możesz napisać, jak w końcu to ogarnąłeś. Edytowane 3 czerwca 2016 przez kotlet_schabowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi