mortis20 0 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Dobra dzięki za porady I jeszcze jedno warto teraz kupić czy poczekać, aż używki stanieją do około 100 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 Dobra dzięki za porady I jeszcze jedno warto teraz kupić czy poczekać, aż używki stanieją do około 100 zł ? Taka gra jak The last of us jest warta każdej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2013 przypomnij sobie film, ktory uwazasz za absolutnie przelomowy, albo bardzo, ale to bardzo dobry, ktory zapamietales na reszte zycia... teraz pomysl sobie, ze stoisz przed kinem, wiesz ze ten film bedzie tak dobry - wejdziesz do kina placac za bilet, czy olejesz i poczekasz az bedzie lecial pomiedzy reklamami na polsacie? TLoU to ten mega jedwabisty film. Decyduj Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2013 ja kuplem za 200 w dniu premiery, przeszedlem, sprzedalem i bylo mi zle. Naprawde. 2 tygodnie pozniej kolega kupil , przeszedl i srzedal mi za 100. Teraz jestem szczesliwy nawet jaknie gram. Taka to ta gra wlasnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2013 A wciąż cisza w temacie fabularnego DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2013 Jeszcze nic nie wiadomo, do końca sierpnia mieli podać informacje odnośnie DLC, niekoniecznie singlowe będzie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2013 No właśnie, dadzą najpierw te za multi, żeby trzymać jeszcze grę pół roku i czekać na te singlowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2013 Oby coś było do singla. Grą mną pozamiatała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Nowy tryb już niedługo. Dwie drużyny walczą o sejf przeciwnika. Aby się tego dowiedzieć trzeba "przesłuchać" odpowiednią ilość przeciwników. Tak w skrócie prezentuje się nowy tryb. Fajnie, jaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Wiadomo kiedy premiera? Jakies nowe mapy beda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 700 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Rowniez sie jaram, multi jest swietne i fajnie, ze oprocz nowego trybu poprawia kilka rzeczy: http://www.youtube.com/watch?v=syuJLXTy6dE&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Dawac nowe mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 28 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2013 Przerywanie egzekucji - wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) Nowy tryb wygląda świetnie, wygląda na to że to tylko patch więc będzie najprawdopodobniej darmowy. Czekamy edit: premiera dzisiaj! Edytowane 29 sierpnia 2013 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 (edytowane) No niby można przerywać, ale nawet jak przerwiesz to i tak delikwent z Twojej drużyny zginie, co jest idiotyczne. Mogliby chociaż o połowe zmniejszyć czas pozostały na uratowanie go czy coś, tak to idź pan w chvj z taką zmianą. Ale nowy tryb zapowiada się epicko, tutaj już raczej wbrew propagandzie wszystkich samotnych wilków sami nie pogramy, bo nie dość, że przesłuchania zajmują sporo czasu i szczególnie na małych mapkach ktoś nam musi du.pe osłaniać, to jeszcze sejfu sami nie obronimy, chyba że będziemy grali z jakimiś planktonami. Wiadomo o której dokładnie premiera? Już mi konsola ściąga patcha. Edytowane 29 sierpnia 2013 przez Homer S Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 Ej to lipa Myślałem, że to wreszcie będzie działać jak powinno - przerywamy animację egzekucji i ratujemy swojego ziomka przed śmiercią. Niech to wreszcie naprawią, bo imo skoro ktoś ryzykuje, robiąc egzekucję by dostać dodatkowe punkty, to powinien ponosić jakieś konsekwencje związane z taką akcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Pierwsze DLC ma być do singla z tego co mówił Druckmann jakiś czas temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 2pm to u nas będzie chyba 22. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 A może - zapytam nieśmiało - tak tryb hordy dla 3 osób i nowe mapy? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Taki tryb na pewno będzie, bo przecież jest on w Uncharted i ND widzi, że ludziom się podoba i jest popularny. Moja przygoda z multi to głównie granie na tej Arenie czy Survival. A coś czuje, że jedna z map z DLC to może być lokacja z prologu. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 No nie wiem.. ND olało wszelkie usprawnienia tryby arena w Uncharted 3 już dawno temu, a szkoda, bo system z Uncharted 2 o jaki prosili gracze (oddzielne survival, siege i gold rush) zamiast mixu z U3 sprawdzał się znakomicie. W U3 figurka bożka wciąż czasami randomo znika. Shotgun i obrzyn na opancerzonych przeciwników działa niczym kapiszon, a system zamiast w pierwszej kolejności umożliwić odrzucenie wrogiego granatu, preferuję leczenie leżących obok rannych.... Szkoda, bo poza tym to naprawdę fajna zabawa przy której spędziłem dobre kilkadziesiąt h z przyjaciółmi. Stąd obawiam się, czy w w TLOU ogóle dostaniemy taki tryb. Obrona domu rodem z RE4 to było by To. Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 ND na swoim panelu w czasie PAX pokazali alternatywne zakończenie. Niestety nie ma żadnych filmików można jedynie poczytać o tym tu: http://www.latestnewsexplorer.com/naughty-dog-pax-panel-showed-off-tlou-alternate-endings/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Gdzie to info o DLC ja się pytam?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza
marsel 0 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Dla niektórych to pytanie może wydać się banalne ale dopiero zacząłem grać w multi i za cholerę nie wiem jak przekazywać przedmioty swoim kompanom... Pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Potrzebujesz perka Rzemieślnik, na przynajmniej drugim poziomie i po zrobieniu 2, czy 3 przedmiotów w ekwipunku pokaże ci się paczka (d-padem dwa razy do góry) i tę paczkę możesz po wybraniu komuś dać R1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi