YETI 10 970 Opublikowano 15 października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 października 2013 Już jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 października 2013 (edytowane) za ile PLNów? Edytowane 15 października 2013 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 chyba 9.99$ wiec pewnie u nas bedzie ze 35zł troche drogo jak na same mapki, ale w dzisiejszych czasach to i tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 mapki juz sa, wiec następnym krokiem ND jest DLC do singla, right ? oby jeszcze w tym roku - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 17 października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 października 2013 To co, sadzimy cebule Yeti? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 19 października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 października 2013 Ogrywam je od środy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 25 października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 października 2013 (edytowane) such a memories... Edytowane 25 października 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 października 2013 Aż się boję jak to będzie wyglądało w TLOU 2 na ps4 za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 27 października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 października 2013 Zaje...ta robota. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 1 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2013 Przeszukałem temat na forum i interner i nie znam odpowiedzi. Można jakoś zmienić sterowanie a konkretniej zamienic L2 z R2. Koles ma zespusty L2 i potrzebuje zamienic zeby kosztem nasłuchiwania (zbędna opcja) móc biegać sprintem Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 1 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2013 I jakby ktos mógł wrzucic screena z menu dotyczącego sterowania??? dziei Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 1 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2013 Ed w formie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 572 Opublikowano 2 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2013 GOTG przejśnięte. Nie chcę się rozpisywać, bo pewnie już wszystko zostało tu napisane. Dla takich gier warto być graczem. Jest niczym odwiedzenie Luwru dla miłośników kultury, czy też lot w kosmos dla miłośników astronomii Przede wszystkim - scenariusz. Kompletny, udany i bardzo dojrzały. Teraz cieszę się, że nie robiła go Amy Hennig, która lubi odskakiwać w fantasy. Tutaj obyło się bez dziwactw. Postacie nie są ani przekombinowane, ani jednowymiarowe - bardzo ludzkie. Całość pod względem relacji między postaciami dorównuje Enslaved, ale tu dla odmiany tych postaci jest więcej i jest bardziej... hm, dojrzale I w ogóle gra w tylu miejscach zaskoczyła i to gameplayem. Pomimo dobrego scenariusza, po prostu się GRAŁO. I to sprawiało największą przyjemność. Po zakończeniu gry bardzo żałuję, że to już koniec. Chciałoby się chłonąć ten świat jeszcze i jeszcze. Ech... Idzie załapać doła. Fajnie że scenarzysta oparł się modzie na multi-zakończenie. Jest jedno i poczułem ulgę, że nie musiałem wybierać między światem a Ellie. Joel zrobił to za mnie i bardzo dobrze Poza tym zimowy epizod będę wspominał najmilej, bo to prawie jak film Hanna - ach te polowanie z łukiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 700 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 Plusa dostajesz, ale za tekst o relacjach miedzy postaciami powinienes dostac minusa na pol strony. Enslaved jest proste i szcztuczne, na poczatku moze sie wydawac ze jest glebia miedzy postaciami, ale niestety jest to zwykle win to win situation. Relacje miedzy Joelem a Ellie sa na zupelnie innym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 Mendrek, to teraz sprawdź najlepszy multiplayer na PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 Dragons crown? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 572 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 Plusa dostajesz, ale za tekst o relacjach miedzy postaciami powinienes dostac minusa na pol strony. Enslaved jest proste i szcztuczne, na poczatku moze sie wydawac ze jest glebia miedzy postaciami, ale niestety jest to zwykle win to win situation. Relacje miedzy Joelem a Ellie sa na zupelnie innym poziomie. Dlatego napisałem, że w przypadku TLOU te relacje są dojrzale, ale moim zdaniem Enslaved miało tą niezwykłą chemię między bohaterami (i do niej w zasadzie się głównie odwoływałem). Jasne, zalatywało sztampą - ale mimo wszystko czasami dobrze stworzoną sztampę świetnie się chłonie. Enslaved mimo iż też post-apo, to zupełnie inne klimaty i może dlatego wydaje się bardziej bajkowe. Jednakże przyznaję Ci rację - głębia psychologiczna w TLOU jest większa niż w Enslaved. MP nie ruszę - słyszałem że pustki, a chcę grę sprzedać i coś innego może kupić (GTA V albo BF4). Poza tym mam na razie dostatek gier do multi Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 bierz GTA V, BF4 wyglada jak sraka na obecnej generacji szkoda marnowac nerwow, a przy GTA V czeka cie 100h zabawy jak nic, mi skonczenie watku glownego zajelo cos hmm z 38h powaznie tak zle jest na serwerach The Last of Us ? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 Bzdura, ludzi pełno, ostatnio gram tylko na mapach dlc i szuka kilka sekund. Więc ktoś ci Mendrek bzdur naopowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 3 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2013 MP nie ruszę - słyszałem że pustki To źle słyszałeś, ludzi jest sporo. Swoją drogą multi jest genialne i ci co szybko przeszli singla i grę sprzedali nawet nie wiedzą co stracili. Poza tym jak można sprzedawać TLOU? Osobiście gier nie kolekcjonuję, większość po przejściu od razu sprzedaję, ale z TLOU nie miałem serca tego zrobić. Ta gra jest zbyt dobra żeby puszczać ją w obieg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 To jest ta gra która wyszła w złym momencie. Niedlugo sprzedaje ps3 żeby było lżej przy zakupie ps4 i to jedyna gra której żałuje że nie bede miał na 4. Dla jednej gry nie zostawie konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Popełniasz Duży błąd! Przecież i tak będziesz musiał wykupić PS+ do gania po sieci na PS4, co zapewni ci darmowe gry na PSV, PS3, PS4, a w tedy lepiej jest mieć przy sobie PS3, czyż nie ? Edytowane 4 listopada 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) GOTG przejśnięte. Nie chcę się rozpisywać, bo pewnie już wszystko zostało tu napisane. Dla takich gier warto być graczem. Jest niczym odwiedzenie Luwru dla miłośników kultury, czy też lot w kosmos dla miłośników astronomii Przede wszystkim - scenariusz. Kompletny, udany i bardzo dojrzały. Teraz cieszę się, że nie robiła go Amy Hennig, która lubi odskakiwać w fantasy. Tutaj obyło się bez dziwactw. Postacie nie są ani przekombinowane, ani jednowymiarowe - bardzo ludzkie. Całość pod względem relacji między postaciami dorównuje Enslaved, ale tu dla odmiany tych postaci jest więcej i jest bardziej... hm, dojrzale To ja zacznę shitstorm co by ożywic tą kwestię: BioShock 1 > TLOU Szczególnie kiedy idzie o porównanie ze zwiedzaniem Luwru przez miłośnika sztuki. I w ogóle gra w tylu miejscach zaskoczyła i to gameplayem. Pomimo dobrego scenariusza, po prostu się GRAŁO. I to sprawiało największą przyjemność. Po zakończeniu gry bardzo żałuję, że to już koniec. Chciałoby się chłonąć ten świat jeszcze i jeszcze. Ech... Idzie załapać doła. Mnie pierwsze 3h z lekka odtrąciło i wiały nudą (dziękuję Ci Moniko za obrzydzenie mi tej gry - na tydzień przed dobraniem się do niej własnoręcznie! -_-), ale później gra się rozkręciła aż miło. Brakowało mi tylko opcji łamania karku/ podrzynania gardła zamiast standardowego wbijania go w gardło, czy też duszenia, zabawy ze zjazdem/ wspinaczką na linach, ale ogółem bawiłem się świetnie. Fajnie że scenarzysta oparł się modzie na multi-zakończenie. Jest jedno i poczułem ulgę, że nie musiałem wybierać między światem a Ellie. Joel zrobił to za mnie i bardzo dobrze Ja bym tam wolał samemu zdecydować jakie zakończenie chcę zobaczyć. Za to kocham pierwszego BioShock'a i za to doceniam ostatniego Deus Ex. Trochę szkoda. Tym samym Lista 5 Gier Wszech czasów prezentuje się u mnie następująco: 1. MGS 2. MGS 3: Subsistence 3. BioShock 4. TLOU 5. GTA V Edytowane 4 listopada 2013 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi