GwynBleidd_79 113 Opublikowano 26 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2013 Jak to jest z new game plus? To jest inny poziom trudności, czy tylko na tym samy co się grę przechodziło można tylko odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2013 To ostatnie. New game + potrzebujesz jeśli chcesz podbić wszelaki sprzęt na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 28 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2013 juz niedługo napływ nowych informacji na temat dodatku Left Behind i mam nadzieje na wczesna datę premiery jeszcze http://www.pssite.com/news-30183-nowe_informacje_o_dodatku_do_the_last_of_us_juz_wkrotce.html Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 31 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2013 The Last of Us na PS4? Pożyjemy, zobaczymy Plotki na temat wydania The Last of Us razem z wszystkimi dodatkami na PlayStation 4 nie są nowe. Mówi się o tym w kuluarach od ponad pół roku, a niektórzy twierdzą nawet, że taka decyzja jest praktycznie pewna. Swoje dorzucił Eric Monacelli z Naughty Dg, który na PS Blogu skomentował tę kwestię. Zapytany przez jednego z komentujących odpowiedział: Aktualnie szykujemy nasz silnik do działania z PlayStation 4 razem z pracami nad Uncharted, a co przyniesie przyszłość - zobaczymy. Już sam fakt skomentowania takiego pytania może nam dawać nadzieję na przeniesienie przygód Joela i Ellie na PS4. Tylko czy poza lepszą grafiką otrzymalibyśmy coś jeszcze? http://www.pssite.com/news-30220-the_last_of_us_na_ps4__pozyjemy__zobaczymy.html Gdyby to była wersja, która będzie chodzić na silniku nowego Uncharted, to biorę w dzień premiery, za wersje 1080p podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 Jakiś czas temu zakupiłem wreszcie pudełkową wersję The last Of Us, a kilkanaście minut temu ukończyłem przygodę. Do tego momentu omijałem ten temat jak i wszelkie inne związane z grą, by nie spojlerować sobie. Jak dla mnie gra jest genialna. Mega wciąga, istne arcydzieło. 10/10 i GOTY. A nawet najlepsza gra minionej generacji.Mam wielka nadzieję, że powstanie kolejna część. Jedyne co mnie zasmuciło po przejściu, to fakt, że twórcy nie zrobili jak w Uncharted. To znaczy, po ukończeniu gry nie ma żadnych bonusów w postaci filmików z procesu tworzenia gry, wypowiedzi twórców/aktorów itp. Jest tylko galeria grafik. Szkoda też, że tych wszystkich "znajdźek" jakie zdobyliśmy w trakcie gry, nie można szczegółowo obejrzeć w menu, do którego mamy dostęp po ukończeniu gry. Szczegółowo - czyli tak jak w trakcie grania, że możemy poczytać co na nich jest napisane, obrócić itp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 3 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Nowe info odnośnie fabularnego DLC http://blog.eu.playstation.com/2014/01/13/the-last-of-us-dlc-ashley-johnson-on-reprising-ellie-in-left-behind/#more-161959 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Mam tylko nadzieje, że nie dowalą jakąś zaporową ceną za to DLC jak to czasem bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
chionae 3 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 To DLC bedzie pierwsze jakie w zyciu kupie, ale powiedzcie mi jedno - co sadzicie o przepustce sezonowej? ile wedlug Was mozna na tym zaoszczedzic i jak bardzo sie to oplaca? Cena powyzszego dodatku to jakies 15$ (czyli u nas pewnie 40zł), a season passa 80zł. Zastanawiam sie ile w ogole tych DLC Naughty Dog ma wydac. Minelo ponad pol roku, a dopiero pierwsze wchodzi, wiec musieli by wydac co najmniej 3 wypuscic zeby przepustka sie oplacila. Ktos z Was juz ja nabyl? Uwazacie, ze lepiej kupic to jedno DLC czy od razu caly zestaw? Nigdy tego wczesniej nie robilam, wiec za porade bylabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 U mnie też to będzie pierwsze DLC (nie licząc dodatków do GTAIV bo one działały bez podstawki) i mało tego nie będzie cebuli, a zakup w day one. ND zasługuje za tego szpila na kolejne bańki $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o cenę dodatku, to szykujcie się na 59 zł, bo w świecie gier $ = € Edytowane 13 stycznia 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 To DLC bedzie pierwsze jakie w zyciu kupie, ale powiedzcie mi jedno - co sadzicie o przepustce sezonowej? ile wedlug Was mozna na tym zaoszczedzic i jak bardzo sie to oplaca? Cena powyzszego dodatku to jakies 15$ (czyli u nas pewnie 40zł), a season passa 80zł. Zastanawiam sie ile w ogole tych DLC Naughty Dog ma wydac. Minelo ponad pol roku, a dopiero pierwsze wchodzi, wiec musieli by wydac co najmniej 3 wypuscic zeby przepustka sie oplacila. Ktos z Was juz ja nabyl? Uwazacie, ze lepiej kupic to jedno DLC czy od razu caly zestaw? Nigdy tego wczesniej nie robilam, wiec za porade bylabym wdzieczna W zestaw SP wchodzą 3 dodatki - dwa do multi i własnie left behind do singla. Jedna paczka map do multi już wyszła, jak grasz w multi to zdecydowanie się opłaca, cena samej paczki map to 39 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
redundantor 4 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 Gra jest niesamowita. Jak ktoś widział film The road z Viggo Mortensennem to pewnie zauważył, że otoczenie i główny wątek to 90% to samo. Polecam film tym, którzy przeszli grę, albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 13 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2014 The Road jest bardziej mroczny, a świat o wiele bardziej przerąbany Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 Jezu kiedy ma być premiera tego DLC? Bo już PS4 chcę kupować i jak zrobię przesiadkę to na amen i nie chcę wracać do grania na PS3. Jeszcze mam dwa tytuły do nadrobienia + nowa Castlevania + właśnie to DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 Jezu kiedy ma być premiera tego DLC? Bo już PS4 chcę kupować i jak zrobię przesiadkę to na amen i nie chcę wracać do grania na PS3. Jeszcze mam dwa tytuły do nadrobienia + nowa Castlevania + właśnie to DLC. eee tam Ja już na PS4 się przesiadłem ale wciąż ogrywam gry na PS3 Na PS4 póki co tylko AC4 i BF4 a na PS3 trochę zabawy jeszcze jest np. w TLoU Gra jest niesamowita. Jak ktoś widział film The road z Viggo Mortensennem to pewnie zauważył, że otoczenie i główny wątek to 90% to samo. Polecam film tym, którzy przeszli grę, albo odwrotnie. I to jest sedno sprawy TLoU wygrywa tym niesamowitym klimatem post apokaliptycznym Od czasu Am Alive czekałem właśnie na taka tematykę bo co by nie mówić oprócz tych dwóch tytułów nie ma nic innego w takim klimacie. A film faktycznie - jakby coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza
chionae 3 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 To DLC bedzie pierwsze jakie w zyciu kupie, ale powiedzcie mi jedno - co sadzicie o przepustce sezonowej? ile wedlug Was mozna na tym zaoszczedzic i jak bardzo sie to oplaca? Cena powyzszego dodatku to jakies 15$ (czyli u nas pewnie 40zł), a season passa 80zł. Zastanawiam sie ile w ogole tych DLC Naughty Dog ma wydac. Minelo ponad pol roku, a dopiero pierwsze wchodzi, wiec musieli by wydac co najmniej 3 wypuscic zeby przepustka sie oplacila. Ktos z Was juz ja nabyl? Uwazacie, ze lepiej kupic to jedno DLC czy od razu caly zestaw? Nigdy tego wczesniej nie robilam, wiec za porade bylabym wdzieczna W zestaw SP wchodzą 3 dodatki - dwa do multi i własnie left behind do singla. Jedna paczka map do multi już wyszła, jak grasz w multi to zdecydowanie się opłaca, cena samej paczki map to 39 zł. czyli Naughty Dog planuje wypuscic tylko to jedno fabularne DLC? Czy wiecie moze o jakims jeszcze? Bo jesli nie, to faktycznie kupie tylko to DLC bez SP, bo nie grywam specjalnie w multi, wiec nie do konca mnie to interesuje dzieki ogromne za odp! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 W PSS US reklama DLC wskazuje datę premiery na 14.02: Cytuj Odnośnik do komentarza
chionae 3 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 o, na Walentynki - ekstra, wieczorek z konsolą :3 nie mogę się doczekać, ta gra zasługuje na rozszerzenie wielu wątków. Świetnie by było też poznać historię Joela i Tess w czasie od początku apokalipsy do poznania Ellie. Dużo tu można manewrować, ja tam kupię wszystko co Naughty Dog pociśnie, zatem czekamy do lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 mnie troche boli, że w dlc dali wątęk, którego finał zna każdy kończący grę czy czytający komiks jaki ukazał się przed premierą. Jednak wierzę w ND że pomimo tego ta przygoda będzie wciągająca i zaskakująca i starczy przynajmniej na 3h Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 A jakie sa planyna DLC? Bo nie wiem czy mi sie dobrze obilo o uszy ze maja byc 2 dlc fabularne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 1 fabularne, 2 multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 ten 14 luty to chyba dosyć nietypowa data bo to piątek, a czy gry na PSN w ameryce nie pojawiają sie przy wtorkowych aktualizacjach sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Potwierdzono, gra wychodzi w walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 No w końcu Za długo nie grałem w te grę. I znów będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi