Yano 3 697 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Premiera w walentynki. To taki żart twórców - w dzień zakochanych dziewczyny graczy będą "left behind" xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) Moze nie chodz tyle, co o dziewczymy, co akurat o chlopcow, ktorz mysliami powroca do swoich porzuconych sweet'16 :-D ale dobre spostrzezenie :-) Edytowane 16 stycznia 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Pytanie do speców: skończyłem Survival, odblokowałem S+ i chcę zaliczyć, jednak wcześniej pogrzebać w paru rozdziałach za znajdźkami. Czy ogrywanie rozdziałów wybranych z listy w menu nadpisze mi save'a i stracę Survival +? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Nie wiem tego ale chyba wystarczy ze odpalisz S+ i zrobisz jednego zwyklego save'a i wtedy nie bedzie mialo znaczenia czy autosave sie nadpisze Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Tak mi sie wydaje "nie wiem ale sie wypowiem" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Pytanie do speców: skończyłem Survival, odblokowałem S+ i chcę zaliczyć, jednak wcześniej pogrzebać w paru rozdziałach za znajdźkami. Czy ogrywanie rozdziałów wybranych z listy w menu nadpisze mi save'a i stracę Survival +? 1. A weź tego sejva na pendrive zrzuć, i następnie szukaj po lokacjach tego czego jeszcze nie znalazłeś. Jak skończysz i trofeum wpadnie, graj save z pendriva i Survival + dajesz do końca 2. To czego nie znalazłeś na niższych poziomach możesz że tak powiem do-szukać na Survival +, te przedmioty są dodawane a nie liczone od nowa. Ja tak miałem z trzema komiksami które były zglitchowane, w zimowym levelu nie było tego na ławce, nie było jednego w autobusie. Wracałem po nie po skończeniu gry na normal ale ich tam nie było. Później na Survival pierwsze komiksy opuszczałem a te których mi brakowało zebrałem właśnie na survival i trofeum wskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) I wypowiedzi aktorek oraz twórców: Edytowane 22 stycznia 2014 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Właśnie zacząłem sobie grę w New game + i według opisów miał być tam mój sprzęt i umiejętności zdobyte do tej pory w pierwszym przechodzeniu. doszłem do miejsca gdzie Joel zabiera plecak ze sprzętem , lecz nic tam nie ma i dotego moje zdolności są wyzerowane. Proszę niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego nie mam tych żeczy, może coś zle robię albo po prostu mi sie gra zesrała:( Edytowane 22 stycznia 2014 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 Broń nadal będziesz znajdował dopiero tam gdzie przy pierwszym podejściu, z tym że np. jesli podbiłeś siłę i magazynek rewolweru El Diablo, to teraz będzie miał te statystyki. Dziwi mnie że masz wyzerowane statsy postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Własnie te moje zdolności mi coś niepasują. Wszystko jest na zero. Czy nie jest to moze jakis błąd przez to że za pierwszym razem grałem pl, a teraz przełączyłem na en? Edytowane 22 stycznia 2014 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 mozliwe, ja wysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 24 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2014 Statystyki? Czyli twoje umiejętności tak? Nie da się wszystkich umiejętności zrobić na max za pierwszym podejściem tak samo jak nie można zrobić upgrade wszystkich broni. Dlatego trzeba grać na poziomie + aby do poznajdywać resztę. Jeśli twoje umiejętności są na poziomie +, wyzerowane to kategorycznie coś jest nie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2014 (edytowane) ja jednak zaczekam na pierwsze recki - o jakosc sie nie boje bo to ND, jestem jednak ciekaw dlugosci rozgrywki, nie usmiecha mi sie placic 50zl za godzinke zabawy, marzy mi sie by obok gry generacji ND zaserwowalo dlc generacji ale raczej nie wierze, ze bedzie to zawartosc na miare un do rdr czy epizodow do gta4 Edytowane 24 stycznia 2014 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 24 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2014 Ja tam łykam DLC jak tylko się pojawi - chcę więcej The Last of Us - genialny tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 ja jednak zaczekam na pierwsze recki - o jakosc sie nie boje bo to ND, jestem jednak ciekaw dlugosci rozgrywki, nie usmiecha mi sie placic 50zl za godzinke zabawy, marzy mi sie by obok gry generacji ND zaserwowalo dlc generacji ale raczej nie wierze, ze bedzie to zawartosc na miare un do rdr czy epizodow do gta4 TLoU jest naprawde dluga gra, wiec prognozuje, ze Left Behind bedzie oscylowal w granicach 4 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) Statystyki? Czyli twoje umiejętności tak? Nie da się wszystkich umiejętności zrobić na max za pierwszym podejściem tak samo jak nie można zrobić upgrade wszystkich broni. Dlatego trzeba grać na poziomie + aby do poznajdywać resztę. Jeśli twoje umiejętności są na poziomie +, wyzerowane to kategorycznie coś jest nie w porządku. Problem już rozwiązałem. Cały problem tkwił w tym że za pierwszym razem grałem z Polskim dubbingiem. W nowej grze plus przełączyłem na EN i gra zwariowała;) Gra widać jest mądrzejsza ode mnie i dla mojeg odobra nie pozwala mi zagrać w ng+ w EN Edytowane 25 stycznia 2014 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 dla mojeg odobra nie pozwala mi zagrać w ng+ w EN no chyba nie dla twojego dobra, wiele tracisz nie grając po angielsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) Elder Scrolls V: Skyrim od dłuższego czasu puszył się jak paw, okupując pierwsze miejsca w rankingach na najczęściej nagradzaną grę w historii. Według serwisu Gotypicks, ten stan właśnie uległ zmianie i mamy nowego lidera. Skyrim wprawdzie nadal utrzymuje pierwszą pozycję w kategorii ocen samych graczy - czytelników, natomiast jeżeli chodzi o nagrody krytyków i ogólną ilość wyróżnień, na prowadzenie wyszedł zeszłoroczny przebój od Naughty Dog - The Last of Us. Sam serwis Gotypicks zbiera informacje z praktycznie każdej strony o tematyce growej od blisko dziesięciu lat wstecz. Biorąc pod uwagę że ilość tego typu portali stale rośnie, możemy śmiało założyć, że wynik The Last of Us jest najlepszy w historii. http://www.pssite.com/news-30695-the_last_of_us_najczesciej_nagradzana_gra_w_historii.html Edytowane 25 stycznia 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 dla mojeg odobra nie pozwala mi zagrać w ng+ w EN no chyba nie dla twojego dobra, wiele tracisz nie grając po angielsku Zabić. Albo kazać grać w ostatnie Aliens. Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 dla mojeg odobra nie pozwala mi zagrać w ng+ w EN no chyba nie dla twojego dobra, wiele tracisz nie grając po angielsku Ale ja ją przechytrzyłem i gram juz w EN Włączyłem new+ po Polsku, doszedłem do momentu w którym można już sprawdzić staty, zasejwowałem i przełączyłem na EN. EN faktycznie świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krupier 1 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 Ok, ja dla tej gry właściwie kupiłem PS3. Nie żałuję ani grosza wydanego. Klimat, rozgrywka, historia, to wszystko jest niesamowite. Gra bardzo dojrzała, realistyczna, emocjonalna, poruszająca kilka trudnych tematów. Graficznie cudo (szczególnie po przesiadce z Wii hehe), ale to wszyscy wiedzą. Z początku chciałem dać 9/10 i gdyby nie końcówka to by tak było, ale ostatnie minuty i zdecydowane 10/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 mnie najbardziej podoba sie fakt, ze to pierwsza chyba gra w historii, ktora nie ma w pelni pozytywnego,nieskazitelnego bohatera czy tez jakiegos glownego do szpiku kosci zlego bad guya. Kazdy tu tak na prawde przez zaraze i kataklizm ma zryte w glowie i pelno to odcieni szarosci, kazdy ma tez swoje racje, czemu robi tak a nie inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 Historia jest świetna, jest motyw drogi, motyw przygody, motyw horroru, przyjaźni, lekkiego humoru. Gra ma wszystko, tylko jest za krótka i ma bardzo głupi on line którego nienawidzę i przez który chyba nigdy nie zdobędę platyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 za krotka? ja na hardzie za pierwszym razem skonczylem ja w 20h czyli tyle ile bawilem sie w singlu u2 i u3 lacznie, wg mnie swietny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 Mi na hardzie zajęło ponad 18h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi