_daras_ 725 Opublikowano 9 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2014 Patrzę się na te screeny i mnie niesie. Wyliżę każdą ścianę na maxa, będę przechodził 10h. Dajcie mi to już! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Uff, 4 dni, prawie 16 godzin gameplayu i TLoU skończone. Z każdą godziną gry wrażenia coraz lepsze. Po lekkiej zadyszce z Uncharted 3 Naughty Dog wrócili do mistrzowskiej formy. Jest sens powtarzać ogólnie znane peany? wiarygodne postaci, relacje między nimi, świetna rozgrywka, rewelacyjna końcówka znajdująca się na przeciwnym biegunie niż np. kuriozum z ME3, wszystko to wyszło super. Dalej- broń, w wielu grach jest 15 sztuk, a korzystamy z 3 na krzyż, tu każda się przydaje, nawet głupi łuk jest nieoceniony i daje masę frajdy. No i scenografia, Chryste Panie, ostatni raz przystawałem, kręciłem kółka kamerą i gapiłem się na widoczki z otwartą z podziwu gębą chyba w U2 albo Alanie Wake'u. Choćby kurort nad jeziorem, no Jezioro Żywieckie jak żywe, tylko ładniejsze- gałki oczne rozyebane jak nic. Dobra, kończę z farmazonami, bo mógłbym tak w nieskończoność. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Ile w końcu dokładnie będzie kosztowało DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) 59 zł na polskim PSStore. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/the-last-of-us-%e2%80%93-left-behind/cid=EP9000-BCES01585_00-THELASTOFUSDLC02 Z opisem lekko pojechali po bandzie: Wraz z powrotem Ellie ujawnione zostaną szczegóły jej relacji z Rileyem – kumplem z czasów szkoły wojskowej, do której uczęszczali. Edytowane 12 lutego 2014 przez Wielki K Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 Grałem za pierwszym razem od razu na hardzie - zajęło mi to 23 godziny i 26 minut. Gram już 21 lat i rzadko kiedy gra wpływała na mnie tak emocjonalnie. Przypada taka jedna gra na generację. Ta gra to arcydzieło w czystej postaci, bez wątpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) psx: MGS, FF7, ps2: MGS3, SH2, Okami, Shadow Of The Collosus. ps3: BioShock, Deus Ex, RDR, nope? Edytowane 13 lutego 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 psx: MGS, FF7, ps2: MGS3, SH2, Okami, Shadow Of The Collosus. ps3: BioShock, Deus Ex, RDR, nope? No i co to za post? Każdy napisze sobie swoje ulubione gry z poprzednich generacji i stwierdzi (obiektywnie oczywiście ) że TLoU nie ma startu/wypada średnio/zostaje zjedzone itd. Dobra, kiedy będzie można zasysać? Jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) TLoU nigdy przez zadna gre nie zostanie zjedzone. Komus sie moze nie podobac, kwestia gustu, ale ta gra jest jedna z najlepszych w historii branzy. Fajny konkurs zorganizowal Eurogamer z okazji Left Behind. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-13-wyniki-konkursu-the-last-of-us-left-behind Moja praca sie niestety nie zalapala Edytowane 13 lutego 2014 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Dodatek można już pobrać. Ja tak zrobiłem, pobrałem, zainstalowałem i nawet miałem nadzieję, że uda się zagrać, ale niestety nic z tego. Nie ma tego dodatku w menusach. Pewnie jutro wypuszczą jakąś łatkę, która udostępni ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Jutro pożyczam od kumpla konsolę żeby ściągnąć i ograć ten dodatek, ale jestem zielony w tym jak to wszystko wygląda na playu... Muszę mieć wykupiony jakiś abonament? Co z płatnością? Mogę kupić na allegro jakieś punkty czy coś w tym rodzaju którymi zapłacę za ściągnięcie dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Rozumiem, że nie będziesz sklepiku integrował ze swoją kartą kredytową? Więc pozostaje ci kupić doładowanie. Są one w salonach Sony, Empikach i innych sklepach z grami. Najmniejsze doładowanie wynosi 100 zł. Na allegro też na pewno ktoś takie doładowania oferuje. Ale ja osobiście wolałbym iść na miasto i tam kupić. Abonamentu żadnego płacić nie musisz, tylko cena samego dodatku. Edytowane 13 lutego 2014 przez Mantis Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Jutro pożyczam od kumpla konsolę żeby ściągnąć i ograć ten dodatek, ale jestem zielony w tym jak to wszystko wygląda na playu... Muszę mieć wykupiony jakiś abonament? Co z płatnością? Mogę kupić na allegro jakieś punkty czy coś w tym rodzaju którymi zapłacę za ściągnięcie dodatku? Najszybciej karta kredytowa lub zakupić kody które doładowują konto... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 TLoU nigdy przez zadna gre nie zostanie zjedzone. Komus sie moze nie podobac, kwestia gustu, ale ta gra jest jedna z najlepszych w historii branzy. Fajny konkurs zorganizowal Eurogamer z okazji Left Behind. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-13-wyniki-konkursu-the-last-of-us-left-behind Moja praca sie niestety nie zalapala Może gdybyś napisał poprawnie - 14 lutego to by coś zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krupier 1 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Jako, że nigdy nie ściągałem DLC na PS3 to powiedzcie mi, trzeba to ściągać z poziomu gry mając płytę w napędzie czy wystarczy przez samo PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 13 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2014 Jako, że nigdy nie ściągałem DLC na PS3 to powiedzcie mi, trzeba to ściągać z poziomu gry mając płytę w napędzie czy wystarczy przez samo PSN?Wchodziły do PSS i sciagasz, zupełnie jak demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 TLoU nigdy przez zadna gre nie zostanie zjedzone. Komus sie moze nie podobac, kwestia gustu, ale ta gra jest jedna z najlepszych w historii branzy. Fajny konkurs zorganizowal Eurogamer z okazji Left Behind. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-13-wyniki-konkursu-the-last-of-us-left-behind Moja praca sie niestety nie zalapala Może gdybyś napisał poprawnie - 14 lutego to by coś zmieniło. Moze masz racje? Ale SCEP w trailerze pisal jeszcze bardziej poprawnie - luty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Już jest na polskim PSS, wlaśnie zaznaczyłem do ściągania przez sklep w przeglądarce. 5,2 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Rozumiem, że nie będziesz sklepiku integrował ze swoją kartą kredytową? Więc pozostaje ci kupić doładowanie. Są one w salonach Sony, Empikach i innych sklepach z grami. Najmniejsze doładowanie wynosi 100 zł. Na allegro też na pewno ktoś takie doładowania oferuje. Ale ja osobiście wolałbym iść na miasto i tam kupić. Abonamentu żadnego płacić nie musisz, tylko cena samego dodatku. No właśnie nie uśmiecha mi się integrować sklepu z kartą kredytową, bo pewnie co miesiąc by mi wtedy z konta ściągali jakąś kwotę? Ale bez sensu to sobie Sony wymyśliło, że najmniejsze doładowanie wynosi 100 zł, chce kupić dodatek za 59 zł i mam wybulić 100 zł? ;/ Nie da się jakoś tego obejść? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 973 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Jak przejde gre na Easy+ to dostane po przejsciu Survivor+ ? Czy nie bawic sie w ten sposob i odrazu zrobic glitch by moc odpalic za drugim podejsciem Survivor+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Nikt Ci nie będzie co miesiąc ściągał kasy, bo niby z jakiej racji? Dodasz kartę, kupisz DLC za 59 zł i gotowe. A jeśli masz wątpliwości, to kartę można później bez problemu usunąć z konta. Przy okazji: Left Behind ma 10 trofeów Edytowane 14 lutego 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Na razie wygląda to dobrze, 86 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us-left-behind/critic-reviews. Największa krytyka oczywiście relacja cena<->długość. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Jeśli kupię grę z europejskiej dystrybucji, a nie polskiej to będzie mi działało DLC kupione z polskiego sklepu? Na PS3 zawsze były jakieś cyrki z numerkami BLES. Czy DLC ma polską wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Tia DLC jest po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi