YETI 10 970 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Trynkiewicz sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Recenzja: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9533 - "ok. trzy godziny zabawy". Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Czyli spokojnie pogram z 4 godziny, może być, szkoda, że więcej fabularnych dodatków nie będzie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Jakby ktoś chciał zaoszczędzić kilkanaście złotych to proszę bardzo: http://allegro.pl/left-behind-dodatek-dlc-do-the-last-of-us-ps3-pl-i3975331892.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Przed paroma minutami ukończyłem dodatek. Jestem mega pozytywnie zaskoczony. Grało się wybornie, usiadałem raz do konsoli i nie mogłem odejść aż po same napisy końcowe. Przejście zajęło mi trzy godziny, nie śpieszyłem się i starłem wszystko odszukać, ale nie udała mi się ta sztuka. Dla mnie jest to świetne uzupełnienie najlepszej gry mojego życia. Na początku myślałem, że fajnie by było w dodatku mieć same nieznane postacie, ale teraz wiem, że zrobiono bardzo dobrze. Super jest się dowiedzieć czegoś nowego o Ellie. Dodatek ma świetną narrację, dużą ilość emocji i czystego piękna. Są tam takie sceny, że aż mnie drgawki łapały. Ogólnie mam ogromną ochotę znowu ukończyć TLOU, a po tym znowu ten dodatek i znowu TLOU i tak w kółko hehe. ND dla mnie jest mistrzem w opowiadaniu historii, obecnie nikt się z nimi nie równa, nawet Hideo Kojima, choć mam nadzieje, że ten miło zaskoczy nas w najbliższym czasie. A i David Cage niech weźmie u nich korepetycje w tym jak się powinno wywoływać emocje i jak je łączyć z świetnym gameplayem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 O proszę ktoś wyczaił interes Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 A to Ty sprzedawałeś? Mantis - miło było przeczytać Twoje wrażenia, ale tak szczerze to uważam, że to duża głupota, że przechodziłeś to za dnia gdy w pokoju jest jasno itd. Najlepszy klimat do grania jest wtedy gdy za oknem jest ciemno! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Wiem o tym popiol. Wiem że wtedy największy klimat jest. Ale nie umiałem się już powstrzymać. Niemniej opuściłem rolety w oknie i nie było tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Recenzja: http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=9533 - "ok. trzy godziny zabawy". poj.ebani jesli chodzi o spoilery - zarowno jesli chodzi o dodatek jak i oryginal. ja jakos cisnienia na dodatek wielkiego nie mam, za to cisnienie na ukonczenie oryginalu raz jeszcze uroslo niebotycznie - genialna gra, perla tej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Od IGN 9/10 whhoooaaaaaaaaa!!! http://uk.ign.com/articles/2014/02/14/the-last-of-us-left-behind-review Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Macie może problem ze ściągnięciem dodatku, u mnie w ogóle go nie ściąga, internet działa bez problemów, nawet test prędkości na konsoli wyszedł dobrze a z PS Store nie ściąga prawie wcale... ma ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Od Eurogamera 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Ja na szczęście bez żadnych problemów dodatek pobrałem już wczoraj, więc niestety nie mogę ci pomóc i coś doradzić. Może tak wiele osób się rzuciło na grę w jednym czasie i są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
jan szabrownik 0 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 próbowałem też inne rzeczy ściągać i jest tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 W DLC jest fajny bajer jeśli połączymy konto z facebookiem. Wrzucę w spoiler: Po zrobieniu fotek z Riley gra wyśle je na naszego facebooka. Fajnie to wygląda w grze jak Ellie i Riley się zastanawiają co to facebook i próbują te zdjęcia wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Poczekam aż cena dropnie albo pojawi się dla plusowców za darmo. Ale fajnie wiedzieć że czeka tam na mnie kolejna przygoda. 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Fajnie czytac o tak dobrym przyjeciu, pewnie kupie za niedlugo wraz z Season Passem, bo planuje wpierw wyplatynowac a left behind zostabie sobie jakos wisienke na torcie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Ja właśnie ukończyłem ten dodatek i jestem bardzo rozczarowany. Po pierwsze długość- zajęło mi to 2 i pół godziny, kpina. Po drugie niewiele ciekawych momentów, grając ziewałem z nudów. I po trzecie zakończenie. Fajny klimat i super grafa to trochę za mało jak za 59zł, ja wtopiłem jeszcze więcej bo kupiłem season pass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 115 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Każdy ma swoje zdanie I ma oczywiście do niego prawo. Mi się tak dodatek spodobał, że z miejsca zacząłem główny tryb fabularny. I choć nie wiedziałem, że TLOU może jeszcze bardziej się podobać, po ograniu dodatku patrząc poprzez pryzmat nowych faktów na Ellie, TLOU podoba mi się jeszcze bardziej. I znowu mam te uczucie nostalgii, oraz poczucie, że inne gry są jakieś takie marne i słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 ja jak narazie przeszedłem ok 1/3 dlc i postanowiłem sobie zrobić przerwe i porcjować sobie przyjemność ogolnie jest fajnie, tak samo jak podtawka była fajna czy jest mało akcji? no na początku jest mało i co z tego? przecież ta gra to nie jakiś COD gdzie co pół minuty trzeba mieć tysiąc wybuchów i skryptowanych ataków psa na helikopter, tak samo jak w podstawce są momenty spokojne i klimatyczne i ja tego nie traktuje jako wady ale jednej rzeczy się czeptne: spoiler dla tych co jeszcze nie zaczeli grać, jeśli zagrałeś chociaż 10 min w DLC to poniższy tekst nie będzie spoilerem troche mnie wkurzyło to że część akcji odbywa się w "międzyczasie" podstawki, ponieważ mam nieodparte wrażenie że ten kawałek gdy szukamy lekarstwa jest poprostu wycięty ze zwykłej gry i dorzucony do DLC żeby je troche wydłużyć a bardzo nie lubie DLC które jest jawnie wycięte z podstawowej gry tylko po to żeby wyciągnąć dodatkową kase za coś co powinniśmy zobaczyć kupując porpostu gre Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 @Dobos - nie dziwię się, że Ci DLC nie przypasowało. Tak kiedyś pisałeś o TLoU: 35% gry za mną, uczucia mieszane. Na bank gra przehajpowana, nie było ani jednego momentu żebym zbierał szczękę z podłogi. Grafika super ale drobne błędy i zbyt wysoki poziom trudności psują przyjemność z gry. Na szczęście nadrabia fabuła, wciąga że przez 4 godziny nie mogłem się oderwać. Później pisałeś też, że brakowało Ci zaskoczenia i widowiskowości Więc czego tym razem oczekiwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Ja niestety zagram dopiero w niedziele wieczorem. Na razie nie mam jak zagrac zeby siasc wieczorkiem i zarezerwowac sobie najmniej 3 godziny, wiec trzeba poczekac. Do tego czasu chce przeczytac caly komiks American Dream. A powiem wam, ze dopiero przy 2 przejsciu TLoU zwrocilem uwage na to jak wkrotce po poznaniu Ellie w muzeum opowiada nam o tym jak wyszla do centrum handlowego z Riley. Rozlozyl mnie ten smaczek. Edytowane 14 lutego 2014 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) W Left Behind można ustawić polskie napisy/angielski dubbing? Bo na PS Store pisze: • Dubbing dostępny jest w następujących językach: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, polski, portugalski i rosyjski. • Napisy dostępne są w następujących językach: angielski, francuski, włoski, niemiecki, hiszpański, portugalski, niderlandzki, duński, fiński, norweski, szwedzki, czeski, grecki i turecki. Brak polskich :confused: Edytowane 14 lutego 2014 przez amsterdream Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi