Gość Kasias Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Zeszło 6 mln The Last of Us. Najlepszej grze w dziejach ludzkości taka popularność należy się jak psu buda. http://blog.eu.playstation.com/2014/03/14/last-us-passes-6-million-sales/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 (edytowane) Druckmann wczoraj potwierdził, że, pod względem fabularnym, film będzie adaptacją gry. Edytowane 14 marca 2014 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 mi też sie nie do końca podoba całkowite kopiowanie fabuły gry do filmu... gra była na tyle filmowa że oglądanie filmu o tym samym będzie poprostu kopią gry.... wolał bym fabułe zbliżoną do gry ale jednak luźno zbliżoną z róznymi zmianami na joela z przyjmenością bym widział hugh jacmana... ale szczerze mówiąc troche wątpie, uwielbiam tego aktora ale jakoś mam wątpliwości czy go wezmą, lub czy on będzie chiał brać w tym udział chloe jako ellie na obrazku pare postów wyżej wygląda świetnie, i bardzo mi pasuje, zwłaszcza że jest dosyć zadziorna i dzięki temu pasowała by do roli ellen page która niby była pierwowzorem ellie uważam że też by mogła być fajna, ale jednak ...... mniej fajnia niż chloe, nie dość ze chole jest zadziorna to też jest młoda, realniej wypadnie w roli zbuntowanej nastolatki (mimo że twarzowo jest nieco mniej podobna, ale troche charakteryzacji i będzie super) boje się że zamiast wyżej wymienionych aktórw dostaniemy jakichś randomów i kolejną nędzną adaptacje gry Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Kasa śmierdzi na kilometr. Nawet nie wiem i nie chcę wiedzieć za ile ND sprzedało prawa do ekranizacji ale wiem że nie zapłacę za bilet bo i tak zmarnują ten potencjał. Robić film dokładnie tak samo jak gra to pokazuje że ci ludzie nie mają pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mammoth_Rage 16 Opublikowano 14 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2014 Moim zdaniem cały ten projekt miałby szanse gdyby powstał jako cztero-sezonowy serial ze stajni HBO. Tyle w temacie. Dwugodzinna opowieść o podróży przez stany? Pewno dostaniemy co ważniejsze akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2014 PG13=1/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 970 Opublikowano 25 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2014 (edytowane) " Edytowane 25 marca 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2014 Można powiedzieć, że całkiem przypadkowo udało mi się pożyczć The Last of Us i w zyciu nie spodziewałem, że będzie ro najbardziej do(pipi)ana produkcja w jaką gralem. Przed chwilą skończyłem - piszę, bo mimo, że zapewne zrobiło to z 300 osób przede mną, chce to odnotować - gra absolutnie na 10, zakończenie urywa ryj, MIAZGA. Nie jestem jakimś pro graczem, pykne w coś sporadycznie, ale zaliczyłbym ładną wtope nie przechodzącaj tej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 26 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2014 Tych 300u przed tobą pisało dokładnie to samo. Gra wybitna. Przygoda niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Last of Us wyjdzie na PS4! http://uk.ign.com/articles/2014/03/27/the-last-of-us-is-coming-to-playstation-4 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) Bzdura, oficjalne stanowisko Naughty Dog wyraźnie ucięło wszelkie spekulacje na ten temat. Więc macie do czynienia z plotkami. http://gamerant.com/naughty-dog-no-last-of-us-ps4/ Edytowane 27 marca 2014 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 No, na razie to tylko plotka. Ale GT6 na PS3 też się przypadkowo wymsknęło komuś z Sony przed oficjalną zapowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 W czerwcu mija rok od premiery. Cena spada o blisko połowę, to ruch w postaci wersji na ps4 z dodatkiem fabularnym i zestawem map do multi za ponowną pełną cenę wzorem Tomb Raider jak najbardziej legitymacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) To bedzie nadal ta sama gra, tyle ze z podciagnieta rozdzialka, na PS3 robila wrazenie swoja oprawa, a na PS4 bedzie gra z poprzedniej generacji i tyle. Edytowane 27 marca 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 TR dostał lepszą fizykę obiektów, oswietlenie, a nawet nową facjate Lary. Czemu TLOU ma tego nie otrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) Ale TR miał chyba te rzeczy na PC, więc łatwiej było przenieść to na ps4. Przy tlou musieliby robić to na nowo. Jeżeli wyjdzie, obstawiam tylko full HD i 60fps Edytowane 27 marca 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) I tyle wystarczy, goty multi, goty singiel, goty ND. Edytowane 27 marca 2014 przez Dave Czezky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Łat ever. Nadużywane traci na wartości. Wracając do tematu, to nie wierzę w wersje na PS4. Tomb Raidera robili od nowa a LoU świetnie się gra na PS3 nie wiem co mogli by ulepszyć. Chyba tylko multi zmienić na tradycyjne deat-matche i było by git. Jedyna moja wada tej gry to multyiplayer. Zamiast pracować nad multi mogli by pracować nad poszerzeniem singla o inne nowe lokacje dzięki czemu przygoda była by dłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 multi jest swietne. szkoda, ze juz nikt z forum nie gra, bo granie z ekipa dostarcza tony funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) Wracając do tematu, to nie wierzę w wersje na PS4. Ona jest pewna na 200%, niezależnie od tego, co ten Turek wie, a czego nie. Co najmniej 2-3 dodatkowe bańki opchniętych egzemplarzy, tym razem na PS4. Żaden wydawca się temu nie oprze. ŻADEN! W tym konkretnym przypadku, mimo że TLoU przeszedłem dwa razy, kupię na "premierę" i to z pocałowaniem Sony w rękę. Jakieś dobre chłopaki przygotowały już okładkę Edytowane 27 marca 2014 przez Kasias 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 592 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 ehh no też bym chciał żeby to wyszło i mam nadzieję że to nie fake:) singla bym z przyjemnością jeszcze raz przeszedł a takie dobre multi to pewnie prędko na PS4 nie wyjdzie. GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Łat ever. Nadużywane traci na wartości. Wracając do tematu, to nie wierzę w wersje na PS4. Tomb Raidera robili od nowa a LoU świetnie się gra na PS3 nie wiem co mogli by ulepszyć. Chyba tylko multi zmienić na tradycyjne deat-matche i było by git. Jedyna moja wada tej gry to multyiplayer. Zamiast pracować nad multi mogli by pracować nad poszerzeniem singla o inne nowe lokacje dzięki czemu przygoda była by dłuższa. Na długość nie ma co narzekać, bo sporo trzeba czasu poświęcić jak na taki tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Doskonała wiadomość. To w końcu jedna z najlepszych gier przemijającej generacji, a nie miałem okazji jej ograć. A tak zapewne będę mógł nadrobić na PS4 w lepszym wydaniu i to w okresie względnej posuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 (edytowane) Ale TR miał chyba te rzeczy na PC, więc łatwiej było przenieść to na ps4. Przy tlou musieliby robić to na nowo. Jeżeli wyjdzie, obstawiam tylko full HD i 60fps Zarówno efekty świetlne, fizyka obiektów oraz włosów i jak i nowa facjata Lary nie były dostępne na pc. Edytowane 27 marca 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi