Gość Kasias Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 The Last of Us: Complete Edition na PS4 wyjdzie 19.06 według sklepu z Hiszpanii - http://www.dualshockers.com/2014/03/29/the-last-of-us-complete-edition-for-ps4-appears-on-spanish-retailer/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Zarówno efekty świetlne, fizyka obiektów oraz włosów i jak i nowa facjata Lary nie były dostępne na pc. Światło to nieduży problem, kwestia silnika. Za fizykę na PS3 odpowiadał Havoc i nie sądzę aby go zmieniali na inny. Włosy były na PC. Twarz nie wiem, chyba całą grywalną Larę wymodelowali od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 Chyba tak, bo wygladala na tle reszty postaci jakby byla z innej gry xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 Jesli tlou ma dostac taki upgrejd graficzny jak lara z ps3 na ps4. To robie pre ordera Napierdzielanie grzybo ludzi i rzucanie koktajow molotova pod nogi w FULL HD ;D Ou yea Narazie to tylko plotka i tak naprawde nic nie wiadomo;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 Jesli tlou ma dostac taki upgrejd graficzny jak lara z ps3 na ps4. To robie pre ordera Napierdzielanie grzybo ludzi i rzucanie koktajow molotova pod nogi w FULL HD ;D Ou yea Narazie to tylko plotka i tak naprawde nic nie wiadomo;/ Ty weź przestań bo mi się to samo robi !!! TR ograłem też w Definitive Edition i był mega orgazm. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 No to przy TLoU Definitive Ediszyn bedziesz szczytował przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 Oby zrobili osobny zestaw trofeów, bo platyna w TLOU na PS3 jest już zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Bankowo - musza byc dwie, jedna to za malo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Tak najlepiej jeszcze niech oddzielą trofea za poziomy trudności. I niech będzie tak że po przejściu gry na Hard wcale nie dostaniemy trofeów za Easy, Easy +, Normal i Normal +. Tylko za samo Hard. I niech usuną tryb Multiplayer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Jak nie oddziela to wiele osob nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 I niech usuną tryb Multiplayer. A co złego jest w trybie multi w tlou ? To jeden z najlepszych multi na ps3 jaki grałem i gram :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2014 o ile dobrze pamiętam, to... ona tam szła przy ścianie po lewej (patrząc od strony początku tunelu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2014 Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Tymczasem wersja na Ps3 dostanie nowy poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Ma byc nowa wersja dla pesczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
w_s 30 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila. hmm, nie mogła tak przejść, bo przepłynąłem z dobre 300m i jak dopłynąłem to ona stała na takiej jakby kładce z boku na której leżał autobus i pełno jakiegoś gruzu, poza tym skoro ona jakoś przeszła to dlaczego tego Joel nie zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2014 Raczej nie spoiler, ale żeby niektórzy nie płakali Robię teraz po raz 3 TLoU, i nadal nie mogę zrozumieć jak Ellie przeszła w tym zatopionym tunelu do tego miejsca za autobusami i wodą, ja Joelem musiałem nurkować, i na oko z dobre 300m iść, a jak dopłynąłem to ona obok już stała, jest to moment przed wyjściem na powierzchnię, i przed misją odszukania Billa. Serio po 3 razach dalej nie wiesz jak ona to przeszla? CoaTI dobrze pamieta i napisal Ci jak to zrobila. hmm, nie mogła tak przejść, bo przepłynąłem z dobre 300m i jak dopłynąłem to ona stała na takiej jakby kładce z boku na której leżał autobus i pełno jakiegoś gruzu, poza tym skoro ona jakoś przeszła to dlaczego tego Joel nie zrobił? ech... Może po prostu był za duży? Ostatnio tam byłem i też się zastanawiałem ale skoro przeszła to tak musi być i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) The Path (A New Beginning) The Last of Us Guitar Cover https://www.youtube.com/watch?v=HYrdWrASpIs#t=59 Sprawdźcie jeszcze to 5:10 Edytowane 4 kwietnia 2014 przez YETI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Nadał głębię temu kawałkowi. Aż ciary idą !!! A przez ten dodatkowy poziom trudności nie sprzedaje na razie swojej kopii. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez ussr Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ta gra ma wspaniały soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 298 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Coraz bardziej zionę miłością do trybu on-line Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Ale co w nim takiego trudnego? Przecież te zadania są banalne, trzeba tylko z głową do tego podejść. Masz zagrożenie 100% to wybierasz te najłatwiejsze, leczenie, zaznaczania, tworzenie przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 (edytowane) Bez wzgledu na to czy gralem, czy nie, Muzyka w TLoU jest piekna. A jesli gralem to zachwytu nad nia nie ma konca. Slucham jej codziennie, nawet mam ja w budziku, ktorego nie cierpie - to jest jedyna opcja na udany poranek :-) Edytowane 7 kwietnia 2014 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi