Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Tydzień temu informowaliśmy Was o zawartości ostatniej paczki DLC do The Last of Us™ (PS3), którą przygotowało dla nas Naughty Dog. Posiadacze przepustki sezonowej otrzymają go za darmo, pozostali będa musieli przygotować oszczędności. Kiedy? Amerykanie otrzymają ten dodatek 6 maja, a my - europejczycy - 7 maja. Przypomnę zawartość: Wharf - Doki, w których Joel spotkał się z Robertem, walka na bliskie odległości, dwa gniazda snajpera i wielka łódź. Mapa oferuje sporo możliwości flankowania i cichego podchodzenia do wroga. Capitol - przenosimy się do Bostonu, akcja zarówno wewnątrz budynków jak i na świeżym powietrzu, układ mapy zachęca do inteligentnego wykorzystania flankowania. Coal Mine - Witamy w Colorado. Jest to duża, ośnieżona mapa, na której znajdziemy kilka opuszczonych budynków. Idealna dla snajperów ze względu na długie proste przejścia, celowanie utrudniają okresowe śnieżyce. Water Tower - Przenosimy się do Lincoln PA. Mapa ma dwa strategiczne, wąskie przejścia, w których dochodzi do częstych spotkań twarzą w twarz. Akcja głównie dzieje się na zewnątrz, ale znajdzie się kilka otwartych budynków. Zobaczymy tutaj unikalną grę świateł. Poza mapami dostaniemy również cztery nowe bronie: Specter Double Barrel Enforcer Launcher Całość została podana do wiadomości publicznej na streamie w trakcie którego pokazywano DLC. Możecie go zobaczyć pod tym linkiem. http://www.pssite.com/news-32626-wiemy_kiedy_pojawi_sie_ostatnie_dlc_do_the_last_of_us.html
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Brak wzmianki o dodatku do singla. Na to liczę najbardziej. Ale w multi też jeszcze trochę pogram.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Do singla miał być dodany tylko jeszcze wyższy poziom trudności i tyle. Nie słyszałem o innych zmianach w singlu.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Ma być dodane to co YETI napisał, trofea do multi oraz poziom trudnosci GROUNDED za który też jest trofeum
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Ciekawi mnie najbardziej ten poziom trudności. Cóż takiego tam wymyślili. A co do trofeów to wiem ze ND potrafi lekko przegiąć, te w Uncharted które dodali że jeśli masz platynę to masz tylko 50% a pozostałe drugie tyle to za on line. Oby nie od(pipi)ili takiego motywu i w Factions Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez ussr
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Ja bym sie ucieszył gdyby tak zrobili, im więcej trofików tym lepiej
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l O ile to będą ciekawe trofea a nie wymagające farmienia, bo to nuda i nic przyjemnego.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Zależy czy ktoś lubi multi czy nie. Stawiam na trofiki typu.: 1000 egzekucji, obaleń. Itp. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez bickamil5
Opublikowano 4 maja 201410 l Pożyczyłem ostatnio od ziomka ps3 z The Last of Us i po niej zagrałem w Uncharted 2 i 3. To był duży błąd bo kolejność powinna być odwrotna - po TLOU cała reszta exów z plejki zasysa pod każdym względem. (a już rozczarowanie grafą w Uncharted 2 i 3 to było dla mnie mega zaskoczenie).
Opublikowano 5 maja 201410 l Pożyczyłem ostatnio od ziomka ps3 z The Last of Us i po niej zagrałem w Uncharted 2 i 3. To był duży błąd bo kolejność powinna być odwrotna - po TLOU cała reszta exów z plejki zasysa pod każdym względem. (a już rozczarowanie grafą w Uncharted 2 i 3 to było dla mnie mega zaskoczenie). Tez ogralem tlou przed trylogia uncharted , grac teraz w to drewniane u1 to ciezka sprawa... Trzeba bedzie jeszcze dluzsza chwile odczekac zanim to przelkne.
Opublikowano 5 maja 201410 l To fakt, The Last of Us wyznacza naprawdę wysokie standardy. To jest paradoksalnie wybitnych produkcji, po obcowaniu z takim dziełem ciężko spojrzeć na inne, trochę gorsze . Ja U3 wciąż mam przed sobą, ale U2 nie uważam za gorsze. Gameplay i w ogóle ciężar rozgrywki spoczywa trochę na czymś innym, a grafika jest niezgorsza po dziś dzień, pomimo istnienia TLOU.
Opublikowano 5 maja 201410 l Ograłem ostatnio U2&3, Wipeout Fury oraz GOW3. Wciąż wyglądają świetnie. 4-5 lat po premierze.
Opublikowano 5 maja 201410 l Grajac w poczatek U1 mam caly czas wrazenie jakbym szpilal w pre-alphe tlou Nie chodzi nawet o grafike, ale mechanikę rozgrywki, jakas taka sztywna, prosta Edytowane 5 maja 201410 l przez erix
Opublikowano 5 maja 201410 l Ja zrobiłem jeszcze większy błąd, przeszedłem Tlou a potem się wziąłem za gta5. Już miesiąc się mecze, ale chyba powoli zblizam sie do konca. Kusi mnie to multi w tlou cholera, ale chyba poczekam na bundla z ps4.
Opublikowano 5 maja 201410 l Zrobilismy sobie wszyscy krzywde , TLOU powinno sie ograc na lozu smierci 'to juz czas , synu , czuje , ze nie duzo zostalo mi czasu - zawiez mnie przed telewizor , zostala mi jedna rzecz do zrobienia jeszcze zanim odejde - odpala re-re-redycje 4k tlou na ps8' Edytowane 5 maja 201410 l przez erix
Opublikowano 5 maja 201410 l A to prawda, mechanika U1 sprawia że ciężko się przestawić po "dwójce". Tytuł okrutnie się zestarzał, ale po dziś dzień oferuje najbardziej wymagające sekwencje platformowe z serii.
Opublikowano 5 maja 201410 l U1 du,py już nie urywa, to się zgodzę. Gra niezbyt przetrwała próbę czasu.
Opublikowano 5 maja 201410 l Ja zrobiłem jeszcze większy błąd, przeszedłem Tlou a potem się wziąłem za gta5. Już miesiąc się mecze, ale chyba powoli zblizam sie do konca. Kusi mnie to multi w tlou cholera, ale chyba poczekam na bundla z ps4. Ja wiem czy błąd? Też przechodzę GTAV po TLoU i jakoś mnie nie parzy w oczy. R* odwaliło kawał świetnej roboty i nawet po przepięknym The Last of Us świetnie się bawię. Bez przesady...
Opublikowano 6 maja 201410 l Ten nowy poziom trudnosci (uziemiony) do singla jest za free jako uaktualnienie czy dostaje sie go dopiero po zakupie nowego DLC ?
Opublikowano 6 maja 201410 l Nowe trofea z trzeciego DLC Wharf - Complete a match on Wharf without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Capitol – Complete a match on Capital without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Coal Mine – Complete a match on Coal Mine without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Water Tower – Complete a match on Water Tower without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Recovered Supply Raider – Complete a match of Supply Raid on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Recovered Survivalist – Complete a match of Survival on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Recovered Interrogation – Complete a match of Interrogation on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Bookstore – Complete a match on Bookstore without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Bus Depot – Complete a match on Bus Depot without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Home Town – Complete a match on Hometown without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Suburbs – Complete a match on Suburbs without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Forsaken Supply Raider – Complete a match of Supply Raid on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Forsaken Survivalist – Complete a match of Survival on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Forsaken Interrogation - Complete a match of Interrogation on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Complete Grounded Mode – (Gold) Complete Grounded Mode Plus – (Gold) Będzie ciężko, bo zabić trzech graczy to nie sztuka ale nie zginąć przy tym w ciągu 15 minut to jest niemal nie możliwe. Może będą ustawki.
Opublikowano 6 maja 201410 l Lamentowanie nad tym, że gra wydana w 2007 roku wypada blado w porównaniu z tytułem z 2k13 - brawo
Opublikowano 6 maja 201410 l Nowe trofea z trzeciego DLC Wharf - Complete a match on Wharf without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Capitol – Complete a match on Capital without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Coal Mine – Complete a match on Coal Mine without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Water Tower – Complete a match on Water Tower without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Recovered Supply Raider – Complete a match of Supply Raid on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Recovered Survivalist – Complete a match of Survival on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Recovered Interrogation – Complete a match of Interrogation on Wharf, Capitol, Water Tower or Coal Mine (Bronze) Bookstore – Complete a match on Bookstore without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Bus Depot – Complete a match on Bus Depot without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Home Town – Complete a match on Hometown without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Suburbs – Complete a match on Suburbs without dying and getting at least 3 downs or executions (Silver) Forsaken Supply Raider – Complete a match of Supply Raid on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Forsaken Survivalist – Complete a match of Survival on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Forsaken Interrogation - Complete a match of Interrogation on Bookstore, Home Town, Suburbs or Bus Depot (Bronze) Complete Grounded Mode – (Gold) Complete Grounded Mode Plus – (Gold) Będzie ciężko, bo zabić trzech graczy to nie sztuka ale nie zginąć przy tym w ciągu 15 minut to jest niemal nie możliwe. Może będą ustawki. Trofea proste, jedynie tryb GROUNDED może sprawić większe trudności Jeśli masz bardzo "ogarniętą drużynę ze SKILLEM", ( ludzie którzy nawzajem sobie pomagają, to bez problemu zrobisz te trofiki ). Zrobienie wyniku 3-0 nie jest jakimś wielkim osiągnięciem w tym multi