Daffy 10 582 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 nie rozumiem trochę takiej zmorzonej dyskusji nad tym jak bardzo skryptowana będzie gra....od początku wiadomo,że będzie to MGS/Deus Ex/Tenchu itp od Naughy Dog. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) Ciekawe czy tą ziomalom też będziemy czasami kierować, obstawiam, że tak. Z tego co wiem to tylko brodaczem będzie można sterować. Dziewczyna będzie kierowana przez sztuczną inteligencję. Ale jak zapowiadają twórcy dziołcha będzie umiała się chować, czaić, a i z cegły przyfandzolić. Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Farmer87 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 I tak najlepsze jest, że grzyboludzie nie są pokazywani na materiałach. Dzięki temu będą dalej zaskoczeniem. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 jeszcze daleko do premiery więc nie wiadomo czy na chwilę przed premierą nagle nie dostaniemy miliona zwiastunów i gameplayów z prawie całej gry Nowego Boga Wojny ponoć też pokazują tylko w multi bo singla jeszcze mają w powijakach i dopiero pod koniec roku mają przykozaczyć i udowodnić "że początek GOW3 był niczym w porównaniu do tego co będzie się działo w GOW:A" Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Co do otwartych terenow to marzy mi sie rozwiazanie jakw Crysisie 2. O matko cos takiego to byloby spelnienie marzen. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ODxqtwkdegU wuj z GC trailerem, performance capture to jest kosa dlatego też polonizacja aka teatralne odczytywanie tekstu z kartki (podobnie będzie z Beyond) nigdy nie będzie na poziomie jeśli oni robią ją biegajac po swoim studiu i odgrywając sceny na całego jaram się opór :blum2: Edytowane 15 sierpnia 2012 przez black mamba Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 nie wiem czemu niektorzy tak marudzą, trailer był super! I've been on both sides... - trailer świetny, nastrajający ale nie nudny - widać że będzie action, widać, że będzie kombinowanie. Bardzo to fajnie wygląda. Myślę, że pewną charakterystyczną cechą grafiki w grach ND jest animacja - tekstury tekturami, ale kurcze jak te postacie się ruszają. Od pierwszej sceny w samochodzie po sceny walki. Coś niesamowitego. I najważniejsze jest to, że nie spełniły się przewidywania malkontentów - animacja nie nosi cech "unchartetowej" więc o kalce nie ma mowy. Super. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 kamera też świetnie dopełnia animacje, podlatuje szybko, trzesie sie, potęgując power walki (zwlaszcza to widac gdy joel przybija gościa do ściany łokciem Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 niedługo premiera serialu klimat prawie że jak w TLOU tylko nie ma zombie grzyby ale prąd wyłączyli : http://www.youtube.com/watch?v=JwfCRAtkYEI Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) zapowiadalo sie fajnie, ale jakieś niewyjasnione magiczne znikniecie calego prądu nawet z baterii, i brak mozliwosci odpalenia silnika ktory jest na benzynę a nie na prąd? wtf lepsze by bylo jak by dali zwykly zanik prądu, np przez niszczenie elektrowni z powodu aktywności słońca, i dalej już tylko survival i jechanie na resztkach sprzętu jaki moze dzialac bez prądu ale na małych generatorach a nie jakieś magiczne dodatki ;/ pozatym część rzeczy jest mało logiczna, przewaga kusz? przecież produkcja broni i amunicji nie wymaga prądu, ludzie to robili setki lat przed pojawieniem sie prądu no i jeszcze szabla.. przecież dziś trudno zdobyc porządną szable, za to wszędzie są masowo produkowane noże maczety i inne współczesne bronie białe, ktore by bylo o wiele latwiej znalesc w byle markecie , niż jakas starodawną szable pozatym mimo że wszystko zarosło to jakos ludzie utrzymuja czyste ubrania, włosy i ogolnie wygladają schludnie a nie jak obdartusy ktore w życiu nie widzialt pralki. rozumiem że można prać w rzece ale kto im prasuje ubranka?;p itp no cóż, moze i bedzie ciekawe, ale to co wymienilem mi sie nie podoba juz teraz Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Miasta zarośnięte po 15 latach? Ja wiem, że to fantastyka, ale bez przesady. To wygląda jakby akcja toczyła się po 50 latach od wyłączenia prądu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 (edytowane) to prawda, jakieś tam krzaki rosną, ale nie znaczy że porastają każdy kamien i budynek i autosrade, krzaki nie rosną na betonie czarnobyl dziś - troche krzakow jest ale bez przesady, a minelo prawei 30 lat i jeszcze to używanie starodawnych strzelb, tak jak by na ziemi nie bylo całej masy wspolczesnej broni w sklepach, magazynach wojskowych itp a nawet jesli sie skonczyla to naukowcy spokojnie powinni stworzyc urządzenie do produkcji broni i amunicji nie wymagające prądu, skoro zrobili to ludzie kilkaset lat temu zupelnie nie wiedząc co robią, to wszpolczesni ludzie powinni sobie z tym poradzić w tydzień, a ci przez 15 lat tylko płakali czy co? Edytowane 18 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Twórcy pewnie wyszli z założenia, że z powodu braku prądu świat technologicznie cofnie się do średniowiecza. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) W sumie jakby ameryce odciąć prąd to pewnie tak by to wyglądało... Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Siara_iwj Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 2 września 2012 Opublikowano 2 września 2012 Fajne. Na ścianę bym sobie rypnął. Ten drugi zwłaszcza. Tylko bez tej kapusty. Cytuj
Figaro 8 235 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Trzymcie się, nowy filmik nadchodzi tuż tuż! Ponoć na PAX pokazali widowni demo, które mają opublikować w necie tuż po skończeniu PAX. Oby jakieś nowe. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Demo mogli by dac, ale grywalne i dla wszystkich na PSN. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 Trzymcie się, nowy filmik nadchodzi tuż tuż! Ponoć na PAX pokazali widowni demo, które mają opublikować w necie tuż po skończeniu PAX. Oby jakieś nowe. Albo rzeczywiście ten alternatywny sposób przejścia znanego już fragmentu, o czym pisał Butcher w relacji z E3. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 września 2012 Opublikowano 4 września 2012 (edytowane) Mi tam teraz wystarczyłaby już tylko data premiery (przynajmniej w jaki kwartał celują), bo już z kampanii nic nie chce sobie spoilerować (no chyba, że pokazaliby całkowicie inne przejście tego poziomu z E3). I w sumie mogliby pokazać jak będzie wyglądał ten "rewolucyjny" mutliplayer. BTW Myślicie, że w tym roku na VGA (zgodnie z tradycją) zobaczymy trailer nowego Uncharted?? Bo ta druga część ekipy ND musi się czymś tam zajmować - pytanie tylko czy pichcą już coś na next-gena czy jeszcze na chlebaka? Obstawiam, że jednak doczekamy się jakieś odsłony Uncharted na PS3 - w końcu dla Sony to jest łatwa, szybka i przede wszystkim duża kasa. EDIT: żeby nie offtop'ować w tym temacie zainteresowanych zapraszam do tego: http://www.psxextrem...-rozmowy-o-ps3/ ! Edytowane 5 września 2012 przez MBeniek Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Rozszerzone demo z E3, to co pokazywali na PAX: 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 (edytowane) cholera ubiegłes mnie o 3 minuty; p wlasnie tez to mialem dać i powiedziec ze przegapiliscie filmik przez te rozmowy o U4 ide ogladac, zaraz zrobie edita noooo (pipi) filmik świetny, pokazuje całkowicie inny sposob przejscia hotelu, co pokazuje że powinno dać sie to zrobic na jeszcze inne sposoby (np pozakradac sie i cichcem wszystkich rozwalić) ci na górze to byla ta sama grupa, uduszony kaszlał nawet (a ciekawe co by bylo jakby nieprzytomnego dobić rurą) fajnie też że są zagadki, chcoiaz wolal bym zeby sie nie świeciły jak psu jajaca jak na poczatku hotelu zobaczylem to metalowe ruszowanie gdzie trzeba bylo wejść, to juz sobie myślałem "urna znowu unchartet, trzeba sie bedzie wspiąc po rusztowaniu i znalesc droge dla laski", na szczescie sie pomyliłem, mimo ze zagadka byla prostacka ale jej istnienie pzowala myslec ze bedzie ich wiecej, i mam nadzieje ze beda survivalowe, a nie "skarbowe" jak w uncharted (tzn grzebanie w guzikach i mechanizmach starożytnych kultur) super ze jak był ranny to realnie użył bandaża na ręce i mial go potem zawiązanego super klimat i no prpsotu nie moge sie doczekac jedyne co mnie już boli to że kamera jest zbyt blisko pleców, strasznie nie lubie takiego czegosc ale pewnie zrobili to specjalnie żeby wrogowie mogli zaskakiwac nas z tyłu troche wkurzająco też grał ten gość, przez to że wiedział jak to mniejwiecej sie potoczy to w niektorych miejscach szedł przed siebie na luzaku, a ja tylko mialem w głowie "odworc sie! tam za rogiem moze sie chowac wróg! czemu sie nie odwracasz1?! zaraz cos ci (pipi)nie!" zastanawiam sie też co by bylo jak by pójść na pałe tzn stzrelajac wbiec w grupke 3 gosci, zabic jednego a reszte probowac rozwalic rurką, ciekawe jak by sie to potoczyło koncowka tez byla fajna, zauważcie ze joel ma uszkodzony bark, i trzyma sie za niego, ciekawe czy to znika po paru sekundach czy trzeba sobie radzic bez ręki przez jakis czas Edytowane 5 września 2012 przez Yano Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Noo...i to mi sie podoba:) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Czyli o skrypty nie ma co się martwić. Fajnie, że można się skradać i przechodzić na różne sposoby bo takich gier mi brakuje ostatnio. Do tego te komentarze "na żywo" Joela i Ellie dodają klimatu i intensywności. Nic tylko czekać na ogłoszenie daty premiery. Cytuj
Figaro 8 235 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 "No! You scared the shit out of me!" Tak gra będzie GOTY, sorry GTA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi