Kre3k 581 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 No, tak samo jak Blizzard się musiał dostosowywać do MP3, wydając DIII w tym samym dniu? Bzdury, wypuszczą kiedy będą chcieli. Ewentualnie koniec kwietnia by wchodził w grę, bo niby czwórkę wtedy wydali. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ja TLoU kupię w kolekcjonerze, GTA V kupię później. Ta gra mnie zmiażdzyła. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 To ja jestem ciekaw gdzie w takim razie wcisną Beyonda, skoro GoW w marcu, TLoU w maju. Kwiecień? A może czerwiec? Cytuj
Słupek 2 162 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) No jest jeszcze jedna opcja ale o której nawet bym nie chciał pisać. Po prostu myślę (jestem pewien póki co), że R* nie wciśnie się na premierę TLoU. Pożyjemy, zobaczymy w każdym bądź razie - podtrzymuje to co pisałem. Życzę, żeby obydwie gry ze sobą nie kolidowały i obydwie sprzedały się zajebiście. A osobiście proszę chociaż o te 2-3 tygodnie różnicy pomiędzy premierami. Wraz z Bioszokiem:I zdecydowanie moje 3 top most wanted 2013 (i ex aequo GoW:A). A potem next generation plis. Edytowane 8 grudnia 2012 przez SłupekPL 1 Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 IMO jeżeli GTAV ma już ustaloną premierę, to Sony dobrze o tym wie. Poza tym jeżeli GTAV pojawi się np. na początku maja, to nikomu poza Rumunami, Bułgarami czy Polakami nie będzie to przeszkadzać, resztę świata stać na kupno dwóch nowych gier w tym samym miesiącu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Obstawiam, ze koszty to raczej sprawa drugorzędna, bardziej tutaj chodzi o to, że jak pojawią się dwie gry w tym samym okresie to nie wiadomo w co grać, bo z jednej strony genialny sandbox Rockstar a z drugiej wciągająca walka o przetrwanie od Naughty Dog. Zwłaszcza, że GTA 5 to zabawa pewnie na kilkadziesiąt, jak nie kilkaset godzin. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Dobrze, ze nie sprzedawalem PS3. Cos czuje, ze to bedzie najlepszy ex trojki. Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 już z 20 razy obejrzałem ten trailer. pier.doleni geniusze, artyści, najlepsi w branży. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 dużo story w tym trailerze ? nie zastrzeli mnie spoilerami ? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Raczej nie, same ogólniki. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 macie jakąś wersje w 720p czy na razie tylko to co na poprzednich stronach ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 macie jakąś wersje w 720p czy na razie tylko to co na poprzednich stronach ? Wszystko co ludzie wrzucaja na youtube do 30 min jest sciagane przez youtube/uzytkowniaka Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) http://www gametrailers.com/full-episodes/brp2y4/video-game-awards-2012-vga-2012--part-3---the-last-of-us Tutaj w ok. 2 miuty w HD. Dopiszcie sobie kropkę, bo inaczej wywala playera. ;/ Edytowane 8 grudnia 2012 przez suteq Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ja pier*olę... właśnie obejrzałem trailer i tylko jedno przychodzi mi na myśl: ND podpisało chybacyrograf z samym diabłem bo to wygląda obłędnie. Geniusze po prostu. Końca świata nie będzie, Bóg (Budda, Allah czy inna siła wyższa) też czeka na TLoU. Cytuj
Square 8 619 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ja tam nie wiem czym się tak podniecacie, gra po prostu jest dopieszczona do granic możliwości, a nie że wygląda o niebo lepiej od Uncharted. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Jezeli ktos jeszcze nie widzial.Dzialajacy trailer na youtube http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NjtkA9VQegk Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) It has been a big weekend for us here at Naughty Dog. We revealed a brand new trailer for The Last of Us at the Spike Video Game Awards on Friday along with the most important news for any fan – that The Last of Us will be released on May 7th, 2013! This is our second trailer release and our first since announcing The Last of Us at least year’s VGA show. If you didn’t catch the show when it aired live or the Spike video stream, you can watch the full, uncensored trailer at the top of this post. We’ve tried to keep the trailer as spoiler-free as possible, while giving you some hints at the tense, emotional narrative the development team has crafted for The Last of Us. That’s not all – we are also excited to announce details on the bonus content you can get for pre-ordering your copy of The Last of Us. Parti(pipi)ating retailers will offer the Sights and Sounds Pack, which includes: The official soundtrack of the game A PS3 dynamic theme featuring the cover art Two avatars for your PSN profile – Winter Joel and Winter Ellie We’ve also worked with GameStop to provide exclusive bonus content in addition to the Sights and Sounds Pack. Pre-ordering at GameStop also nets you the Survival Pack, which includes: Bonus experience points for multiplayer A multiplayer melee attack booster Some extra starting in-game cash Special customizable character items for multiplayer Two special bonus skins for Joel and Ellie which will be unlocked after your complete the single player campaign Multiplayer, wha? We’re not quite ready to talk about it yet, but stay tuned as we’ll be revealing more details on multiplayer before The Last of Us is released on May 7th, 2013. The team here is pumped to head into the home stretch to finish The Last of Us. We can’t wait to show you more in the coming months! Okłada piękna , a bonus pre-orderowy też super (theme, soundtrack <3) - mam nadzieję, że do Polski te pre-ordery też trafią. I w sumie skoro już do pre-orderów wrzucają soundtrack to ciekawe co wrzucą do limitki Edytowane 10 grudnia 2012 przez MBeniek 1 Cytuj
YETI 11 004 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) Zaj.eb.iście, soundtrack do każdego preordera? To mi się podoba. Edytowane 10 grudnia 2012 przez YETI Cytuj
Figaro 8 234 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Coś jest nie tak z tą okładką... TYTUŁ JEST PO LEWEJ STRONIE, OMG Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 mnie ciekawi czy ten multi, to bedzie cos wiecej niz ctrl+c, ctrl+v z uncharted... okładka faktycznie... tytuł po lewej stronie, mogliby to poprawić Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Soundtrack <3 Motyw Dobrze ze GameStopowy bonus to tylko bzdurne bajery do multi. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 tylko pewnie znowu soundtrack w formie kodu do ściągnięcia z psn Cytuj
MaZZeo 14 193 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 A co jest złego w tytule po lewej stronie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi