Skocz do zawartości

The Last of Us

fightclub87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wy też coś takiego dostaliście? To był Twój alter - mogę Ci na PM przesłać treść tej wiadomości jak chcesz.

Szkoda, że nie można sprawdzić kto konkretnie się w takie coś bawi - ban z miejsca za takie coś. 

Edytowane przez Nemesis US
Gość Szprota
Opublikowano

Nie sądzę, że serwery w TloU będą świecić pustkami, Szprocia.

Dobrze dobrze przekonamy się za parę miesięcy. Yeti jednak nie anulowalem preordera

Opublikowano (edytowane)

Spoiler który rozsyła ten gość nie jest prawdziwy :) jako że lubię przecieki wyczaiłem tą "oficjalną" wersję i zupełnie się nie pokrywa :)

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

no dobra już coś więcej wiadomo - tygodnie mają nazwy, a raczej opisy tematyczne np "wybuch malarii" albo "atak kogoś tam" - to prawdopodbnie oznacza że w kazdym tygodniu będzie sie działo coś innego, będa inne zasady i inne specjalne zdarzenia, i inne prioryteety lub cele do wygranej , czyli powinno być ciekawiej niż w zwykłym TDM. mam nadzieje że te "motywy przewodnie" w tygodniach będą losowe i że bedzie ich o wiele więcej niż 12 (12 tygodni jest), tak żeby kazdy ciąg 12 tygodni był odmienny 

Opublikowano (edytowane)

Podoba mi sie pomysl z egzekucjami, zawsze w girsach lubialem te finiszery, i ciesze sie ze "pokradli" ten swietny patent :)

inBrlwIIJp48K.gif

Edytowane przez Square
dodany spoiler
Opublikowano

Congratulations Naughty Dog - apparently The Last of Us is just the 15th game to score an Edge 10/10 ... pic.twitter.com/f01UBmzknY

https://mobile.twitter.com/Bi50N/status/341860021820350465/photo/1

10 od EDGE? Jeśli to prawda, to... łał :D

Już się nie martwię :D

Super Mario 64 Nintendo 64 

Gran Turismo PlayStation 

The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nintendo 64 

Halo: Combat Evolved Xbox 

Half-Life 2 Windows 

Halo 3 Xbox 360 

The Orange Box Windows, Xbox 360 

Super Mario Galaxy Wii 

Grand Theft Auto IV PlayStation 3, Xbox 360 

LittleBigPlanet PlayStation 3 

Bayonetta PlayStation 3, Xbox 360 

Super Mario Galaxy 2 Wii 

Rock Band 3 PlayStation 3, Xbox 360 

The Legend of Zelda: Skyward Sword Wii

10/10 w Edge

Opublikowano

Bayonetta xDDDD

Czekam na wysyp recek ;) hype się udziela i zapowiada się świetna giera ale Sony dowaliło z ceną sugerowaną i ciężko będzie pewnie na premierę za 199zł chociaż wyrwać :/

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Bayonetta xDDDD

Czekam na wysyp recek ;) hype się udziela i zapowiada się świetna giera ale Sony dowaliło z ceną sugerowaną i ciężko będzie pewnie na premierę za 199zł chociaż wyrwać :confused:

Proszę tu masz za ~200zl  ;)

http://www.amazon.co.uk/The-Last-Of-Us-PS3/dp/B00844PC9S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370411613&sr=8-1&keywords=the+last+of+us

Czekam na gre bardzo ale nie podniecam się tak bardzo jak co po nie którzy bo nie chcę sie po prostu zawieść  

Edytowane przez Szprota
Opublikowano

Ja o grze wiem tylko tyle, że będzie to survival z gościem i młodą laseczką. W ogóle nie śledziłem rozwoju sytuacji więc zawieść się nie zawiodę, ale tak czy owak lepiej kupić jak stanieje albo

ze składki na czterech

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

yap nie dziaduj na taką gre, daj szanse nowemu IP, przez takich ludzi jak ty wydawcy robią tasiemce w stylu CODa bo nowe ip sie nie sprzedają

• Plusik 4
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Witam, czy wersja cyfrowa będzie PL??

Tak. Z opisu w PSS:

Ważne uwagi

• Napisy w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim, portugalskim, holenderskim, duńskim, fińskim, norweskim, szwedzkim, czeskim, greckim i tureckim.

• Ścieżka audio w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim polskim i rosyjskim.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

niektóre portale już się wyłamały

edge - 10/10

psu.com - 9,5/10

German GamePro - 88% (Print issue 07/13)

Graphics
+ lots of detailed locations
+ disturbing monster design
+ life like animations
- inconsistent visual quality

Sound
+ superb subtle soundtrack
+ great sound effects
+ good German dub
- the voices are sometimes out of sync

Positives / negatives
+ Ellie and Joel
+ variety
+ satisfying stealth gameplay
+ heartbreaking moments
- AI acting weird
- skill system partially irrelevant

Opublikowano

Możecie mnie zabić........ o ile SP prezentuje się fenomenalnie tak MP wygląda okrutnie źle, rusza się to strasznie komicznie......ogólnie be.