Skocz do zawartości

The Last of Us

fightclub87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

_Milan_ - nie czytałeś - http://www.psxextreme.info/topic/102606-sprawy-administracyjne-i-regulamin/?p=2835017 ? Żeby te "kłamstewka" Ci bokiem nie wyszły. 

Szprota juz nie przesadzaj bo zachowujesz sie tak jakby przez ten niby spoiler niebylbys w stanie ukończyć gry :) nie ma co byc przewrazliwionym bo dojdzie do tego ze o grze pisać nie bedzie wolno :)

A od kiedy spoiler ma przeszkadzać w ukończeniu gry? Najwyżej może obrzydzić chęć grania w nią. 

Przypominam - spoilery będą kończyć się banami. 

Opublikowano

o właśnie - jeśli odbiorę grę na płycie dzisiaj to będę mógł zagrać na singlu? czy też "uaktywni się" dopiero w piątek?

Opublikowano

W PL wersji jest tylko PL, Ruski i Ang. Można dowolnie ustawiać i mieszać.

Opublikowano

Nie powiem, ze zazdroszcze bo gdybym mial juz to bym musial walczyc z calych sil by nie zagrac,a planuje dopiero jak bede mial juz wolne od roboty. Czyli w Sobote wieczorem na sluchawkach bo klimat do tej gry musi byc :)

Co ten Naughty Dog wyprawia na Ps3, az strach sie bac co zrobia na Ps4 ;)

Opublikowano

BTW: Pewnie o tym było już pisane - jest też kod na Network Pass - w pudle znalazłem jeszcze prócz instrukcji kod na 30 dni PS+.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Mam juz swoja kopie. Srry pisze z telefonu. przerywniki w grze graficznie miażdża a sama gra jakos nie rowna. Chyba do premiery jakis pacz wrzuca bo nie wierze ze takie bledy i bledy w teksturach sa o_o. Polska wersja to dramat. Nie z synchronizowane dialogi lub urywanie dialogu w polowie bo juz druga osoba cos mówi. Technicznie wersja polska ssie. Na bank bedzie jeszcze pacz jak to bylo z infamouse u3 i rasistancem3. Narazie dupy mi nie urwalo poza cutscenkami ktore sa po prostu sliczne.

Opublikowano

35% gry za mną, uczucia mieszane. Na bank gra przehajpowana, nie było ani jednego momentu żebym zbierał szczękę z podłogi. Grafika super ale drobne błędy i zbyt wysoki poziom trudności psują przyjemność z gry. Na szczęście nadrabia fabuła, wciąga że przez 4 godziny nie mogłem się oderwać.

• Plusik 2
Opublikowano

Dobos, a jakich teoretycznie momentów w TLoU Ty oczekujesz, że byś chciał zbierać szczękę z podłogi?

W niemal każdej recenzji pisali, że gra rozkręca się powoli. Koso w recenzji dla polygami powiedział, że na początku gra nawet nie ocierała się o 10 dlatego...spokojnie:)

Opublikowano

dzięki Szczurek, wolałem się upewnić bo w ps store było napisane że jest tylko dub PL żadnej wzmianki o napisach nie było, kurczę Wy już gracie ja jeszcze muszę czekać :confused:

Wersja z PSN zawiera:

Napisy w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim, portugalskim, holenderskim, duńskim, fińskim, norweskim, szwedzkim, czeskim, greckim i tureckim.

• Ścieżka audio w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim polskim i rosyjskim.

Opublikowano

Niestety potwierdzam ale napisy to i tak pikuś przy technicznym poziomie dubbingu.

Dobos, a jakich teoretycznie momentów w TLoU Ty oczekujesz, że byś chciał zbierać szczękę z podłogi?

Ciężko odpowiedzieć unikając jakichkolwiek spoilerów, niech będzie że brakuje zaskoczenia i widowiskowości. Ale jeśli gra się powoli rozkręca to może jeszcze to się zmieni :)

Opublikowano

Oj kolego, nie ta gra. Tego co ja oczekuje po TLoU to walki o przetrwanie, liczenie kazdej kuli i przydatnych przedmiotow do tworzenia broni czy apteczek. TLoU to dla mnie taki The Walking Dead gier. Nawet nie zauwazylem, ze w demie prawie nie bylo skryptow poza takimi malutkimi.

• Plusik 1