Perez 1 717 Opublikowano 11 czerwca 2013 Opublikowano 11 czerwca 2013 _Milan_ - nie czytałeś - http://www.psxextreme.info/topic/102606-sprawy-administracyjne-i-regulamin/?p=2835017 ? Żeby te "kłamstewka" Ci bokiem nie wyszły. Szprota juz nie przesadzaj bo zachowujesz sie tak jakby przez ten niby spoiler niebylbys w stanie ukończyć gry nie ma co byc przewrazliwionym bo dojdzie do tego ze o grze pisać nie bedzie wolno A od kiedy spoiler ma przeszkadzać w ukończeniu gry? Najwyżej może obrzydzić chęć grania w nią. Przypominam - spoilery będą kończyć się banami. Cytuj
kts 2 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Dlaczego ktoś usunął mój post???!!!!!Pytałem o cenę w Empiku... + Dodał MODERATOR Ten post? Edytowane 12 czerwca 2013 przez Kyo* Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Może dlatego, że jest odpowiedni temat do takich pytań? Nie został usunięty tylko przeniesiony. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 online pass mi nie działa ;/ czy to możliwe że mam grę za szybko ?, po wpisaniu kodu wyskakuje komunikat o niepoprawności kodu. 1 Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 sam sobie odpowiedziałes Cytuj
ds 29 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 o właśnie - jeśli odbiorę grę na płycie dzisiaj to będę mógł zagrać na singlu? czy też "uaktywni się" dopiero w piątek? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Oczywiście, że będziesz mógł grać. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 W PL wersji jest tylko PL, Ruski i Ang. Można dowolnie ustawiać i mieszać. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Nie powiem, ze zazdroszcze bo gdybym mial juz to bym musial walczyc z calych sil by nie zagrac,a planuje dopiero jak bede mial juz wolne od roboty. Czyli w Sobote wieczorem na sluchawkach bo klimat do tej gry musi byc Co ten Naughty Dog wyprawia na Ps3, az strach sie bac co zrobia na Ps4 Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 No jest dokładnie tak jak pisze Kyo, są tylko 3 wersje językowe a nie tak jak np. w U3 gdzie było ich dużo więcej. Dobra, nie ma co pisać, spadam grać Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 BTW: Pewnie o tym było już pisane - jest też kod na Network Pass - w pudle znalazłem jeszcze prócz instrukcji kod na 30 dni PS+. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Kyo i reszta co juz gra: faktycznie urywa az tak jajca? Bardziej niz Unchartedy? Pierwsze wrazenie bylo 'oooo kuurvaa'? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 W PL wersji jest tylko PL, Ruski i Ang. Można dowolnie ustawiać i mieszać.zmień na angielski XMB i zobacz czy jest więcej języków, tak z ciekawości :-) Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Mam juz swoja kopie. Srry pisze z telefonu. przerywniki w grze graficznie miażdża a sama gra jakos nie rowna. Chyba do premiery jakis pacz wrzuca bo nie wierze ze takie bledy i bledy w teksturach sa o_o. Polska wersja to dramat. Nie z synchronizowane dialogi lub urywanie dialogu w polowie bo juz druga osoba cos mówi. Technicznie wersja polska ssie. Na bank bedzie jeszcze pacz jak to bylo z infamouse u3 i rasistancem3. Narazie dupy mi nie urwalo poza cutscenkami ktore sa po prostu sliczne. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 35% gry za mną, uczucia mieszane. Na bank gra przehajpowana, nie było ani jednego momentu żebym zbierał szczękę z podłogi. Grafika super ale drobne błędy i zbyt wysoki poziom trudności psują przyjemność z gry. Na szczęście nadrabia fabuła, wciąga że przez 4 godziny nie mogłem się oderwać. 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Dobos, a jakich teoretycznie momentów w TLoU Ty oczekujesz, że byś chciał zbierać szczękę z podłogi? Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Dobos, a jakich teoretycznie momentów w TLoU Ty oczekujesz, że byś chciał zbierać szczękę z podłogi? W niemal każdej recenzji pisali, że gra rozkręca się powoli. Koso w recenzji dla polygami powiedział, że na początku gra nawet nie ocierała się o 10 dlatego...spokojnie:) Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 W wersji z polskiej dystrybucji tak. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Podobno sa problemy z pl napisami, sa opoznienia. Cytuj
zte 13 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 dzięki Szczurek, wolałem się upewnić bo w ps store było napisane że jest tylko dub PL żadnej wzmianki o napisach nie było, kurczę Wy już gracie ja jeszcze muszę czekać :confused: Wersja z PSN zawiera: Napisy w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim, portugalskim, holenderskim, duńskim, fińskim, norweskim, szwedzkim, czeskim, greckim i tureckim. • Ścieżka audio w językach: angielskim, francuskim, włoskim, niemieckim, hiszpańskim polskim i rosyjskim. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Niestety potwierdzam ale napisy to i tak pikuś przy technicznym poziomie dubbingu. Dobos, a jakich teoretycznie momentów w TLoU Ty oczekujesz, że byś chciał zbierać szczękę z podłogi? Ciężko odpowiedzieć unikając jakichkolwiek spoilerów, niech będzie że brakuje zaskoczenia i widowiskowości. Ale jeśli gra się powoli rozkręca to może jeszcze to się zmieni Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Panowie jak już gracie to napiszcie czy można ustawić combo Ang dubbing i Pol napisy to ważne dla mnie ;DTak można, sam tak gram. BTW: W demku byli klikacze a w pełnej wersji mlaskacze Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Widowiskowości mówisz. A no widzisz, to nie jest Uncharted Tutaj nawet granie w stylu z Uncharted doprowadzi tylko do szybkiego zgonu. Chyba dlatego też narzekasz na wysoki poziom trudności? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 No dla mnie jest za trudno, muszę grać na najniższym poziomie. Już się przestawiłem z akcji na skradanie ale i tak jest frustrująco Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Oj kolego, nie ta gra. Tego co ja oczekuje po TLoU to walki o przetrwanie, liczenie kazdej kuli i przydatnych przedmiotow do tworzenia broni czy apteczek. TLoU to dla mnie taki The Walking Dead gier. Nawet nie zauwazylem, ze w demie prawie nie bylo skryptow poza takimi malutkimi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi