mr_pepeush 96 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Sutek, mialem to samo. Zaliczylem normal, wpadl trofik tylko za normal. Dzis skonczylem survival i wpadly wszystkie trofki od easy. Zebralem wszystkie komiksy i trofek tez wpadl, wiec chyba powinno juz byc z nimi ok. Po drugim przejsciu gry chyba jeszcze bardziej doceniam ten tytul. Wiecej smaczkow mozna bylo wyjac z rozgrywki, jakos w ogole przyjemniej mi sie gralo wiedzac, ze musze sie starac i myslec, a nie walic przed siebie jak szalony, co mialo miejsce na normalu. Co ciekawe, to drugie przejscie i drugi raz wywalczylem tam 20h. Teraz troche multi pociosam, ale chyba jeszcze trzecie przejscie zrobie, bo ciekawi mnie czy na surv+ bedzie jeszcze mniej surowcow 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 No podobno poprzedni patch mieszał z trofikami. Ja grałem na 1.01, dzisiaj odpaliłem grę i wywaliło aktualkę 1.02, która chyba poprawia problem z trofikami. Mam nadzieję, że będzie git. Kto wie, może pokuszę się o survival i s+. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ja zaluje, ze w ogole gralem na normalu. Dopiero na survivalu czuc klimat. I uwierz, nie jest to gadka nerda, bo raczej zawsze zaczynam od normalu, ale tutaj powinno byc tylko hard i survival, bo normal w tej grze jest dla casuali - jest tak latwo. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Sony zarejestrowało domeny last of us2 i last of us3 aż strach się bać jak będzie się prezentować ten postapokaliptyczny swiat na ps4 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 3 razy w tej generacji miałem ciary na plecach - Meksyk w RDR, Shambhala w Uncharted 2 i teraz creditsy w The Last Of Us. Jak wjechał soundtrack Santalaolalli, to poczułem się jakbym znowu miał 13 lat. Niesamowita gra. Moim zdaniem nie powinni robić sequela. Niech zrobią U4/nowe IP na PS4, ale The Last Of Us niech zostanie tak jak jest. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 (edytowane) ee tam przecież tytuł zobowiązuje do całkowicie odrębnych historyjek które wcale nie muszą się ze sobą łączyć.Co do ciar to do dwóch pierwszych się zgodze i tylko dodam Mass Effect końcówke w Halo Reach start wahadłowca <3 i SMG2 orgazm przy całości Edytowane 3 lipca 2013 przez Bushisan Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 (edytowane) Moim zdaniem nie powinni robić sequela. Niech zrobią U4/nowe IP na PS4, ale The Last Of Us niech zostanie tak jak jest. Sequel moze byc przeciez historia opowiadajaca losy innych osob majacych podobne przegody w tym samym swiecie ukazane z nieco innej perspektywy, a nie dalsze poczynania Joela i Ellie. Edytowane 4 lipca 2013 przez saptis Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 (edytowane) saptis - używaj spoilerów do ciężkiej chol.... niektórzy jeszcze graja(zima) p.s pepe - nawet sam Hard nie jest trudny, jak sie gra spokojnie i ma wszystko pod kontrola. sa zgony to oczywiste, ale od czego sa chec-pointy, dzięki którym można rozegrać walkę jeszcze raz i tym samym zaoszczędzić supply'e - Delicje Edytowane 4 lipca 2013 przez MEVEK Cytuj
ds 29 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 3 razy w tej generacji miałem ciary na plecach - Meksyk w RDR, Shambhala w Uncharted 2 i teraz creditsy w The Last Of Us. Jak wjechał soundtrack Santalaolalli, to poczułem się jakbym znowu miał 13 lat. Niesamowita gra. Moim zdaniem nie powinni robić sequela. Niech zrobią U4/nowe IP na PS4, ale The Last Of Us niech zostanie tak jak jest. to bardzo dobra wiadomość - miałem ciary w tych samych momentach (meksyk! jeden najlepszych momentów w grach ever, silniejszy od nie jednego twistu) a do Shambhali jeszcze nie dotarłem (przechodzenie U2 przerwała premiera TLOU) więc szykuje się na wizualno klimatyczny wpirdul. wracając do tematu - w spoilerze luźne myśli, lepiej sam w spoiler bo mogą paść sugestie co do końcówki też wolałbym, żeby nie było kontynuacji the last of us - niektóre dzieła, zwłaszcza tak kompletne, powinno się zostawić. ale niestety światem rządzi hajs a gra jest bestsellerem i wyrobiła sobie taka markę, że ND na pewno będzie mogło i chciało coś z tego wycisnąć. jak już kiedyś pisałem - pozostaje mieć nadzieję, że nie będzie to bezpośrednia kontynuacja tylko gra osadzona w tym samym uniwersum a o Joelu i Ellie nie usłyszymy, albo co najwyżej dotrą do nas jakieś dwuznaczne wskazówki, urywki rozmów mogące ale nie muszące mieć coś z nimi wspólnego Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 (edytowane) saptis - używaj spoilerów do ciężkiej chol.... niektórzy jeszcze graja(zima) Spoko, ale ja nawet jeszcze nie gralem. Edytowane 4 lipca 2013 przez saptis Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Jakby ktos chcial pograc to dodajcie do znajomych na psn Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 (edytowane) Mieliscie kiedys buga ktory nie pozwalal na interakcje z przedmiotem? Restartuje checkpoint i nadal trajkat sie nie wystwietla. Reset konsoli pomaga? Edytowane 4 lipca 2013 przez Najtmer Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Skonczyłem, Nareszcie, Najlepsza gra w jaka w zyciu grałem. Wszystko mi sie podobało, klimat, grafa, gameplay, muzyka. No i muzyka z zakonczenia. Mistrzostwo Swiata,Myslałem ,ze wejscie do Szambali w U2 to najwieksza kopara jaka mi sprzeda PS3 a tu zostałem potraktowany jeszcze z buta.Absolutnie fantastyczny tytuł. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Gram od 3 dni, delektując się każdą chwilą licznik pokazuje ponad 4h i 21%. Nie ma co pisać, GOTD. Ciężko mnie zaskoczyć, ale to co zaserwowali panowie z ND jest nie do przebicia. Gram tylko w nocy, na słuchawach, właśnie przeszedłem zawalony budynek/pierwsze spotkanie z klikerami (myślałem, że się obsr.am gdy mnie ganiały po budynku) i nie wiem co by się musiało zdarzyć, abym obniżył tej grze ocenę. Totalny masakrator i już nie mogę się doczekać jutrzejszego wieczoru! Warto było nie oglądać nic z tego tytułu. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Gram od 3 dni, delektując się każdą chwilą licznik pokazuje ponad 4h i 21%. Nie ma co pisać, GOTD. Ciężko mnie zaskoczyć, ale to co zaserwowali panowie z ND jest nie do przebicia. Gram tylko w nocy, na słuchawach, właśnie przeszedłem zawalony budynek/pierwsze spotkanie z klikerami (myślałem, że się obsr.am gdy mnie ganiały po budynku) i nie wiem co by się musiało zdarzyć, abym obniżył tej grze ocenę. Totalny masakrator i już nie mogę się doczekać jutrzejszego wieczoru! Warto było nie oglądać nic z tego tytułu. Zazdroszczę, bo jeszcze wiele dobrego przed tobą. Tak na prawdę to dopiero początek, a z każdą godziną gra coraz bardziej niszczy i sponiewiera. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Gram od 3 dni, delektując się każdą chwilą licznik pokazuje ponad 4h i 21%. Nie ma co pisać, GOTD. Ciężko mnie zaskoczyć, ale to co zaserwowali panowie z ND jest nie do przebicia. Gram tylko w nocy, na słuchawach, właśnie przeszedłem zawalony budynek/pierwsze spotkanie z klikerami (myślałem, że się obsr.am gdy mnie ganiały po budynku) i nie wiem co by się musiało zdarzyć, abym obniżył tej grze ocenę. Totalny masakrator i już nie mogę się doczekać jutrzejszego wieczoru! Warto było nie oglądać nic z tego tytułu. Jeśli już w tym momencie to dla Ciebie GOTD to dalsza część gry rozerwie Ci du.psko. Ktoś tu fajnie napisał, że ten tytuł jest jak tocząca się kula śniegu. U mnie po skończeniu TLoU nie było chyba dnia żebym o niej nie myślał, dodatkowo w nic mi się teraz nie chce grać Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 to samo. mam trochę czasu, odkurzyłem niewłączanego od września plejacza i niby mam wuchtę gier do opędzlowania, ale co z tego. dzisiaj włączyłem gow: ascension, przy tlou to jak popierdółka. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 A gdzie jestes? to bylo tuz przed spotkaniem Henryego i Sama , trojkat nie pojawial sie na drabince do opuszczenia. Zloadowalem pare razy, wchodzilem do gry z poziomu menu glownego i jakos dalo rade. ale w(pipi)alo mi sporo zapasow, bo zaczalem sie denerwowac i walic w sciany i sie okazalo ze glupia gra zapisalo to i jak wrocilem to mialem tak przesiane zapasy ze troszke mi zajelo ich odnowienie, na szczescie w grubszych konfrontacjach murzaje pomagali. Jestem aktualnie po sciekach i do tej pory byl to najlepszy etap w grze. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 może byś to jednak schował w spoiler? serio 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 uspokoj sie, to nie sa az tak wazne informacje zeby komukolwiek popsuly zabawe. + Dodał MODERATOR Weź może Ty się uspokój i korzystaj z tagu 1 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 (edytowane) chłopaki - ile optymalnie jeszcze mi godzin zostało do skończenia wątku fabularnego, po zimie, gdzie aktualnie sie znajduje ? chciałbym wkrótce zabrać sie za online, następnie potem ponownie powrócić do Survival'a:) jakże ciężka mnie "droga" czeka Edytowane 5 lipca 2013 przez MEVEK Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 (edytowane) 2h Edytowane 5 lipca 2013 przez Niewidoczny Cytuj
ds 29 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 no i znowu - info o etapach gry i ile zostało do końca... serio, nie każdy chciałby to wiedzieć Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 tak jak ktos pisal wyzej, skonczylem tlous i w nic mi sie nie chce grac. wszystkie gry sie przy niej wydaja jakies takie glupie i bezcelowe. czekam na beyond ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi