tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2011 YUMMY YUMMY YUMMY zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 6 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2011 A o czym tu dyskutować? Najlepsza premiera w tym roku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2011 w takim razie zamykam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2011 Słyszę wiele bardzo pozytywnych opinii o tym serialu. Gdy sezon dobiegnie końca, na pewno obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 7 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2011 @Grigon, uzyj spoiler taga bo nie kazdy jest na biezaco. Dla mnie najlepszy serial w tym roku, przebil nawet The Walking Dead (nudny drugi sezon, musze nadrobic ) Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 19 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2011 (edytowane) chryste, podczas gdy brody siedzial tam z nimi to prawie zawalu dostalem. Finał sezonu wymiata. Dobry serial. Kilka pomniejszych motywów, które nieco mnie kłują, ale ogólnie bardzo ok. Świetna ciekawa postać Carrie (choć zbyt wiele niedopowiedzeń). Na pewno sprawdzę drugi sezon. Będzie grubo, choć zapowiedź motywu z amnezją , który jest po prostu tani jeżeli będą się tego trzymać, trochę mnie martwi. Edytowane 19 grudnia 2011 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 21 grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2011 No kultowego serialu z tego nie będzie, ale przyjemnie mi się oglądało. Jakoś "sinusoida" brodiego mi nie przeszkadzała i ogólnie przymknąłem oko na masę oczywistych głupot, z wszechwiedzą abu nazira włącznie (ot uznać go można za klasyczny "mastermind" który wiele wie bo tak). Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2012 Obejrzałem pierwszy odcinek i nie jest źle. Chociaż obawiam się efektu Prison Break. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2012 Zupełnie o tym serialu zapomniałem, trailer nowego sezonu nawet spoko (mycie się na stacji z juchy całkiem klimatyczne). Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2012 no czekam, pierwszy sezon był spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 (edytowane) w drugim sezonie zagra zdobywca oskara za "amadeusza" - f. murray abraham. premiera na dniach. Edytowane 25 września 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 25 września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 września 2012 A dokładnie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 października 2012 Zainteresowany po nagrodach Emmy obejrzałem póki co 3 odcinki. Dobry thriller z momentami mocnym klimatem, ale boję się, że scenarzyści chcąc rozciągnąć tą historię zrobią serialowi krzywdę. No, ale póki co trzyma w napięciu, jest dobre aktorstwo i sex (w czym chyba konkurują z HBO). Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 października 2012 Niestety od połowy sezonu serial siada pod względem fabuły i jakości, trochę kupowato się robi. Mimo to nie skreślam i będę oglądał drugą serię, która co dopiero wystartowała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 października 2012 Końcówka drugiego odcinka nowej serii miażdży. Fajna była ta cała akcja w Bejrucie. W takich dynamicznych chwilach ten serial przypomina mi "24". Fakt, najsłabszy w tym serialu jest główny motyw z Brodym, jego przemianą i wątpliwościami. Ale wątek agentki daje radę i ogląda się to bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 14 października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 października 2012 Obejrzałem te 2 odcinki no i co, jest świetnie. Jest napięcie, jest niepewność, są emocje. Danes znowu pokazuje jak dobrą aktorką jest, szczególnie jak miała załamanie psychiczne w Bejrucie. Teraz tak myślę, że może trochę niesprawiedliwie oceniłem drugą połowę pierwszego sezonu, tzn była gorsza niż pierwsza ale nie taka zła jak o niej myślałem wcześniej. Poza tym jest to ciągłość i ciężko jest uczciwie ocenić tylko fragmenty. Podobnie miałem z The Killing, które jako całość okazało się zayebiste. Nie spodziewałem się, że wyznanie Brody'ego tak szybko wpadnie w ręce CIA, teraz liczę na konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 października 2012 Skończyłem pierwszy sezon i 3 odcinki drugiego sezonu. Ogólnie bardzo pozytywnie mimo paru naciąganych motywów, chociaż wniesienie telefonu przez Brodiego na salę gdzie dyrygowano zamachem na Abu Nazira aż za bardzo naciągane. Ogólnie historia Carrie bardziej przemyślana i angażująca. W drugim sezonie jest więcej muzyki i jeszcze nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 Nie no dobra akcja w 4 odcinku była niespodziewana. D: Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 będzie trzeci sezon <szoker> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Ciekawe jak to pociągną po tym zwrocie akcji. Edytowane 22 października 2012 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 23 października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 października 2012 O kurcze, takiego zwrotu akcji nikt się nie spodziewał. Końcówka czwartego odcinka urywa jajca, ależ to było dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 października 2012 No było kurde mać, też się jaram, chociaż teraz napięcie może nieco opaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Piąty odcinek jeszcze lepszy od poprzedniego. Miło, że scenarzyści się nie ociągają i serial dynamicznie się rozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 4 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2012 Nie spodziewałem się takich fajerwerków w drugim sezonie. Do tego to intro, oglądam za każdym razem, świetna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi