TRANCEREZ 7 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Kolejny ciekawy odcinek. Niesamowita scena u szewca, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. co stamtąd wynieśli? bombę? jak myślicie? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 C4 gdybys ogladal po odcinku teaser nastepnego to bys wiedzial co wzieli Cytuj
TRANCEREZ 7 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Nigdy nie oglądam, wole czekać w niepewności:) Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 W tym sezonie jeszcze nie bylo slabego odcinka, scena u tego szewca mnie tez zaskoczyla. Chyba nie wyrobie do przyszlego tygodnia. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Nie będę oryginalny, scena u szewca świetna. Czuję dokładnie to samo co podczas seansów z J. Bauerem. Trochę thrillera, trochę akcji. W zasadzie najlepsze są momenty spokojnie. Wiemy że coś się szykuje (po rozmowie Brody'ego z tą babką) ale nie wiemy co. Dobrze jest prowadzony ten serial. Wątek z potrąceniem babki wydawał mi się z początku słaby, ale czuję że będzie gorąco bo chłopak się zrobił nerwowy. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 12 listopada 2012 Opublikowano 12 listopada 2012 Dopiero pierwsze 3 odcinki obejrzałem, ale już mi się zaczyna podobać, a 96/100 na metacritic za drugi sezon zachęca bardziej. Nie wiem czy ktoś się kapnął, ale w ostatniej scenie pierwszego sezonu leci Tomasz Stańko Quintet w tle, beka. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Muza z openingu też jest Stańko lol. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 "Terminal 7" by Tomasz Stańko Quintet. O kurde, rzeczywiście rodak gra w openingu, cool. Apropos muzyki, rozwalił mnie dialog z odcinka 2x07 jak łapali Mohammeda: -Jestem muzykiem! No wiecie, jak Coldplay. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Drugi sezon jak na razie lepszy od pierwszego. Jedyne co mnie irytuje to córka Brody'ego. Niech ją ktoś wreszcie wywali z tego serialu albo zredukuje rolę do pokazania ryja przez 10s co odcinek jak jej serialowemu bratu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 listopada 2012 Autor Opublikowano 23 listopada 2012 emmy dla lewisa była dla mnie trochę na wyrost, ale ten sezon zmienił moje zdanie. gość przechodzi z odcinka na odcinek samego siebie. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 No Brody dostał wreszcie cel w życiu i od razu stał się ciekawą postacią. W pierwszym sezonie momentami jego akcje były naciągane biorąc pod uwagę jego rodzinę i historię. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Córka Brodiego, Dana świetnie gra, ciekawa rola nastolatki. Drugi sezon naprawdę się rozkręcił na dobre, czekam z wywalonym jęzorem na kolejne odcinki więc jest ok. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Trzymało w napięciu jak cholera. No i cycki Moreny Baccarin zawsze na propsie. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 teraz zauwazylem ze Carrie grała też w terminatorze. Widac gra w dobrych produkcjach! Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Grała też w Romeo i Julii oraz Gwiezdnym Pyle. 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Kolejny dobry odcinek. Jak są dobre cycki to i sezon jest udany. Końcówka w samochodzie kapitalna. Ciekawe co tam za twisty przygotowali na koniec sezonu. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 rudy biegajacy godzine po gabinecie wiceprezydenta, grzebiacy mu szafach i krzyczacy do telefonu zapachnial mi troche dexterem Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Już nadrobiłem cały serial, teraz jeszcze czekanie na 2 ostatnie odcinki. Niesamowite, że mimo tylu zyebanych wątków zapychaczy w tym serialu dzieje się aż tyle. Serio ciężko znaleźć choć jeden odcinek, który nic nie wnosi. Cytuj
gork 19 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Jedynie co mnie w(pipi)ia w tym serialu to corka Brodiego z wiecznie skwaszonym ryjem. Mogli by wywalić ten wątek. 4 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Jakby Wasz stary chciał połowę rządu wysadzić w powietrze, robił w chuya Waszą matkę nonstop i miał jeszcze sporo innych rzeczy za uszami to też byście najbardziej weseli pod słońcem nie chodzili. Jak się młoda dowie, że jej stary zayebał ojca jej kolegi i w dodatku vajsprezydenta to dopiero się jej morda skrzywi. A co do Nazira to chyba ktoś zapomniał, że mu top ludzi pozamykali to chłop się uciekł do ostatniej rzeczy jaka mu została, czyli szantażu Brodym. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) Ale już syn Brodiego robi tylko za tło, więc o to chodzi żeby z Dianą było tak samo. No ale wiadomka, że trzeba jakoś zapchać te 12 odcinków. Edytowane 5 grudnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Rozmowa Abu Nazira z Carrie i monolog o wyniszczeniu amerykanów w kilka stuleci boleśnie prawdziwy. Przypomnę, że dzięki rozmowie z Daną Brody nie wysadził się w bunkrze na koniec pierwszego sezonu, może teraz też ją trzymają, i odegra jakąś ważną rolę w końcówce drugiego. Jaja to będą jak scenarzyści tak zakręcą, że Brody dostanie nominację na prezydenta :] Nikt nie pisze o roli Saula, mentora Carrie, która też trzyma mnie przy tym serialu. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 A nie bylo tak, ze brody juz pociagnal za cyngiel do bomby a ona nie zadzialala? Co do postaci to irytuja mnie absolutnie WSZYSCY nikomu nie sympatuzyje, no moza z wyjatkiem Nazira, ale on akurat dostal do tej pory malo czasu antenowego. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 A nie bylo tak, ze brody juz pociagnal za cyngiel do bomby a ona nie zadzialala? Nie zadziałała, połączył przewody w kibelku, wrócił na sale, dostał telefon od córki i zrezygnował z zamachu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi