marjano 161 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 nigdy nie odbieralem tego serialu jako wiarygodna seria o sluzbach specjalnych. widziales ostatnie wiadomosci o agencie Tomku? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2012 Autor Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) ale co myślisz, że w pracy służb specjalnych nic się nigdy nie pier.doli a komórki terrorystyczne w stanach jeśli już funkcjonują to są doskonale zorganizowane i zawsze mają idealnie obmyślone plany B i C? ten serial to jest, tak mi się przynajmniej wydaje, bardziej skupiony na postaciach i ich skomplikowanych relacjach, a wątek szpiegowski to jednak drugi plan. no, ale jednak czasami mamy przebłyski tego co w "24" od gordona był super tak jak ci kolesie wjeżdżający nagle z du.py po materiały wybuchowe opancerzeni prawie jak chłopaki z "army of two" niczym jack bauer w 8 sezonie porywający ex-prezydenta logana. do tego nawet po zapowiedzi następnego odcinka można wywnioskować, że jak nas ten serial przyzwyczaił dużo rzeczy może nie wyglądać wcale na takie na jakie wygląda teraz, brody to pewnie już "popiątny" agent czy ki(pipi), abu nazir to pewnie nie wierzchołek góry lodowej, a i w CIA pewnie są wtyki nieprzychylne polityce rządowej. ja po prostu rozsiadam się wygodnie, chłonę to i ten sezon podoba mi się znacznie bardziej niż pierwszy. Edytowane 6 grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 finał mnie ROZ-PIER-DO-LIŁ 1 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 A mnie nie bo jestem głupi i tydzień temu przeczytałem spojlery na Filmwebie. Myślałem że to jakieś fake'owe rozważania fanów, a to była prawda. Głupi aux. Finał oczywiście bardzo dobry, spektakularny i cały sezon oceniam wysoko. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Finalisko zayebiste, kompletnie mi szczeka opadla po WIADOMO-CZYM. Cytuj
Kymel 787 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Świetny finał i wstęp do trzeciego sezonu. Pierwsza połowa nudna za sprawą romansidła, ale druga nadrobiła wszystko. Cytuj
koso 114 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Konkret. Zastanawiałem się, czy ekipa 24 zrealizuje swoje destrukcyjne zapędy w kolejnym serialu (atomówka tu, martwi prezydenci tam) i wreszcie to zrobili. Świetna gra psychologiczna z widzem. Coraz bardziej lubię Quinna, fajnie prowadzona postać. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Ciekawe jak długo scenarzyści wytrzymają po rozdzieleniu Brodiego i Carrie bo jak wiadomo to ich najmocniejszy punkt serialu. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Nie dość, że Quinn nie wykonał rozkazu, to jeszcze groził przełożonemu... Kto włożył wielką bombę do auta Brodiego bez jego wiedzy? Jakim cudem ktoś mógłby podjechać pojazdem pod budynek? Czemu na tak ważnej uroczystości nie pojawił się prezydent? Te elementy były lekko z dupy (a to jedynie ostatni odcinek). Ogólnie jednak pomimo wielu niezbyt rozgarniętych zagrań, serial wciąż dobrze się oglądało. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Nie było prezydenta bo to jeden z ulubionych seriali Obamy. Obok Zakazanego Imperium. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Estes nie jest dyrektorem CIA tylko szefem wydziału antyterrorystycznego a Quinn prawdopodobnie pochodzi z jakiś CIAowych black opsów, albo SAD, która podlega NCS. Oddział Estesa podlega zresztą bespośrednio pod NCS więc jest dużo ludzi nad nim jeszcze. 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 A Obamy nie było bo akurat przepraszał za polskie obozy śmierci. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Estes nie jest dyrektorem CIA tylko szefem wydziału antyterrorystycznego a Quinn prawdopodobnie pochodzi z jakiś CIAowych black opsów, albo SAD, która podlega NCS. Oddział Estesa podlega zresztą bespośrednio pod NCS więc jest dużo ludzi nad nim jeszcze. To wiadomo, ale szef takiego wydziału to znacząca persona (nie raz przecież musiał raportować wiceprezydentowi, który był kiedyś szefem CIA). Quinn wykonujący czarną robotę nie może stać na równi w hierarchii z Davidem. Ten zaś się wystraszył i odpuścił, jakby tamten był jego przełożonym... trochę głupie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 grudnia 2012 jedna z najlepszych rzeczy kiedykolwiek zrobionych dla telewizji, ku.rwa allahy walę teraz cały czas 1 1 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Estes nie jest dyrektorem CIA tylko szefem wydziału antyterrorystycznego a Quinn prawdopodobnie pochodzi z jakiś CIAowych black opsów, albo SAD, która podlega NCS. Oddział Estesa podlega zresztą bespośrednio pod NCS więc jest dużo ludzi nad nim jeszcze. To wiadomo, ale szef takiego wydziału to znacząca persona (nie raz przecież musiał raportować wiceprezydentowi, który był kiedyś szefem CIA). Quinn wykonujący czarną robotę nie może stać na równi w hierarchii z Davidem. Ten zaś się wystraszył i odpuścił, jakby tamten był jego przełożonym... trochę głupie. No wystraszył się bo znał jego możliwości a poza tym Quinn mu zagroził śmiercią, więc nic głupiego tutaj nie widzę. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 No jak Estes zobaczył Quinna z gnatem w ręku to się pewnie zesrał. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 Wciągnąłem dwa sezony w ciągu ostatnich czterech dni, tzn nocy. Jeden po drugim wchodził jak rozgrzany nóż w topniejące masło. Genialny serial! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Rowniez, jestem zdania, ze jest niesamowity serial. Najlepszy, jaki widzialem. Drugi sezon obejzalem od deski do deski. Podoba mi sie Carrie, jak jest umalowana fajnie, tylko straszna decha ;p A gra aktorska tej pani zasluguje na grammy (ktorego zreszta wygrala) 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Znów serial pozamiatał na Globach. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 stycznia 2013 Autor Opublikowano 14 stycznia 2013 w tamtym roku nie było takiego wysypu chyba. teraz to naturalne następstwo tego co się działo na emmys. ten reżyser co robił pilota i finale i pare odcinków w środku to myślę z czasem przejdzie na pełny metraż i będzie rozku.rw. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Pierwszy sezon jakoś mnie nie porwał, ale fajnie by było znać zakończenie, drugi sezon też się kończy cliffhangerem? Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Też, ale sezon 2 jest zdecydowanie lepszy. Finał rozwala. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 wchłonąłem w pare dni oba sezony, jestem bardzo kontent, lekki i przyjemny serial, a Claire jest zayebista, tylko troche za duzo beczała. Jakos 3 sezon mnie nie grzeje bo finał 2 troche za duzo pozmieniał. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2013 https://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi