Gość _Milan_ Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 bedzie fajnie i jedno jest pewne, bedzie dużo płaczu. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Ten trailer za dużo zdradza. W przypadku seriali to strasznie w(pipi)iające... Ale rzeczywiście będzie większa różnorodność, niż do tej pory, więc plus. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Wow! Trailer świetny, rzeczywiście za dużo pokazuje, ale trudno. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Kontynuacja mody na łysoli, jest dobrze. Cytuj
erix 303 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 workprint z brakujacym vfx , lepiej nie ogladac tymbardziej , ze na kolejny ep byloby czekania miesiac+ 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 września 2013 Autor Opublikowano 2 września 2013 ku.rwa miesiąc przed premierą wyciek. nie wiem czy oglądać bo czekania potem tyle... Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 nikt nie ogladal? fajnie sie sezon zapowiada. koncowka swietna! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 października 2013 Autor Opublikowano 2 października 2013 ani sekundy brody'ego na ekranie [*] Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 7 października 2013 Opublikowano 7 października 2013 Ale gó.wno po dwóch odcinkach. Zrobili z tego family dramę z elementami szpiegowskimi. Już myślałem, że więcej takiego syfu jak w Dexterze nie zobaczę, ale widzę iż twórcy Homeland starają się jak mogą aby wyprowadzić mnie z błędu. Z dwóch odcinków 3. sezonu przewinąłem chyba z 35 minut dramy rodziny Brody'ego. No ile można mulić tak dobre elementy szpiegowskie tym czymś? Jak tak dalej pójdzie to chyba nie dotrwam do końca sezonu. 1 Cytuj
wozek 77 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 sliczna wenezuelka. bylby swietny odcinek gdyby nie wcinki carrie jak zwykle Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 No fajny odcinke, tylko ja się spodziewałem po tym sezonie jakichś nowych zbrojeń sandniggerów na USA i planowania powtórki z 9/11. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 października 2013 Autor Opublikowano 21 października 2013 fajny twist. średnio mi się podobał ten sezon do tej pory, ale jakoś dzięki takiemu obrotowi zdarzeń patrzę na poprzednie odcinki w lepszym świetle. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 (edytowane) nadrobiłem 5 odcinków i oto moje wynurzenia: - Quinn zayebisty aktor, za(pipi)iście gra, widze go we własnym serialu - Carrie niestety wchodzi na nast. poziom frustracji widzów, nawet na dzien dobry czasami jest zaryczana, 2 sezony (pipi)i ze nei mozna odpuscic, a teraz Saulowi ryczy ze juz nie moze, niech spie,rdala. - Pani Brody zbrzydła, teraz widze ze ma krzywe oczy, i cofnieta zuchwe, moze nie dostrzegłem tego wczesniej bo skupialem sie na zayebistym ciele - za mało Brodyego, klimat Wenezulei przypomina mi 3 sezon prison break, ale ogolnie bardzo spoko, fajni aktorzy tam sa jest ok, mam nadzieje ze sie rozkreci Edytowane 3 listopada 2013 przez _Milan_ Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 No jest raczej słabo, a na problemy rodziny Brodych mam wyiebane po całości. A jeżeli sam Brody będzie do końca sezonu uciekał z tego slums-wieżowca to następny sezon sobie podaruję. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 dla mnie jest ok, tak w sumie "wystarczajaco". serial przyspiesza. quinn tak jak mowi milan, zaje.bisty. swietna postac, swietnie wykreowana. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 listopada 2013 Autor Opublikowano 3 listopada 2013 twórcy w wywiadach mówili o tym, że serial nie musi koniecznie skończyć razem z historią carrie i brody'ego więc kto wie może i quinn przejmie serial. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Dobrze by było, bo kolo kradnie wszystkie sceny, że się tak wyrażę. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 kupił mnie całkowicie sceną z Carrie na parkingu "to co robisz jest nieprawdopodobne". Szkoda tylko ze ma chec na Carrie, troche to szablonowe i przewidywalne. Cytuj
erix 303 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 poki co bardzo slabo. ten wielki twist srednio wypadl , w 24 w bodajze sezonie III byl bardzo podobny tylko niebo lepiej zrealizowany. brodyego nie ma , carrie odpyerdala. jakos mnie za bardzo nie przyciaga do ekranu ten sezon... Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 6 odcinek zayebisty, najlepszy na razie, ostro sie rozkreca akcja, twist fabularny nr 2 jeszcze lepszy niz poprzedni, bardzo ok, dodatkowo ani jednej lzy Carrie. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Jesteśmy w połowie sezonu i oprócz niezwykle irytujących perypetii NASTOLATKI I JEJ CHŁOPAKA to prawdziwego Homelanda mamy w sumie jeden odcinek (gdyby pozbierać urywki poważnej fabuły w całość). Mam nadzieję, że ruszą teraz z kopyta. Poprzednie dwa sezony trzymały za jajca od pierwszego do ostatniego odcinka. Trzeci sezon ma z tym wyraźny problem. Quinn oczywiście rządzi. Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Jesteśmy w połowie sezonu i oprócz niezwykle irytujących perypetii NASTOLATKI I JEJ CHŁOPAKA to prawdziwego Homelanda mamy w sumie jeden odcinek (gdyby pozbierać urywki poważnej fabuły w całość). Mam nadzieję, że ruszą teraz z kopyta. Poprzednie dwa sezony trzymały za jajca od pierwszego do ostatniego odcinka. Trzeci sezon ma z tym wyraźny problem. Quinn oczywiście rządzi. póki co zniechęcony opiniami nie oglądam 3 sezonu, więc spytam tylko dla zasady: córka Brody'ego pokazała może cycki? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Pokazała, ale poza kadrem. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Myslalem ze w koncu wroca do Brodyego, no ale w USA tez sie dzieje. Dialog policjanta z Quinnem był swietny i bardzo mi sie kojarzyl z the wire, dobry dialog i duzo shit. Myslalem ze jakis cliffhanger na koniec bedzie, atmosfera w w budynku CIA była bardzo gesta. Jest bardzo ok. p.s. nast. odcinek bez łez Carrie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi