Opublikowano 12 listopada 201311 l No quinn juz teraz wyrobil sobie stanowisko jednej z najlepszych kreacji w dziejach amerykanskich seriali. prze skur wisyn paparuch. Nie wiem czy to zasluga tego aktora samego w sobie, ze kazda scena z nim to male mistrzostwo swiata, bo wczesniej tego ruperta frienda zabardzo nie kojazylem, oprócz esesmana. cos czuje, ze juz w nastepnym odcinku, beda sie rznac z carrie, zreszta jak sobie zobaczycie dokladnie zwiastun 3 sezonu, to jest tam migawka. Edytowane 12 listopada 201311 l przez Andżej
Opublikowano 13 listopada 201311 l No w końcu to był stary, dobry Homeland. Bez rodzinnej dramy za to ze świetnymi dialogami oraz scenami. Nie mogli na takim poziomie zacząć sezon tylko nudzili scenami z rodziną Brody'ego?
Opublikowano 13 listopada 201311 l Jak 1 odcinek 3 serii mnie męczył to pozostałe 6 łyknąłem w 1 dzień :] Jest szansa dla tego serialu jeszcze
Opublikowano 27 listopada 201311 l No to za tydzień będzie sie działo. Swietna scena z córką. Ale co z Quinnem ;/
Opublikowano 27 listopada 201311 l Tyle się nasłuchałem dobrego o tym serialu, a konczę pierwszy sezon i to dla mnie takie wiele nudniejsze 24, które jakby nie było o dzielnej Ameryce to by nawet nie stało obok nagród. Bardzo się mylę? Oglądałem na przewijaniu.
Opublikowano 27 listopada 201311 l nie ogladalem 24, ale jak 1 na przewijaniu to nie ma sensu przedłuzac agonii.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l bardzo pozytywnie, nie mozna sie do niczego doczepic, brutalnie ostro i bez kompromisow, mialem ciary.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Najlepszy odcinek w tym sezonie. To dzięki gumom Saula. Edytowane 4 grudnia 201311 l przez Masorz
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Autor bardzo pozytywnie, nie mozna sie do niczego doczepic, brutalnie ostro i bez kompromisow, mialem ciary. (1) nie ogladalem 24, ale napraw ten karygodny błąd. Edytowane 4 grudnia 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 4 grudnia 201311 l prawde mowiac zawsze mnie odstraszal aktor Kiefer, jakos nie lubie ejgo mordy, ale teraz ma byc snejkiem, no i duzo dobrego o serialu slyszalem, wiec chyba dam mu szanse. W sumie sie ciesze bo chyba czeka mnie duza niespodzianka ktora ma duzo sezonow.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Bardziej o to , że pierwszy sezon jest jeszcze taki wolny i może nie chwycić, ale warto obejrzec do min 2-3. Jak wtedy dalej nie siadlo to nie ma sie co meczyc (malo prawdopodobne)
Opublikowano 4 grudnia 201311 l w sumie... justified nie wytrzymalem i po 3 odcinkach dalem sobie spokoj
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Dobry odcinek, szykuje się niezły finał. Ten sezon strasznie szybko mi zleciał, w dobrych serialach posucha a tera znowu czekanie cały rok...
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Autor banshee wraca na początku roku i zaczyna się true detective więc będzie dobrze. no i house of cards drugi sezon.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l No mieliśmy najlepszy odcinek w tym sezonie, w sumie 3 ostatnie już były mega, więc sezon pięknie się zrehabilitował w drugiej połowie. Liczę na mocny yebnięcie na koniec, ale chyba na drugie Langley nie mamy co liczyć, no bo ile razy amerykany mogą dostać po du.pie? Tym razem poszło po ich myśli. Mam jednak dziwne wrażenie, że Brody'ego nie wydostaną z Teheranu, swan song.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l no kuuuurvaaa co za odcinek, co za cliffhanger, serial przezywa ekstremum zayebistosci, i pomijam fakt ze malo prawdopodobne wydaje sie zostanie z AKBFGAJURJDJKIREM sam na sam, i fakt ze po tym jak powiedzial ze dzialal dla ameryki tamten by spokojnie siedzial i mu dziekowal, niewazne, serial trzyma za jaja i zaskakuje zwrotami akcji. CH,uj w du,pe Saulowi.
Opublikowano 14 grudnia 201311 l Rozjebali zakończeniem. Nie mam pojęcia w jakim kierunku pójdzie teraz serial Edytowane 14 grudnia 201311 l przez sprite