Skocz do zawartości

Homeland

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobry finiszer i stało się tak jak obstawiałem w kwestii

śmierci Brody'ego

Mam nadzieję, że Carrie pojedzie w cholerę a przyszły sezon będzie należał do Quinna.

Do tego niech jeszcze uyebią/zamordują Lockharta i Saul wróci na stanowisko i będzie lalunia.

Opublikowano

godne zakończenie sagi rudzielca. potrzebowałem kilku odcinków żeby w pełni docenić, ale nie wiem czy nie oceniłbym tego sezonu jako najlepszy. strasznie jestem ciekawy co wymyślą za rok bo jakby nie było zaczynamy od zera.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

bardzo fajna scena z siostra  i ojcem Carrie.

twarz laski Saula -> dzizas fakin krajst

Szkoda ze tak jak na poczatku pokazywali zanadto dzieje rodziny Brodyego, tak pod koniec całkowicie omineli fakt ze z pewnoscia oni i cały swiat widzial jego wystapienia w Teheranie, jak i tez na pewno nie ominela ich informacja ze zostal stracony ( jutub bejbe). Ciekawila mnie ich reakcja.

Edytowane przez _Milan_
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

ogladamy bez

teka pewnie czekal na angielskie

Edytowane przez _Milan_
Opublikowano

mielismy psxy

teraz jestem tru patriotem i bede oglądać tylko z napisami

mieliście racje, że główny bohater jest "mocny", a aktor dobrze sobie radzi z rolą, fajny serial, na razie ustawiam w trzeciej kolejności po Breaking Bad i Battlestar Gallactica.

P.S. może nawet tym razem posłucham Milana i znowu spróbuję obejrzeć the Shield? 

Opublikowano

Quinn ze swoim " What do you want me to do with him?" zdobył ten sezon. Jak to powiedzial, to sie prawie przestraszylem.

Nie wiem czemu, ale zawsze gdy ten gosciu idzie coś załatwic, to z miejsca mi sie robi żal potencjalnego targetu. 

Opublikowano

oczywiście, że będzie. kury znoszącej złote jaja się nie zabija. zarówno "masters of sex" jak i "homeland" są na locie wznoszącym jeśli chodzi o oglądalność.

Gość _Milan_
Opublikowano

Naprawde chcialem by w  ostatnim momencie go zdjeli  z tego dzwigu ;/

• Plusik 1
Opublikowano

Quinn >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> randomy FPE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Brody

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

oglądałem pilota i S01E02 i mam pytanie - czy dalej też będzie tak dobrze? Narazie jest super, nie dziwię się, że serial zdobył spore uznanie, bo technicznie wykonany jest też na wysokim poziomie (jestem bezpośrednio po walking dead więc może dlatego tak odczuwam przeskok :D)