Opublikowano 25 lutego 201411 l Tak, imo cały serial trzyma równy poziom. Może początek 3 sezonu trochę zamula ale jako całość jest bardzo dobry. Bohaterowie o dziwo mnie nie w(pipi)iali, a to spory plus (w przeciwieństwie właśnie do Walking Dead gdzie im dalej tym więcej znienawidzonych twarzy). Oglądaj bo warto, ja skończyłem miesiąc temu i brakuje mi tego serialu:(
Opublikowano 25 lutego 201411 l Homeland to jeden z najlepiej zrobionych seriali w ostatnich latach. Scenariusz, reżyseria, aktorzy - wszystko jest z górnej półki. Co do poziomu to sezony 1&2 w moim odczuciu są minimalnie lepsze od trzeciego, ale różnica jest niewielka. Czekam na kolejny sezon.
Opublikowano 25 lutego 201411 l super, dzięki Panowie, porzuciłem właśnie TWD i wkręcam się w coś nowego, ale tutaj aż miło jest odpalić film.
Opublikowano 25 lutego 201411 l Drugi sezon Homelanda niszczy najbardziej a końcówka to jedno wielkie WTF o_O'
Opublikowano 26 lutego 201411 l Trzeci sezon rzeczywiście na początku zamulał, dopóki scenarzyści nie wytłumaczyli dlaczego, powód był dobry.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Cholercia, szykuje się mocny sezon i widzę, że Quinnowi włosy odrosły po zdjęciu kodu kreskowego.
Opublikowano 2 września 201410 l Pojawił się10 minutowy Debrief - można dowiedzieć się co będzie w najbliższych 3 epach.
Opublikowano 9 września 201410 l http://www.youtube.com/watch?v=NQYkGeeSfJ4 Edytowane 9 września 201410 l przez sprite
Opublikowano 6 października 201410 l Obiecałem sobie że nie będę już dalej oglądał. Ale odcinki ściągnąłem i leżą na dysku prowokując niczym naga Remy Lacroix.
Opublikowano 6 października 201410 l a czemu, serial stracił sens po finale poprzedniego sezonu? czekam do wieczora i siadam do ogladania
Opublikowano 6 października 201410 l Moim zdaniem mega spoiler z trzeciego sezonu bez rudego serial tylko zyska
Opublikowano 12 października 201410 l Jakiś dziwny ten początek sezonu. Bez szału, aczkolwiek trailery kolejnych odcinków zachęcają by zostać przy serialu. W tym podwójnym odcinku najbardziej mi się podobała akcja z samosądem. Trochę szkoda że ten aktor dostał tak krótką rolę, lubię gościa za HOC. Świetny był też motyw z wypalonym Quinnem. Posiłek w knajpie z grubaską bekowy. Jednak najśmieszniejszą sceną było jak ten młody pilot opierdziela Carrie za śmierć cywilów. To chyba miało wyjść poważnie i dramatycznie. A sama Carrie, no cóż. Ona i Saul zaczynają mnie wkurzać. Oglądam serial głównie ze wględu na główną intrygę związaną z tym młodym studentem. Kudosy należą się osobie od castingu która znalazła córkę Carrie i Nicholasa. Uroczy brzydal, niesamowite podobieństwo.
Opublikowano 13 października 201410 l szykuje sie nam chyba najlepszy sezon homeland eliminując brodę, automatycznie przestajemy sie meczyc z jego popapraną rodzinką Poza tym, juz mozna przewidziec co sie bedzie dzialo dalej - piter sie wyraznie podko(pipi)e w carrie, natomiast ta robi sie coraz bardziej wyrafinowaną su,ką, o czym swiadczy ostatnia scena 3 epa. pewnie sie skonczy na tym, ze bedzie jej emocjonalnym niewolnikiem , a carrie bedzie w stanie go doprowadzic do ruiny, byle osiagnac swoje cele.ps. Carrie w legginsach <3 chętnie bym zaniuchał ten jej zapocony tyłeczek <3 Edytowane 13 października 201410 l przez Andżej
Opublikowano 13 października 201410 l Autor trochę się skrzywiłem jak carrie chciała utopić to rude dziecko.
Opublikowano 29 października 201410 l 5 odcinek mistrz, scena z Saulem na lotnisku rewelacyjna! W końcu sezon się rozkręcił i masz ochotę natychmiast obejrzeć następny ep. Oby tak było do końca.
Opublikowano 29 października 201410 l Czyli jest tak dobrze jak w poprzednich sezonach? Goooooooooood
Opublikowano 29 października 201410 l Tylko Carrie dalej irytująca i rozklejająca się w co drugiej scenie