Skocz do zawartości

Homeland

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie gówniany finał, aż musiałem zmyć ten brud z twarzy kolejnym odcinkiem Fargo. Niestety ale czułem że taki będzie jednak w pamięci miałem sezony 1-3 gdzie na koniec była petarda. Cały sezon dla mnie mocno średni, trzymał poziom ale brakowało tego napięcia co dawały poprzednie sezony.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Długo się broniłem przed tym sezonem ale w końcu wczoraj obejrzałem 8 odcinków i dziś 4. Lubiłem Homeland za to że epizody były emocjonujące a ten cały sezon był za spokojny.

A za to co zrobili z Quinem to definitywnie dla mnie kończy oglądanie jeśli będą / będzie następny sezon. 

Edytowane przez u55r
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał.

Sezon zapowiada się tak se,  a to nie oznacza nic dobrego.

moze rudy też wróci, jak Quinna uratowali

Opublikowano

Mam pytanie na serio. 

Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego?

Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić.

Opublikowano (edytowane)

Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał.

dokladnie moje slowa po minucie tego odcinka.

chyba musze zajrzec na wikipedie bo ten dar adal, saul i carrie to chyba jakas kose mieli. sam juz nie wiem.

pamietam, ze zabili te ladna agentke dwa sezony temu tylko ;[

Mam pytanie na serio. 

Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego?

Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić.

mi sie podobal, ostatni odcinek slaby tylko, ale to standard chyba w homeland ostatnio

Edytowane przez Ölschmitz
Opublikowano

No niestety, Homeland powinien dostawać złote medale w kategorii "najbardziej zje.bany ostatni odcinek fajnego sezonu" i tak co roku. 

Ten póki co za świeżo żeby coś mówić. Też wolę, że wrócili do kraju, ale Quinna to mogliby już sobie darować z jego miną opuszczonego przez los szczeniaka.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wraz z końcówką 4 odcinka i przez cały 5 Homeland wrócił do świetnej formy. Napięcie przez cały czas, zwroty akcji, emocje, oj jakby było fajnie jakby taką formę pociągnęli do końca.

Gość suteq
Opublikowano

Yup, ja na razie jestem zadowolony z tego co pokazali. Zobaczymy jak będzie dalej. 

Opublikowano

nadrobiłem do 5 odcinka.

Serial sponsorowany przez:

1.:chlip: :chlip:

2. Im sorry, im really sorry

3. i will make it u to you, im promise

Na razie typoy homeland, poza blondyną wszystko na dobrym poziomie, momentami chwyta za jajeczkai przykuwa do fotela, i nie pozwala nie wlaczyc kolejnego odcinka.

ALE WSZYSCY WIEMY JAK SIE SKONCZY SEZON

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj rozumiem w nocy ostatni odcinek, i  naprawde jest duża szansa na dobry koniec sezonu.

Ostatnio nawet bywają odcinki  w której Carrion nie płacze.

• Plusik 1