Opublikowano 24 grudnia 20159 l Strasznie gówniany finał, aż musiałem zmyć ten brud z twarzy kolejnym odcinkiem Fargo. Niestety ale czułem że taki będzie jednak w pamięci miałem sezony 1-3 gdzie na koniec była petarda. Cały sezon dla mnie mocno średni, trzymał poziom ale brakowało tego napięcia co dawały poprzednie sezony.
Opublikowano 4 stycznia 20169 l Długo się broniłem przed tym sezonem ale w końcu wczoraj obejrzałem 8 odcinków i dziś 4. Lubiłem Homeland za to że epizody były emocjonujące a ten cały sezon był za spokojny. A za to co zrobili z Quinem to definitywnie dla mnie kończy oglądanie jeśli będą / będzie następny sezon. Edytowane 4 stycznia 20169 l przez u55r
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Sezon 6 przesunięty na styczeń 2017, aaaaale twórcy są blisko finalizacji dealu na łącznie aż trzy sezony. http://www.ew.com/article/2016/06/01/homeland-season-6
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l po ostatnim sezonie to nie wiem czy się cieszyć ale dla zasady się obejrzy
Opublikowano 5 listopada 20168 l Zwiastun 6 sezonu, premiera 15 styczeń 2017r https://www.youtube.com/watch?v=m9MvePNpnGg Edytowane 5 listopada 20168 l przez Malibu
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Jak ktoś nie wytrzyma do 15 to jest już nowy odcinek w dobrych wypożyczalniach.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l ja juz obejrzalem. taki dosc powolny start, chyba niewiele mozna powiedziec jeszcze
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał. Sezon zapowiada się tak se, a to nie oznacza nic dobrego. moze rudy też wróci, jak Quinna uratowali
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ciesze się, że w tym sezonie wrócili do kraju. Czekam na jakiś rozwój w następnych odcinkach.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Mam pytanie na serio. Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego? Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał. dokladnie moje slowa po minucie tego odcinka. chyba musze zajrzec na wikipedie bo ten dar adal, saul i carrie to chyba jakas kose mieli. sam juz nie wiem. pamietam, ze zabili te ladna agentke dwa sezony temu tylko ;[ Mam pytanie na serio. Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego? Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić. mi sie podobal, ostatni odcinek slaby tylko, ale to standard chyba w homeland ostatnio Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Ölschmitz
Opublikowano 18 stycznia 20178 l strasznie ciezko chyba wziac sie za serial gdy wiadomo ze koncowa kuleje
Opublikowano 19 stycznia 20178 l No niestety, Homeland powinien dostawać złote medale w kategorii "najbardziej zje.bany ostatni odcinek fajnego sezonu" i tak co roku. Ten póki co za świeżo żeby coś mówić. Też wolę, że wrócili do kraju, ale Quinna to mogliby już sobie darować z jego miną opuszczonego przez los szczeniaka.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Wraz z końcówką 4 odcinka i przez cały 5 Homeland wrócił do świetnej formy. Napięcie przez cały czas, zwroty akcji, emocje, oj jakby było fajnie jakby taką formę pociągnęli do końca.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Yup, ja na razie jestem zadowolony z tego co pokazali. Zobaczymy jak będzie dalej.
Opublikowano 25 lutego 20178 l nadrobiłem do 5 odcinka. Serial sponsorowany przez: 1.:chlip: :chlip: 2. Im sorry, im really sorry 3. i will make it u to you, im promise Na razie typoy homeland, poza blondyną wszystko na dobrym poziomie, momentami chwyta za jajeczkai przykuwa do fotela, i nie pozwala nie wlaczyc kolejnego odcinka. ALE WSZYSCY WIEMY JAK SIE SKONCZY SEZON
Opublikowano 22 marca 20178 l O JEZUSKU swietny odcinek bez łez, kolejny to bedzie moc. Zapowiada sie dobry koniec sezonu
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l dzisiaj rozumiem w nocy ostatni odcinek, i naprawde jest duża szansa na dobry koniec sezonu. Ostatnio nawet bywają odcinki w której Carrion nie płacze.