Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Strasznie gówniany finał, aż musiałem zmyć ten brud z twarzy kolejnym odcinkiem Fargo. Niestety ale czułem że taki będzie jednak w pamięci miałem sezony 1-3 gdzie na koniec była petarda. Cały sezon dla mnie mocno średni, trzymał poziom ale brakowało tego napięcia co dawały poprzednie sezony.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 389
  • Wyświetleń 30,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jedynie co mnie w(pipi)ia w tym serialu to corka Brodiego z wiecznie skwaszonym ryjem. Mogli by wywalić ten wątek.

• sezon byl ogolnie zaje.bisty tylko ostatnio odcinek ssal palke

• Niestety od połowy sezonu serial siada pod względem fabuły i jakości, trochę kupowato się robi. Mimo to nie skreślam i będę oglądał drugą serię, która co dopiero wystartowała.

Opublikowano

Długo się broniłem przed tym sezonem ale w końcu wczoraj obejrzałem 8 odcinków i dziś 4. Lubiłem Homeland za to że epizody były emocjonujące a ten cały sezon był za spokojny.

A za to co zrobili z Quinem to definitywnie dla mnie kończy oglądanie jeśli będą / będzie następny sezon. 

Edytowane przez u55r

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

po ostatnim sezonie to nie wiem czy się cieszyć ale dla zasady się obejrzy

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja juz obejrzalem. taki dosc powolny start, chyba niewiele mozna powiedziec jeszcze

Opublikowano

Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał.

Sezon zapowiada się tak se,  a to nie oznacza nic dobrego.

moze rudy też wróci, jak Quinna uratowali

Opublikowano

Mam pytanie na serio. 

Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego?

Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić.

Opublikowano

Ja już się pogubiłem kto kogo tam zdradzał.

dokladnie moje slowa po minucie tego odcinka.

chyba musze zajrzec na wikipedie bo ten dar adal, saul i carrie to chyba jakas kose mieli. sam juz nie wiem.

pamietam, ze zabili te ladna agentke dwa sezony temu tylko ;[

Mam pytanie na serio. 

Czy sezon piąty był dobry? Może coś na miarę drugiego?

Bo skończyłem przygodę z tym serialem na finale 4ego i trochę biję się z myślami, czy by nie wrócić.

mi sie podobal, ostatni odcinek slaby tylko, ale to standard chyba w homeland ostatnio

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

strasznie ciezko chyba wziac sie za serial gdy wiadomo ze koncowa kuleje

Opublikowano

No niestety, Homeland powinien dostawać złote medale w kategorii "najbardziej zje.bany ostatni odcinek fajnego sezonu" i tak co roku. 

Ten póki co za świeżo żeby coś mówić. Też wolę, że wrócili do kraju, ale Quinna to mogliby już sobie darować z jego miną opuszczonego przez los szczeniaka.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wraz z końcówką 4 odcinka i przez cały 5 Homeland wrócił do świetnej formy. Napięcie przez cały czas, zwroty akcji, emocje, oj jakby było fajnie jakby taką formę pociągnęli do końca.

Opublikowano

Yup, ja na razie jestem zadowolony z tego co pokazali. Zobaczymy jak będzie dalej. 

Opublikowano

nadrobiłem do 5 odcinka.

Serial sponsorowany przez:

1.:chlip: :chlip:

2. Im sorry, im really sorry

3. i will make it u to you, im promise

Na razie typoy homeland, poza blondyną wszystko na dobrym poziomie, momentami chwyta za jajeczkai przykuwa do fotela, i nie pozwala nie wlaczyc kolejnego odcinka.

ALE WSZYSCY WIEMY JAK SIE SKONCZY SEZON

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O JEZUSKU

swietny odcinek bez łez, kolejny to bedzie moc.

Zapowiada sie dobry koniec sezonu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzisiaj rozumiem w nocy ostatni odcinek, i  naprawde jest duża szansa na dobry koniec sezonu.

Ostatnio nawet bywają odcinki  w której Carrion nie płacze.