Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Na bank będzie dobry. Druga połowa sezonu mocno na propsie, a podczas ostatniego odcinka to siedziałem na krawędzi fotelu
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l lol jakie zakończenie sezonu i wez teraz czekaj do konca roku, poj ebalo ich do reszty
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Nie mam pytań. Ale rozjebali. Najlepszy finał Homelandu od lat. Śmierć Petera, zdjęcie jego syna i carrie mnie po prostu przybiło :( :( Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l dla wielu to byl jedyny argument zeby dalej meczyc ten serial. czekamy na spin off. Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez Andżej
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l było ok, ale nahajpowaliscie troche. scena w więzieniu normlanie jakby xavier odwiedzał magneto xD myślę że ON żyje
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l pierwszy final sezonu od lat ktory nie byl do du.py. swietny sezon w ogole.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Bo dostal w ramiona. I carry w rozmowie z solem byla zimna jakby oboje znali prawde ze pogrzeb to byla myszki miki
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l Scenę z kopertą też udawała? Nie żyje bankowo. Nawet dzisiaj na live chacie Rupert przyznał, że postać Quinna zginęła i na pewno nie wróci Edytowane 10 kwietnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l no ta koperta mi nie pasowała, ale carrion nie plakala juz dwa odcinki wiec musiala wyrobic norme, te drgawki brody to ma juz tak wyrobione ze serio, w chacie pewnie robi sceny o pierdniecie.
Opublikowano 10 kwietnia 20177 l pierwszy final sezonu od lat ktory nie byl do du.py. swietny sezon w ogole. To ja chyba inny sezon oglądałem :P Cały sezon dziwny, a i finał bez szału. Poprzedni "berliński" mimo z(pipi)anej końcówki, był najlepszym co mogło się przytrafić w tym serialu.
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l Fajna końcówka, faktycznie najlepszy finał od dawna. Quinna szkoda, ale już nie mieli pomysłu na tę postać i dobrze, że odszedł w taki sposób. Prezydentowa odje.bała na końcu nieźle i zaczynam myśleć, że w tym całym spisku mogła maczać palce. Pożyjemy zobaczymy, taki trochę w stylu "24" się zapowiada następny sezon.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Ruszył właśnie 7 sezon Homeland.S07E01.Enemy.of.the.State.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb[rartv]
Opublikowano 12 lutego 20187 l Na razie ledwie 5/10, jedynie fajny klimat szpiegowski i sceny z Saulem dały radę. Niestety próg akceptacji Carrie przesuwa się w niebezpieczne rejony. A Pani zła prezydent jest niczym generyczny drug-lord z czasów filmów na VHS - klisza na kliszy.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Co za beznadziejny sezon nam sie szykuje xD kompletnie bez pomysły, byle lecieć z napisem Homeland. 1 odcinek i już chcialem by ta blond idiotka w koncu zdechła, mam nadzieje ze zrobia nam prezent i powazni ją udupią. Pomijam 2 odcinek i akcję z hakerem, jaka beka, agentka cia zachowuje sie jak gimbaza, i biedny Saul po raz 100 z kubkiem przesłu(pipi)e kogos z tą poważną miną. A idzcie precz z tym Edytowane 20 lutego 20187 l przez milan
Opublikowano 20 lutego 20187 l Też mi się póki co nie widzi. Przeniesienie akcji do samego USA nie wyszło niestety na dobre. A motyw Carrie, chcącej za wszelką cenę być agentką, mimo że w agencji już dawno nie pracuje, irytował już 3-4 sezony wcześniej. Jak coś w 3 ep nie przyspieszy to wpada do backloga.
Opublikowano 20 lutego 20187 l Najgorsze ten jej stalking, uwolnili 200 osób, a ta i tak spać nie mogła bo musiała podglądac na laptopie gościa, poyebana ostro. Na miejscu męża siostry za akcję z córką dawno by dostała w mordei wylot. Podziwiam obu że ją trzymają.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Niestety, wysiadam. Oglądanie zjazdów i płaczliwych min Carrie już mi uszami wychodzi. Żeby jeszcze wątki poboczne grzały, ale nawet Saul jest nudny jak flaki z olejem. Zawołajcie jak będzie co ciekawego, albo się sezon skończy.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Po 3 odcinku jesteś? 2 jeszcze nie był aż taki zły. No ale niestety, słaby się sezon szykuje Edytowane 27 lutego 20187 l przez sprite