Skocz do zawartości

Homeland

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ta koperta mi nie pasowała, ale carrion nie plakala juz dwa odcinki wiec musiala wyrobic norme,  te drgawki brody to ma juz tak wyrobione ze serio, w chacie pewnie robi sceny o  pierdniecie.

Opublikowano

pierwszy final sezonu od lat ktory nie byl do du.py.

swietny sezon w ogole.

To ja chyba inny sezon oglądałem :P

Cały sezon dziwny, a i finał bez szału. Poprzedni "berliński" mimo z(pipi)anej końcówki, był najlepszym co mogło się przytrafić w tym serialu.

Opublikowano

Fajna końcówka, faktycznie najlepszy finał od dawna. 

Quinna szkoda, ale już nie mieli pomysłu na tę postać i dobrze, że odszedł w taki sposób. Prezydentowa odje.bała na końcu nieźle i zaczynam myśleć, że w tym całym spisku mogła maczać palce. Pożyjemy zobaczymy, taki trochę w stylu "24" się zapowiada następny sezon.

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na razie ledwie 5/10, jedynie fajny klimat szpiegowski i sceny z Saulem dały radę. Niestety próg akceptacji Carrie przesuwa się w niebezpieczne rejony. A Pani zła prezydent jest niczym generyczny drug-lord z czasów filmów na VHS - klisza na kliszy.

Opublikowano (edytowane)

Co za beznadziejny sezon nam sie szykuje xD

kompletnie bez pomysły, byle lecieć z napisem Homeland. 1 odcinek i już chcialem by ta blond idiotka w koncu zdechła, mam nadzieje ze zrobia nam prezent i  powazni ją udupią.

Pomijam 2 odcinek i akcję z hakerem, jaka beka, agentka cia zachowuje sie jak gimbaza, i  biedny Saul po raz 100  z kubkiem przesłu(pipi)e kogos z tą poważną miną.

A idzcie precz z tym

Edytowane przez milan
Opublikowano

Też mi się póki co nie widzi. Przeniesienie akcji do samego USA nie wyszło niestety na dobre. A motyw Carrie, chcącej za wszelką cenę być agentką, mimo że w agencji już dawno nie pracuje, irytował już 3-4 sezony wcześniej. Jak coś w 3 ep nie przyspieszy to wpada do backloga.

Opublikowano

Najgorsze ten jej stalking,  uwolnili 200 osób, a ta i  tak spać nie mogła bo musiała podglądac na laptopie gościa, poyebana ostro.

Na miejscu męża siostry za akcję z córką dawno by  dostała w mordei  wylot. Podziwiam obu że ją trzymają.

Opublikowano

Niestety, wysiadam. Oglądanie zjazdów i płaczliwych min Carrie już mi uszami wychodzi. Żeby jeszcze wątki poboczne grzały, ale nawet Saul jest nudny jak flaki z olejem.

Zawołajcie jak będzie co ciekawego, albo się sezon skończy.