Opublikowano 29 października 201410 l Jak dla mnie jest nawet lepiej niż w poprzednim sezonie. Pozbyli się teen dramy i rodzinki rudego a zamiast tego wrzucili więcej intryg i akcji.
Opublikowano 3 listopada 201410 l 6 odcinek pozamiatał - dawno nie przeżywałem tego, co sie dzieje na ekranie serialu. jednym słowem - ostro sie porobiło
Opublikowano 5 listopada 201410 l myslalem, ze przesadzacie, ale rzeczywiscie od pierwszej do ostatniej minuty wypasik
Opublikowano 5 listopada 201410 l IMO tylko końcówka mocna. W trakcie samego odcinka było parę naciąganych akcji. Najgłupsze było to, że widzieli, do którego auta wsiada Haissam, a potem nagle nie wiedzieli, które auto śledzić. W ogóle wydaje mi się, że w realnej sytuacji puściliby te rakiety i poświęciliby jednego amerykańca dla czołowego terrorysty plus kilku innych jego przydupasów.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Co od(pipi)ali na koniec odcinka to nie mam pytań. W pierwszej chwili zdzikłem , ale po chwili doszło do mnie, że Brody to efekt leków które jej zapodali.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Kierva, kolejne 10/10. Na końcu spadłem z krzesła. Po chwili się skapłem że to fake Brody, ale w pierwszej chwili krzyknąłem "o kur.wa, rudy żyje!! Piękna akcja!
Opublikowano 10 listopada 201410 l Homeland dostal 5 Sezon,bedzie mial jak kazdy sezon 12 odcinkow. LOS ANGELES, CA – November 10, 2014 – SHOWTIME has picked up a fifth season of the Emmy® and Golden Globe®-winning hit series HOMELAND. http://www.spoilertv.com/2014/11/homeland-affair-renewed-by-showtime.html Edytowane 10 listopada 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 11 listopada 201410 l I to był najlepszy odcinek sezonu! Carrie na dragach - niezła jazda Szykuje się mocny sezon. Nie dziwię się, że zamówili kolejny. Oby tylko utrzymali formę. I plus dla Showtime, że nie wpadli na głupi pomysł dzielenia sezonu na pół, tak jak inne stacje mają to w zwyczaju ostatnio. Ciężko byłoby wytrzymać te parę miesięcy Edytowane 11 listopada 201410 l przez MBeniek
Opublikowano 11 listopada 201410 l kolejny zayebisty odcinek 10/10 a ten mindfuck pod koniec to mistrzostwo. kurde homeland zaczyna trzymac niesamowicie wysoki poziom
Opublikowano 12 listopada 201410 l 6 i 7 epek to 9/10 były emocje ale coś czuje ze mocne uderzenie jeszcze przed nami. Sezon z odcinka na odcinek coraz lepszy. sceny psychodelii Carrie GOTY, mega to zrobili. No i tylko mnie sie wydaje ze Saul zakończy karierę w tym sezonie?
Opublikowano 13 listopada 201410 l Mnie też się tak zdaje. A najbardziej mnie ciekawi jak skończy mężulek pani ambasador.
Opublikowano 14 listopada 201410 l jezeli w jakis sposob nie umrze to to bedzie troche slabe bo to jedyne sensowne zakonczenie dla tej postaci, zwlaszcza ze to taki ci pek z niego troche
Opublikowano 24 listopada 201410 l Saul musi zginąć, katharsis Carrie musi się dopełnić. Znając ten serial, może to być możliwe, chyba że szykują rozróbę w Afganistanie na kolejny sezon plus wyrzuty sumienia za te decyzje u Saula itd.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Znowu GOTY odcinek, jak oni to robią do diaska? Jak ktoś odpuścił serial po poprzednim sezonie to mam tylko jedną radę - OGLĄDAJ 4 SEZON! 10/10
Opublikowano 24 listopada 201410 l Nie wiecie czy ten sezon ma mieć 12 czy 10 odcinków? Niestety kolejny odcienk dopiero 7 grudnia
Opublikowano 24 listopada 201410 l matko boska http://www.imdb.com/title/tt1796960/episodes?season=4&ref_=tt_eps_sn_4
Opublikowano 25 listopada 201410 l ostatnie odcinki sprawiają, ze to moze byc jeden z najwyzej ocenionych sezonow w amerykanskich serialach kiedykolwiek. Czapki z glow, the wire oddawaj paleczke a breaking bad spać a, no i zapomniałbym <3 lizalbym ja cala az do konca swiata Edytowane 25 listopada 201410 l przez Andżej