Masorz 13 187 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ale za tego chamskiego spoilera ostatnio na shoucie powinieneś zawisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A co Andżej napisał? Napiszcie, oczywiście w spojlerze Użytkownik Masorz też chyba niechcący walnął spojlerem W najlepszych, "ciary na plecach", momentach ten serial przypomina mi ukochane "24". Zdaje się że te same osoby pracowały nad tymi serialami. Bardzo mi się podoba że tutaj na luziku sypią się "faki". Śmiechłem jak dziadek dyrektor zaczął "fakować". A co do pięknych pań, to ja bym tej codziennie robił różne rzeczy, na rękach bym nosił do meczetu. Śliczna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A co Andżej napisał? Napiszcie, oczywiście w spojlerze "Peter Quinn z Homeland wkoorvił się i zayebał 20 ludzi" Spoiler czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 No to zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Homeland wspina się na wyżyny. Z odcinka na odcinek ustawiają coraz wyżej poprzeczkę. Emocje większe niż podczas kluczowego momentu pierwszego sezonu. Jak tu teraz wytrzymać do niedzieli. Najlepsze jest to, że jeszcze 3 odcinki do końca, więc pewnie największe akcje jeszcze przed nami. Mam nadzieję, że nie zakończą to tak, że zdejmą Lockharta, a jego miejsce znowu zajmie Saul, bo to będzie dość przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ogólna podnieta trwa http://www.rottentomatoes.com/news/1931765/mobile/ Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Co do teorii MBeniek to moim zdaniem nie ma opcji bo tym co teraz bylo, byloby to nielogiczne - ta postac jest juz emocjonalnie skonczona, no chyba ze obroca to tak, ze sie wkurzy i to bedzie jakims usprawiedliwieniem ale byloby to naciagane. Odcinek oczywiscie nie spuszcza z tonu i jest swietny, jedna rzecz co mnie irytuje to tylko watek meza ambasadorki, jakos tak srednio atrakcyjnie jest prowadzony no i sama postac to taka pipka, ze czasami sie zastanawiam skad on sie tam wzial u boku tej pani ambasador, albo byla slepa jak go brala do oltarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 kolejny goty odcinek. cos czuje ze ten sezon zakonczy sie spedzajacym sen z powiek cliffhangerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Co odcinek to lepszy. Dawno tak nie czekałem na finał sezonu. Szkoda Fary, jednak myślałem, że przeżyje, za to mąż ambasador jeszcze większą (pipi) się zrobił, Quinn za to wyrasta na niezłego badassa . No i byle do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 co ten sezon to ja nie wiem. ciekawe co maz ambasador wykombinowal. bo chyba to nie jest kwestia zmiany zdania tylko od poczatku mial jakis plan. nie wiem sam. a quinn to niezly kozak. zdecydowanie najfaniejsza postac w serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 akurat watek meza pani ambasador uwazam za najwieksza kasze tego sezonu, ostatni odcinek mocny nie podobalo mi sie jednak to, ze o mezu pani ambasador wszyscy zapomnieli, nic sie nie stalo, nawet nikt nie mial do niego pretensji no sorry ale po takim ataku to powinny byc chociaz emocjonalne proby aby go zlinczowac a tymczasem koles zyje sobie bezstresowo mam nadzieje, ze quinn w ostatniej akcji sie rozkreci i ten stol z narzedziami nie bedzie tylko straszakiem dekoracją Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 widzieliscie najnowszy odcinek? nie wiem co sie stalo z tym serialem, bo przechodzi sam siebie dla mnie goty sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Imran Zakajew w aucie na końcu :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Odcinek w miarę spokojny na początku, szczególnie na tle poprzednich. Ale końcówka wszystko wynagradza i siedziałem na brzegu kanapy Ojj... czuję moc za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ten sezon wciąga nosem 3 poprzednie razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ale nudny finał i bez większego pyerdolniecią, a do tego przyzwyczaił nas ten serial 3/4 odcinka można przewinąć, no (pipi)a dla mnie mega rozczarowanie 2/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ale zyebali finał. Aż mi się przykro zrobiło. Pojawiły się w nim wszystkie najgorsze cechy sezonów z rudym A mogli zakończyć sezon poprzednim odcinkiem a ten pseudofinał dać jako pierwszy odcinek następnego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) final slaby jedynie lizansko karrie z quinem na plus Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Perez Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A co Andżej napisał? Napiszcie, oczywiście w spojlerze Użytkownik Masorz też chyba niechcący walnął spojlerem W najlepszych, "ciary na plecach", momentach ten serial przypomina mi ukochane "24". Zdaje się że te same osoby pracowały nad tymi serialami. Bardzo mi się podoba że tutaj na luziku sypią się "faki". Śmiechłem jak dziadek dyrektor zaczął "fakować". A co do pięknych pań, to ja bym tej codziennie robił różne rzeczy, na rękach bym nosił do meczetu. Śliczna jest. niedawno dostała główną rolę w rimejku ben hura obok znanego z boardwalk empire jacka hustona Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Finał średni ale na 5 sezon czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 ogólnie sezon taki se, ale jednak od porwania saula po akcję w ambasadzie goty poziom. przypominają sie najlepsze lata 24. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Po tak fajnie rozkręconym sezonie zaserwowali taki lipny finał, że aż zęby bolą Ani to nie miało napięcia, oderwane było czasowo od poprzedniego odcinka, zupełnie jak tworzone przez inną ekipę, bez porozumienia z poprzednikami. Wątki z matką niczym z najnudniejszych odcinków z rodzinką Brody'ego. Końcówka nijaka, nierozwiązany świetnie przecież wcześniej zarysowany konflikt z głównym złym, no nie ma satysfakcji... Na nowy sezon czekam mocno, ale emocje trochę opadły po finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tak dobrze zarlo , a zdechlo. No (pipi)a strasznie przykra sprawa chce do 5 sezonu o tym zapomniec No ale ogolnie to dobra ta 4 seria overall, kilka epow zniszczylo Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zmęczyłem w końcu cały 4 sezon. Takiej nudy dawno nie uświadczyłem w Homeland. Dla mnie to był najnudniejszy cały sezon. Nie wiem czy będzie 5'ty ale już niczego rewelacyjnego raczej bym się nie spodziewał. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi