Ekansik 294 Opublikowano 7 grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 grudnia 2011 Ogólnie zonk, ale mi nie działa. Obczajam teraz OnLive. Ciekawe doświadczenie. Homefront na netbooku. ;0 Ja własnie grałem w Saint Row 3 i mi sie spodobało. i dlatego, ściągam soczyste iso podpie.rdolone z netu tejże gry ;D elo milan Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Dobra, działa. Pograłem chwilkę w Witchera 2 - jakość streamowanej grafiki koszmarna, no ale to pewnie przez moje łącze. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Stona, przecież na Ubu działa Onlive normalnie, przynajmniej mi. W czym problem? Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 nie podoba mi się ta przyszłość Mnie też, pomyślcie co by było jakby nowe Call of Duty pojawiło się tylko w ramach tej usługi, jakby ludzie się rzucili. Nie dało by się normalnie grać przez tygodnie. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Ani AMD, ani Nvidia ani Sony, MS i N nie pozwolą na to. tzn pozostanie to w ramach ciekawostki Edytowane 7 grudnia 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Ta, na wszystkich komputerach można odpalić, jak mi wyskakuje, że ku.rwa mam za słaby CPU. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 A tobie w ogole cos dziala z takim pingiem ? Co on ma za pingi, ja ma 4x takie Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 3 gry od polaków, przypadek czy robimy dużo zaje,bistych gier? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Dużo nie, ale zajebistych tak. Cytuj
Gość Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Gra ktoś w tym na pełnym fullscreenie i przynajmniej w jakości filmików w 720p z YT? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Takie 480p trochę lepsze. Ciekawie to wygląda w takiej rozdziałce. Minus: W nocy chodzi gorzej niż za dnia. Serwy są oblegane. Edytowane 7 grudnia 2011 przez MajorZero64 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Właśnie zagrałem w Crysis 2 na moim laptopie który nawet łapie czkawkę na filmikach 1080. Jestem pod wrażeniem ale takiej przyszłości jak i graniu na komórkach jako coś co ma zastąpić gry w obecnej formię mówię NIE. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Takie usługi znajdą swoje miejsce w świecie gier, ale na pewno nie wyprą tradycyjnej dystrybucji tak jak iTunes i inne tego typu sklepy internetowe nie wyparły płyt CD i dalej pojedyncze single potrafią schodzić w mln egzemplarzy. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 iTunes i inne tego typu sklepy internetowe nie wyparły płyt CD Całkowicie nie, ale podobno duże wytwórnie mają się w ciągu następnych paru lat przerzucać na cyfrową dystrybucję jako podstawowy format... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Ale to wcale nie oznacza, że płyty znikną, po prostu ich produkcja lepiej będzie dostosowana do zapotrzebowania. Obecnie wracają nawet winyle i to w śmiesznie niskich cenach jak na bardzo małe nakłady w jakich są tłoczone. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 robi wrażenie ta strona, u mnie C2 w przeglądarce wygląda jak na x360, wiedzmin 2 jeszcze lepiej i miałem okazje po raz pierwszy w to zagrać po czym jestem napalony na fulla płynność/lag w zupełności do zaakceptowania, można spokojnie grać, jestem ciekawy ile użytkowników w danej chwili gra na tej stronie bo wprowadzenie czegoś takiego na x360/ps3 i premiera takiego coda = zagłada. Na konsolach jestem na TAK ale tylko jako testowanie w ten sposób wersji demonstracyjnych, po co ściągać 2GB jak wystarczy odpalić grę na serwerze i sprawdzić w akcji. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) Ale to wcale nie oznacza, że płyty znikną, po prostu ich produkcja lepiej będzie dostosowana do zapotrzebowania. Obecnie wracają nawet winyle i to w śmiesznie niskich cenach jak na bardzo małe nakłady w jakich są tłoczone. Zawsze jest taka sinusoida. Raz jest coś popularne, później nie, a za jakiś czas znów wraca na top. Edytowane 7 grudnia 2011 przez MajorZero64 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Dostałem info z Onlive, że będzie można w ich gry grać na tabletach i telefonach, jak na razie tylko na androidzie. Sterowanie? Poprzez przyciski ekranowe lub dżoja onlive. Aplikacja mobilna Onlive juz jest, to fakt, jednak póki co działała tylko jako przeglądarka, bez możliwości grania. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) Przysłość czy nie, na moim 1 mbps jest straszna lipa, bo nie chce się odpalić (insufficent bandwidth). @UP: To granie na tabletach i innych tego typu sprzętach przez onLive to niesamowita koncepcja, wreszcie będzie można grać w to tylko się zechce niezależnie od sprzętu. Trzeba tylko wyposażyć się w porządne łącze... Edytowane 8 grudnia 2011 przez raven_raven Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 Ja mam dobre lacze, a taki sam mi komunikat wyskakiwal w przypadku Gaikai. Tak bylo w przypadku Opery, zmienilem na Explorera i poszlo bez problemu O_o Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 grudnia 2011 Opublikowano 8 grudnia 2011 (edytowane) kuhwa na gaikai mam za słaby procesor a na Onlive wyskakuje, że procesor nie obsługuje SSE2 - co to w ogóle jest. edit. wlaczylem starego laptopa i onlive dziala. gry wygladaja jak 240p na youtubje i troche sie zacinają ale jest Edytowane 8 grudnia 2011 przez sosnaa Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 9 grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 grudnia 2011 kuhwa na gaikai mam za słaby procesor a na Onlive wyskakuje, że procesor nie obsługuje SSE2 - co to w ogóle jest. edit. wlaczylem starego laptopa i onlive dziala. gry wygladaja jak 240p na youtubje i troche sie zacinają ale jest Jak ty nie masz instrukcji SSE2, to na czym ty przegladasz internet? Na mikserze 0__o ?! Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 looool to działa o onLive słyszałem, ale o graniu w GRY przez przeglądarkę nie, mimo wszystko mam nadzieje że tak nie będzie wyglądała przyszłość gier. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 9 grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 grudnia 2011 http://www.ppe.pl/news-12283-OnLive_na_PlayStation_4.html czyli samo onlive juz działało na ps3 - mozna go bylo odpalic pod linuxem i grac normalnie w PCtowe gry. Ładnie!!1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi