Skocz do zawartości

Przyszłość gier video?! - zagraj w Crysis 2 w przegląderce

Featured Replies

Opublikowano

Kutaragi jednak nie kłamał, ta konsola potrafi wiele. Pewnie dlatego wycięli wsteczną kompatybilność, bo jeszcze okazałoby się, że można robić włam do Pentagonu.

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Orson
    Gość Orson

masz taki ping , ze pewnie cię trudno trafić

• nie podoba mi się ta przyszłość

• Mnie też, pomyślcie co by było jakby nowe Call of Duty pojawiło się tylko w ramach tej usługi, jakby ludzie się rzucili. Nie dało by się normalnie grać przez tygodnie.

Opublikowano

Na razie to jest alternatywa dla słabych kompów bo stream w nocy mocno kuleje. Jednak perspektywa grania w LA Noir na smartfonie czy tablecie jest zachęcająca.

Opublikowano

Kutaragi jednak nie kłamał, ta konsola potrafi wiele. Pewnie dlatego wycięli wsteczną kompatybilność, bo jeszcze okazałoby się, że można robić włam do Pentagonu.

Taka tradycja. Najpierw PSX i "Sprzęt Do Sterowania Rakietami", teraz PS3 i włamania do Penatgonu. :D

Opublikowano

To ps2 miało umiejętności sterowania rakietami ziemia-powietrze.

Opublikowano

OT on

Ech, wszystko co może dać jakąkolwiek moc obliczeniową jest zdolne do sterowania czymkolwiek, także nie ma (nie było) się czym podniecać...

OT off