Afroman 81 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 (edytowane) W faq na ich stronie piszą że aktywacja konta może trwać do 24 godzin Udało się . Sprawdź czy w login wpisujesz nazwę konta czy email. Edytowane 6 stycznia 2012 przez Afroman Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 12 stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 stycznia 2012 No proszę, jeszcze skromniejszy update niż zwykle: DSiWare: Doodle Fit Make-Up & Style Przynajmniej jeszcze w tym tygodniu nie musze uzupełniać portfela w 3DS. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Ja ciągle liczę na Warioland. Updaty zrobiły się bardzo skromne. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Kolejny tydzień bez VVVVVV. Ich wszystkich chyba .... A amerykańce już dawno grają. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Trochę się zdziwiłem. Poszukiwałem przyczyny braku kodu do Ki Icarus w mojej skrzynce i okazało się, że musiałem kliknąć baner i podać znowu maila mimo, że przecież znali go z rejestracji. Życie utrudniają ;D Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 19 stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 stycznia 2012 Dzisiejszy update sprawdzili chyba wszyscy ale w sumie poza demami coś tam jeszcze wpadło: Wersje Demo: Resident Evil Revelations Cooking Mama 4 Virtual Console: Prince of Persia DSiWare: 40-in-One Explosive Megamix Come On! Hereoes Jest dużo lepiej niż przez ostatnie dwa tygodnie ale jednak nadal nie ma chociażby VVVVVV. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 stycznia 2012 Szkoda że nie ma żadnego demka w tym tygodniu: Virtual Console: - Ballon Kid DSiWare: - Double Bloob - Succesfully Learning Mathematics Year 3 Nadal nie mam powodów żeby uzupełniac portfel...może to i dobrze. Promocje na PSN dobiły moje fundusze w styczniu na maxa.... Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 26 stycznia 2012 Opublikowano 26 stycznia 2012 demo MGS pewnie bedzie 2 tygodnie przed premierą... szkoda bo bym sobie chetnie obczaił. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 http://www.nintendo.com/games/detail/ctuyxsfMWPs8a1xHFWM_yIzkHPlrvmdC I kolejne cudo bez obecności w polskim sklepiku Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 2 lutego 2012 Autor Opublikowano 2 lutego 2012 Dzisiejszy update: 3DS: - 3D Classics Kid Icarus DSiWare: - Castle Conqueror Against - PinballPulse The Ancients Becon Uff dobrze że mi dziś Residenta przysłali Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 9 lutego 2012 Autor Opublikowano 9 lutego 2012 Kolejny tydzień i jest troche lepiej bo mamy demko: Demo: - Crush 3D Virtual Console: - Kirby's Block Ball DSiWare: - Gaia's Moon - Crazy Cheebo: Puzzle Party 1 Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 (edytowane) Demo MGS jutro w usa i europie Excited for the release of Metal Gear Solid Snake Eater 3D for the 3DS? Make sure to download the demo, available tomorrow on the Nintendo eShop to try out some of the new functionality, including Circle Pad Pro support! Info z fb Edytowane 15 lutego 2012 przez Afroman Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 No i demo MGS3D się pojawiło! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Pojawiło się, ale nie wiem czy nie powinno już zniknąć. W porywach gra wyciąga 20 fps'ów i jest brzydka jak cholera. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 Mi się podoba mimo grafiki w niskiej rozdzielczości. Bardzo zaskoczyło mnie sterowanie. Chyba jednak będę musiał kupić ten Circle Pad Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 lutego 2012 Autor Opublikowano 16 lutego 2012 (edytowane) O demku MGS wiedzą wszyscy ale w sumie pokazało się jeszcze trochę innych rzeczy: Demo: - Metal Gear Solid: Snake Eater 3D Virtual Console: - Wario Land: Super Mario Land 3 DSiWare: - GO Series: Undead Storm - Succefully Learning Mathematics Year 4 Całkiem dobry tydzień EDIT: przy okazji przypominam, że Zelda Four Swords jest za darmo tylko do 20 lutego więc jak ktoś jakimś cudem przeoczył to teraz ma ostatnie dni (jak by ktoś nie wiedział to jest to wersja zrobiona tak aby można ją było ukończyć grając samemu). Edytowane 16 lutego 2012 przez pawelgr5 1 Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 - GO Series: Undead Storm Ktoś sprawdził ? Warto ? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 16 lutego 2012 Autor Opublikowano 16 lutego 2012 No osobiście nie sprawdziłem ale poczytaj sobie to : http://www.nintendolife.com/reviews/2012/02/go_series_undead_storm_dsiware Wysoko ocenione choć oczywiście trzeba wziąć poprawkę, że nie jest to jakis super prestiżowy portal. Niektóre gry z serii GO Series potrafią naprawdę wciągnąć wiec jak masz trochę luźnej gotówki to czemu nie. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 22 lutego 2012 Autor Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Mały news z konferencji Nintendo Direct: "In other news, Game Gear titles will be hitting the European and Japanese eShop this March. Unsurprisingly, Sonic the Hedgehog will be one of the first titles to be released, alongside Shinobi and Dragon Crystal. Game Gear games will be released in Japan on March 14th, and will reach Europe in 'mid-March'. " źródło: http://uk.ds.ign.com.../1219201p1.html Edytowane 22 lutego 2012 przez pawelgr5 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 22 lutego 2012 Autor Opublikowano 22 lutego 2012 (edytowane) Ok no więc sorry za kolejne posty pod postami ale inaczej się w takim temacie nie da: Z okazji Nintendo Direct miała miejsce mała aktualizacja sklepiku: Dema: -Nintendogs 3DS: -Dillon's Rolling Western Do tego troche trailerów w 3D (polecam obczaić Spirit Camera: The Cursed Memoir - ta gra jak nic nie spieprza pokaze jak straszyć na przenośnych konsolach ). EDIT: DSiWare: - 3 Heroes Crystal Souls - BoX Pusher Edytowane 23 lutego 2012 przez pawelgr5 2 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 1 marca 2012 Autor Opublikowano 1 marca 2012 W sumie mialem już nie pisać (no bo w sumie po co, kazdy i tak to sprawdza samemu) ale że pojawiły się pierwszy raz gry z NES'a to sobie jeszcze jeden update wrzucę : Demo: -Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games Virtual Console: - Punch-Out!! (NES) - Super Mario Bros (NES) DSiWare: - Lola's Alphabet Train Nareszcie pojawiły się gry z NES'a Mam nadzieje, że Konami zapoda Contre a Codemasters Micro Machines 1 Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Szkoda, że te aktualizacje nadal są takie biedne - aż się prosi, żeby wypuszczać więcej dem i gier... No ale nic, w tym tygodniu trzeba będzie sprawdzić igrzyska z Marianem Cytuj
Pious 8 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Po co ten NES. Te gry w ogromnej większości są niegrywalne, a poza tym wyszły na Wii. Szkoda updatów sklepu. Lepiej daliby gry z GBC i GBA. Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 W sumie mialem już nie pisać (no bo w sumie po co, kazdy i tak to sprawdza samemu) ale że pojawiły się pierwszy raz gry z NES'a to sobie jeszcze jeden update wrzucę : Demo: -Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games Virtual Console: - Punch-Out!! (NES) - Super Mario Bros (NES) DSiWare: - Lola's Alphabet Train Nareszcie pojawiły się gry z NES'a Mam nadzieje, że Konami zapoda Contre a Codemasters Micro Machines Mylisz się. Przydają się takie info. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Co ja bym dał za szpile z SNES... 3 części Donkey Konga brałbym z miejsca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi