Opublikowano 30 września 201410 l Sory gościu, ale czy jesteś na tyle ograniczony, aby mówić Tobie co masz kupić? Przeglądnij sklep, sprawdź swoje ulubione gatunki, a na pewno coś znajdziesz. Karrrrwa ludzie, nie cofajcie się w rozwoju.
Opublikowano 1 października 201410 l Nie masz mi mówić co mam kupić. Jedynie podpowiedzieć gry warte zakupu.
Opublikowano 1 października 201410 l Kazujoszi sama słodycz. Rodzina Nintendo zawsze skora do pomocy. Tomasz, ogarnij sobie te liste http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Nintendo_3DS
Opublikowano 1 października 201410 l Nie masz mi mówić co mam kupić. Jedynie podpowiedzieć gry warte zakupu. Okej - Cave Story, VVVVVV, Mutant Mudds, Pushmo, Steamworld Dig, Gunman Clive, Retro City Rampage, Mighty Switch Force, Attack of the Friday Monsters, 2 fast to gomez itp itd,..... oraz masa gier z wirtualnych konsol - nes, gb, gbc, a także sega - wachlarz jest szeroki.
Opublikowano 15 października 201410 l "Believe it or not, we can finally confirm that Shovel Knight will be releasing in Europe and Australia in November for the Wii U and 3DS!! Reade more here."Shovel Knight nareszcie u nas! Jeszce tylko trochę trzeba poczekać <3
Opublikowano 17 października 201410 l Shin Megami Tensei IV 80zł, premiera 30 pazdziernika. http://www.my3ds.pl/shin-megami-tensei-iv-koncu-data/
Opublikowano 17 października 201410 l No i piękne. Nawaliło tych premier pod koniec roku. Cały rok pustki, a tu nagle nie wiadomo za co się brać. Edytowane 17 października 201410 l przez ragus
Opublikowano 19 października 201410 l hehe za(pipi)ista informacja . Kupię na premierę (aby wesprzeć twórców) ale zagram w święta bo się nie wyrabiam. Bayonetta i Cywilizacja za tydzień w listopadzie far cry 4, dragon age do tego pewnie lords of the fallen . Jeszcze Xenoblade ruszyłem
Opublikowano 28 października 201410 l Mam tak samo jak wyżej kolega. Kupie na premierę bo potem będę żałował jak cenę podniosą (80zł na stałe za taką grę? niemożliwe) ale raczej SMT4 przegra z Poksami listopadowy pojedynek Do tego jeszcze kilka innych rozgrzebanych gierek i do Świąt nie ma szans.
Opublikowano 30 października 201410 l Wczoraj znalazłem fajną promocję gdzieś na stronach eShopu. Przy zakupie i rejestracji w klubie Nintendo konsoli 2DS/3DS/3DS XL i nowych Pokemonów/Super Smash Bros dostajemy do pobrania za free kod na jedną z gier: - Monster Hunter 3 Ultimate- The Legend of Zelda: A Link Between Worlds- Yoshi's New Island- Kirby: Triple Deluxe- Mario Golf: World Tour- Mario Party: Island Tour- Pokémon Art Academy Dotyczy to wszystkich rejestracji między 1 września 2014 a 12 stycznia 2015. Ja się łapię, z nowymi pokemonami zamierzałem się póki co wstrzymać, ale dla darmowej Zeldy pewnie zdecyduję się na nie wcześniej
Opublikowano 30 października 201410 l Co sądzicie o grze Zombie Panic in Wonderland DX? Oryginał ukaał się na Wii w 2010, i teraz na 3DS wydano wersje deluxe.
Opublikowano 30 października 201410 l Autor O której update sklepu jest zazwyczaj, bo czekam na SMT4? Prawie zawsze o 16 naszego czasu. Nie wiem czy ostatnia zmiana na czas zimowy coś tam pozmieniała. E: 80zl polskich to prawie jak za darmo za nowa gre tego typu Edytowane 31 października 201410 l przez pawelgr5
Opublikowano 5 listopada 201410 l Pod koniec roku wyjdzie chyba więcej arkejdów niż od początku istnienia e-shopu
Opublikowano 5 listopada 201410 l No i 3ds czy vita to są idealne sprzety do takich gier, na pc czy na duzych konsolach w ogole mnie nie ciagnie do takich pozycji.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Nie ma, tylko znizka 33% jesli posiadasz juz shovel knight na jednej konsoli. Nie wiem jak z innymi grami. Dostał ktoś ten darmowy theme do Shovel knight? Nie mam go na konsoli, zadnego maila z kodem tez nie dostałem. Zrobiłem na klopie jeden poziom, gra zacna, duck tales mi przypomina. Edytowane 6 listopada 201410 l przez Guernica
Opublikowano 6 listopada 201410 l ehh jak nie cross buy to poczekam na razie i tak smt IV mam do ogrania
Opublikowano 20 grudnia 201410 l From 12/25/2014 to 1/4/2015, INAZUMA ELEVEN is half off, and AERO PORTER, CRIMSON SHROUD, LIBERATION MAIDEN, ATTACK OF THE FRIDAY MONSTERS! A TOKYO TALE, THE STARSHIP DAMREY, BUGS vs. TANKS!, and even WEAPON SHOP de OMASSE are $2.99/£2.69/€2.99! Ze swojej strony polecam attack of the friday monsters, crimson shroud i liberation maiden