Opublikowano 20 grudnia 201410 l O po wypłacie zgrane gierki z guild :-) crimsona mam, ciekawa gierka, ale w sumie za wiele nie pogralem...
Opublikowano 10 stycznia 201510 l Wy pewnie sporo kupowaliście w eShopie, mam pytanie odnośnie Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Cena 129zł. Zastanawiam się kupować wersje DS czy digital. Nie wiem jak to jest rozwiązane czy przypisana jest gra do usera czy konsoli. P.S. Pobrałem kilka gier - dem na konsole i nie mogę ich skasować, to się robi automatycznie czy jak?
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Autor Wy pewnie sporo kupowaliście w eShopie, mam pytanie odnośnie Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Cena 129zł. Zastanawiam się kupować wersje DS czy digital. Nie wiem jak to jest rozwiązane czy przypisana jest gra do usera czy konsoli. P.S. Pobrałem kilka gier - dem na konsole i nie mogę ich skasować, to się robi automatycznie czy jak? Dema kasuje się w ustawieniach konsoli. Musisz wejśc w data management i tam sobie po prostu wybierasz co usunąć.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Pytanie,czy I am an Air Traffic Controller Airport Hero Hawaii(Boku wa Koukuu Kanseikan: Airport Hero 3D Honolulu) jest w eshop eu? Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Zaqair
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Gdyby ktoś nie miał Shin Megami Tensei IV – 52 PLN Conception II: Children of the Seven Stars – 60 PLN
Opublikowano 20 stycznia 201510 l No to na nowym 3DSie na wejściu mam do przejścia SMTIV, Pokemony, Zeldę i MonHuna.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Idzie to jakoś kupić bez konsoli czy nie bardzo? Nie ma takiej możliwości. Przecież to Nintendo.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Są w naszym kraju dostępne jakieś zdrapki żeby doładować konto w eshopie czy pozostaje tylko karta?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Są w naszym kraju dostępne jakieś zdrapki żeby doładować konto w eshopie czy pozostaje tylko karta? Są karty o wartości 70 i bodaj 120 złotych. Szukaj w inmedio
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Prawie wszedzie w kioskach oraz sieciach sklepów E.Leclerc widzialem ich pełno w Wawie.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Głupie pytanie ale jak wykorzystać ten kod PIN? Jak próbowałem się zarejestrować do Klubu Nintendo to polski nie było do wyboru.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Musisz założyć konto tutaj: https://www.nintendo.co.uk/ i tylko tu da radę wykorzystać ten kod. Póki co nie da rady zrobić tego u nas. Edytowane 2 lutego 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 2 lutego 201510 l Głupie pytanie ale jak wykorzystać ten kod PIN? Jak próbowałem się zarejestrować do Klubu Nintendo to polski nie było do wyboru. Musisz na jeden z krajów dostępnych. Najczęściej ludzie podają adres ambasady Z rejestracją 3DSa (jeżeli o to chodzi) wstrzymaj się aż do jakiejś promocji od nintendo. Edytowane 2 lutego 201510 l przez dżony
Opublikowano 2 lutego 201510 l Nie ma problemu bo mam adres w UK gdzie mieszkałem. Czyli teraz się nie opłaca? A sam ten kod na chwile obecną mi coś da?
Opublikowano 2 lutego 201510 l Wydaję mi się że najlepej się wstrzymać z wykorzystywaniem tych kodów. Nintendo ma uruchomić nowy program lojalnościowy bo stary wykasowali, więc lepiej poczekać. Edytowane 2 lutego 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 2 lutego 201510 l Ale te punkty w gierkach z przed programu nie beda nic dawac w nowym programie wiec lepiej wykorzystac ile sie da zanim przestana byc bez wartosciowe? Mowie nawet o tych na kartkach pin.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Dokładnie, stare kody stracą ważność razem z zamknięciem programu Club Nintendo. Taka ciekawostka- po zlinkowaniu konta CN z kontem eShop na Wii U można wymienić gwiazdki na Wii Points. Jeszcze niedawno nie było to możliwe. Edytowane 3 lutego 201510 l przez Dobos
Opublikowano 2 lutego 201510 l koledze nie chodzi o zwykły kod z punktami do nintendo club tylko o kod do rejestracji 3DSa Z tym kodem lepiej się wstrzymać bo nintendo czasem daje gry za darmo. Ostatnia promocja skończyła się 26 stycznia
Opublikowano 2 lutego 201510 l No ten kod co był z Twoja konsolką dżony. Czyli lepiej poczekać jak Niny wrzuci jakas promocje dla rejestrujacych konsole?
Opublikowano 3 lutego 201510 l do 26 stycznia była promocja że przy rejestracji konsoli i smasha lub drugiego tytułu (niapamietam jakiego) drugą gre dostawałeś do ściągnięcia gratis. Własnie na taka okazje poczekaj