Skocz do zawartości

Nintendo eShop

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BoxBoy! za pół darmo, 10 zł zamiast 20 zł. Sympatyczna gra logiczna od twórców Kirbyego. Minimalistyczny artstyle, fajne zagadki, za 10 zł to grzech nie wziąć. Promocja do 23 czerwca, a to wszystko z okazji rychłego wydania sequela - BoxBoxBoy! 30 czerwca. 

Opublikowano

Nowe Nintendo Selects:

Nintendo Selects - available from 24th June

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo, €19.99 / £15.99)

LEGO City Undercover: The Chase Begins (Nintendo, €19.99 / £15.99)

Mario & Luigi: Dream Team Bros (Nintendo, €19.99 / £15.99

Paper Mario: Sticker Star (Nintendo, €19.99 / £15.99)

Nintendo Presents: New Style Boutique (Nintendo, €19.99 / £15.99)

Opublikowano (edytowane)

Kusi cholerka Ocarina po odpowiedniej cenie ale doskonale wiem że w środku nie ma tej fajnej rozkładanej instrukcji (nadziałem się tak z DKC: Tropical Freeze na Wii U).....ale płacić 140zł za premierową dla instrukcji to chyba przesada.....ehhh czasami ciężkie jest życie Nintendofaga.....

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano

Jeżeli ubóstwiasz pierwsze dwie odsłony Paper Mario to się rozczarujesz. Jeżeli nigdy w nie nie grałeś to powinieneś być zadowolony. Wiem że używka od czasu do czasu śmiga za 100-wkę i tym bardziej jak wyjdzie wersja Select to cena powinna spaść jak w przypadku DK'a. Zresztą nie śpieszy mi się, Select jest wszędzie dostępny a jam mam i tak sporo gier do ogrania (i szykuje sobie powoli maraton Zeld do przejścia przed premierą Breath of the Wild). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kusi cholerka Ocarina po odpowiedniej cenie ale doskonale wiem że w środku nie ma tej fajnej rozkładanej instrukcji (nadziałem się tak z DKC: Tropical Freeze na Wii U).....ale płacić 140zł za premierową dla instrukcji to chyba przesada.....ehhh czasami ciężkie jest życie Nintendofaga.....

Jaką fajną instrukcje masz w Okarynie? Bo ja mam pudełko i instrukcja to raptem dwie rozkładane karteczki. Żaden bajer.

Opublikowano

Bo DQ IX to jeszcze gra na DSa, więc instrukcje są "starej szkoły" a 3DS to obecna generacja, gdzie na instrukcje kładą ogromnego (pipi)a i mają to w (pipi)e? 

• Plusik 1
Opublikowano

Jaką fajną instrukcje masz w Okarynie? Bo ja mam pudełko i instrukcja to raptem dwie rozkładane karteczki. Żaden bajer.

W oryginalnym wydaniu jest mała rozkładana instrukcja jakby w formie plakatu. Kilka gier od Ninny na Wii U jak MK8 czy DKC mają też takie rozkładówki. Mnie sie to podoba, przynajmniej jakikolwiek wysiłek jest (choć serce człowiekowi pęka jak ma na półce takiego Golden Suna z je.bitną instrukcją i wie że te czasy już nie powrócą)....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, mam pytanie. Czy eShop jest regionalizowany podobnie jak PS Store? Czy doładuje konto PL kodem kupionym we Włoszech albo Niemczech czy tylko kody z dystrybucji PL działają na koncie PL?

Gość Orzeszek
Opublikowano

z tego co pamiętam w inmedio można kupić doładowania do eshopu w polskiej walucie 20zł, 50zł 70 zł i chyba 120zł

Opublikowano

z tego co pamiętam w inmedio można kupić doładowania do eshopu w polskiej walucie 20zł, 50zł 70 zł i chyba 120zł

O właśnie, chodziło mi o walutowe doładowania :) Czy złotówkowym doładowaniem dopakuje portfel na innym niż PL regionie i vice versa czy nie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam pytanko powiedzmy zakupię grę z eshopu , po przejściu ją usunę , to będę miał później możliwość ściągnięcia gry od nowa ( zostanie ona przypisana do konta jak to ma np w playstation) czy nic a nic , muszę odnowa bulić ?

Opublikowano

Siemka mam pytanko powiedzmy zakupię grę z eshopu , po przejściu ją usunę , to będę miał później możliwość ściągnięcia gry od nowa ( zostanie ona przypisana do konta jak to ma np w playstation) czy nic a nic , muszę odnowa bulić ?

Jasne, że będziesz mógł.

• 4 tygodnie później...