Skocz do zawartości

Nintendo eShop

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wy pewnie sporo kupowaliście w eShopie, mam pytanie odnośnie Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Cena 129zł. Zastanawiam się kupować wersje DS czy digital. Nie wiem jak to jest rozwiązane czy przypisana jest gra do usera czy konsoli.

P.S.

Pobrałem kilka gier - dem na konsole i nie mogę ich skasować, to się robi automatycznie czy jak?

Opublikowano

Wy pewnie sporo kupowaliście w eShopie, mam pytanie odnośnie Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Cena 129zł. Zastanawiam się kupować wersje DS czy digital. Nie wiem jak to jest rozwiązane czy przypisana jest gra do usera czy konsoli.

P.S.

Pobrałem kilka gier - dem na konsole i nie mogę ich skasować, to się robi automatycznie czy jak?

Dema kasuje się w ustawieniach konsoli. Musisz wejśc w data management i tam sobie po prostu wybierasz co usunąć.

Opublikowano (edytowane)

Pytanie,czy I am an Air Traffic Controller Airport Hero Hawaii(Boku wa Koukuu Kanseikan: Airport Hero 3D Honolulu) jest w eshop eu?

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

No to na nowym 3DSie na wejściu mam do przejścia SMTIV, Pokemony, Zeldę i MonHuna.

:obama:

Opublikowano

Są w naszym kraju dostępne jakieś zdrapki żeby doładować konto w eshopie czy pozostaje tylko karta?

Są karty o wartości 70 i bodaj 120 złotych. Szukaj w inmedio :)

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Gość mastafaker
Opublikowano

Głupie pytanie ale jak wykorzystać ten kod PIN? Jak próbowałem się zarejestrować do Klubu Nintendo to polski nie było do wyboru. 

Opublikowano (edytowane)

Głupie pytanie ale jak wykorzystać ten kod PIN? Jak próbowałem się zarejestrować do Klubu Nintendo to polski nie było do wyboru. 

Musisz na jeden z krajów dostępnych. Najczęściej ludzie podają adres ambasady

Z rejestracją 3DSa (jeżeli o to chodzi) wstrzymaj się aż do jakiejś promocji od nintendo.

Edytowane przez dżony
Gość mastafaker
Opublikowano

Nie ma problemu bo mam adres w UK gdzie mieszkałem. Czyli teraz się nie opłaca? A sam ten kod na chwile obecną mi coś da? 

Opublikowano (edytowane)

Wydaję mi się że najlepej się wstrzymać z wykorzystywaniem tych kodów. Nintendo ma uruchomić nowy program lojalnościowy bo stary wykasowali, więc lepiej poczekać.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Ale te punkty w gierkach z przed programu nie beda nic dawac w nowym programie wiec lepiej wykorzystac ile sie da zanim przestana byc bez wartosciowe? Mowie nawet o tych na kartkach pin.

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, stare kody stracą ważność razem z zamknięciem programu Club Nintendo.

Taka ciekawostka- po zlinkowaniu konta CN z kontem eShop na Wii U można wymienić gwiazdki na Wii Points. Jeszcze niedawno nie było to możliwe.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

koledze nie chodzi o zwykły kod z punktami do nintendo club tylko o kod do rejestracji 3DSa

Z tym kodem lepiej się wstrzymać bo nintendo czasem daje gry za darmo. Ostatnia promocja skończyła się 26 stycznia

Gość mastafaker
Opublikowano

No ten kod co był z Twoja konsolką dżony. Czyli lepiej poczekać jak Niny wrzuci jakas promocje dla rejestrujacych konsole?

Opublikowano

do 26 stycznia była promocja że przy rejestracji konsoli i smasha lub drugiego tytułu (niapamietam jakiego) drugą gre dostawałeś do ściągnięcia gratis. Własnie na taka okazje poczekaj