Skocz do zawartości

Nintendo eShop

Featured Replies

Opublikowano

polecam czytać aktualizacje eshop na PPE, ktore pisze co kazdy poniedzialek/wtorek ;) 

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 180,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy raz od bardzo dawna są jakies naprawdę ciekawe zniżki na eShopie (tzn będa jak update wyladuje w czwartek na sklepie):   3DS eShop Permanent Discounts Etrian Odyssey IV: Legends of the Tit

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Zamiast ladowac kase w eShop na martwa konsole to lepiej przerobic 3DSa i cieszyc sie pelnym potencjalem tego wspanialego Handhelda

• Ok no więc sorry za kolejne posty pod postami ale inaczej się w takim temacie nie da:   Z okazji Nintendo Direct miała miejsce mała aktualizacja sklepiku:   Dema:   -Nintendogs   3DS:   -Dil

Opublikowano
  • Autor

A widzisz, akurat PPE nie czytam za mocno wiec przegapiłem. Na nintendolife olewam sekcje N3DS bo ja mam klasycznego. My bad.

Opublikowano

spoko, moge tutaj tez te listy rzucac. Chyba, że konkurencja (patrzę na Ciebie... sam wiesz kto ;) ) tu będzie rzucać :) 

Opublikowano
  • Autor

Ja nie wrzucam bo większe portale robią to szybciej a ja mogę się opierać tylko na nich. Nic od N na prywatną skrzynkę wczesniej nie dostaje :P

E: a temat zakladalem bo myśłałem, że ludzie czasem chca popisac o mniejszych gierkach, które na swój temat nie mają co liczyc bo... sa za małe.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Nie wiem czy było ale jest promo na 3D Classics od Segi. Za 10 zł polecam nabyć 3D Outrun ;)

Opublikowano

Xeodrifter ktos z Was ograł? Gierka zbiera dobre noty ale ta cena... Chyba byla kiedys na to promocja, nie?

Opublikowano

mialem na Vicie z plusa. Dość krótkie, ale całkiem solidne. przechodzenie miedzy warstwami gry na pewno robi robote na 3DSie, a sam gameplay to taka nieliniowa metroidvania. IMO polecam, ale tylko w promocji bo jak wspominalem - gierka jest krotka, ze 2-3h

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tu grał w Hotel Dusk/Last Window, ale 13 pazdziernika premiera Chase, gra tworcow wczesniej wymienionych tytułow. Niestety tylko cyfra, ale za to w swietnej cenie, 6 euro.

jaram sie

Opublikowano

Uuu, ogralem obie części, jedne z najlepszych przygodowek na ds ( Another Code od nich też bylo klimatyczne). Na europe to wrzucą?

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Jak myslisz dlaczego podałem cene w euro?

Opublikowano

Uuu dobra rzecz. Będzie grane. :fsg: Najpierw pewnie zakupię gdzieś Hotel Duska i Last Window. Grałem, ale jakieś milion lat temu.

Opublikowano

Cena w euro poniewaz bedzie w europie?! ;) Wszedzie widzialem zwiastuny w jp, stąd pytanie

Opublikowano

6 Euro panie to nie piniądz i aż szkoda by było nie dać zarobić tak fajnemu zespołowi. A najlepsze że tytuł wyjdzie dwa dni po moich urodzinach więc będzie to prezent ode mnie dla mnie >: D

Opublikowano

przelicznik chyba jest 4zl, to jak za darmo, ale im to bym dal nawet pelna cene za boxa

Opublikowano

Ciekawe czy bedzie ten sam sposob poruszania co w poprzedniczkach. Zarypiście mi odpowiadal

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na My Nintendo jest za 20 złotych monetek 20% zniżki na tę grę, więc skoro tak wszyscy zachwalacie, to kupię. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dementium remastered przez tydzien za dobry hajs:

Dementium Remastered (Renegade Kid, €7.49 / £6.74 until 17th November, normally €14.99 / £13.49)

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Tydzień po tym, gdy kupiłem... Dzięki, Nintendo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gra ktos w river city tokyo rumble ? recenzje takie sobie, a wyglada calkiem spoko

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tymczasem u Nintendo juz PRAWIE jak promocje:

Animal Crossing: Happy Home Designer (Nintendo, €27.99 until 8th January, normally €39.99)

LEGO City Undercover: The Chase Begins (Nintendo, €15.99 until 8th January, normally €19.99)

Mario Kart 7 (Nintendo, €31.49 until 8th January, normally €44.99)

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games (Nintendo, €27.99 until 8th January, normally €39.99)

New Super Mario Bros. 2 (Nintendo, €31.49 until 8th January, normally €44.99)

Super Mario 3D Land (Nintendo, €31.49 until 8th January, normally €44.99)

Jest tego troche wiecej, całośc mozna zobaczyć tutaj:

http://www.nintendolife.com/news/2016/12/nintendo_download_29th_december_europe

Opublikowano

przecież to jest jakaś żenada. łał, 100 letnie gry za 30 euro.

rayos, zgodnie z regulaminem masz wkleić tutaj całego newsa. nie każdy ma ochotę wchodzić na chu,jowe strony.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ich gry nawet w retailu są stosunkowo drogie, więc takie obniżki mnie nie dziwią, nie mają z kim konkurować. Niby wolny rynek, ale ceny jak przy monopolu.