Skocz do zawartości

Nintendo eShop

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem sobie Etrian Odyssey Milenium Girl i tego Tower Defense że świata Steampunk.

Niby nie musialbym bo mam dość gier pudelkowych i niby mam drugiego nds z Lumią ale to nie są z drugiej strony tak wielkie pieniądze by dać nie dać motywacji Nintendo do innych ciekawych promocji ;)

Edytowane przez friedrich

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 180,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy raz od bardzo dawna są jakies naprawdę ciekawe zniżki na eShopie (tzn będa jak update wyladuje w czwartek na sklepie):   3DS eShop Permanent Discounts Etrian Odyssey IV: Legends of the Tit

• Pierre Deck
    Pierre Deck

Zamiast ladowac kase w eShop na martwa konsole to lepiej przerobic 3DSa i cieszyc sie pelnym potencjalem tego wspanialego Handhelda

• Ok no więc sorry za kolejne posty pod postami ale inaczej się w takim temacie nie da:   Z okazji Nintendo Direct miała miejsce mała aktualizacja sklepiku:   Dema:   -Nintendogs   3DS:   -Dil

Opublikowano

Panowie pytanie z innej beczki , jeżeli kupiłem używke 2dsXL w edycji Mario kart 7 (mimo że konsola została sformatowana to dalej mam możliwość ściągnięcia gry ) teraz pytanie czy jeśli utworze profil nintendo ID by kupić nowe giereczki to te mario mi przepadnie jak po wbiciu nowego profilu na PS5/XSX czy ta gra jest już w jakiś sposób przypisana do konsoli a nie do konta?

Opublikowano

Nie znam się więc się wypowiem ;) ale skoro brak lepiej zorientowanych... 

Z tego co się wiem to w przypadku 3DSa (i 2DSa) gry są właśnie przypisane do konsoli a nie do konta. W związku z tym zmiana profilu nie powinna spowodować utraty gier zainstalowanych na karcie SD w konsoli. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A teraz w promocji są japońskie symulatory kolejek podmiejskich: 8zl sztuka. Wziąłem dwa :)

PS

Jest też parowóz. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak coś, to jest kilka promocji na 3DS. Tanio seria Steamworld, a także Harvest Moon: The Tale Of Two Towns za 16zł. Ten ostatni wspominam tylko dlatego, że to właściwa odsłona serii od Marvelous. Co prawda wyszły od tego czasu inne, często lepsze odsłony serii (Story of Seasons), jak i Stardew Valley, ale w klasycznego farmera sobie chętnie kiedyś też zagram na faktycznie przenośnym sprzęcie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Halo halo, kilka promocji od Atlusa na 3DS się jeszcze trafiło:

image.thumb.png.4f6cbe189439081b24ddeff6311001a6.png

Opublikowano

I właśnie dlatego zostawiłem sobie parę złotych w eshopie. Dzięki za info: wziąłem  Stella Glow. 
(Etriany mam, Persona Q też, a Shin Megami mnie nie nęcą - od Apocalypse się odbiłem.)

Opublikowano

Doładuj na switchu i zlinkuj konto z 3ds

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jak lubisz jRPG to pomysl o grach z serii SMT. Taniej nie będzie.

Opublikowano

Jak tam teraz można zakupy zrobić? Bo kartą już chyba nie.

Opublikowano
  • Autor

Ja ostatnio kupowalem za hajs doładowany przez switcha. Jeszcze wtedy fundusze na pewno były współdzielone.

Opublikowano

Nadal są współdzielone, można spokojnie kupić. Sam wziąłem "na kiedyś" Stella Glow kilka dni temu.

Co ostatecznie "warto" zależy od indywidualnych preferencji. Ja patrzę na konsolowe exclusive'y, które potencjalnie mi się spodobają, ewentualnie które mają nikłe szanse na porty na lepsze konsole.

W skrócie do rozważenia - Shin Megami Tensei, Persona Q, Etrian Odyssey. Ja jeszcze wziąłem wspomniane Stella Glow. No ale ogólnie to wszystko głównie jRPGi i dungeon crawlery, plus parę strategii.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koniec eshopu co raz bliżej, polecacie jakies hidden gemy? 

Opublikowano

Ja polecam wpisać też wszystkie kody zdrapki bo w marcu już nie będzie można

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wydam w takim razie wszystkie zaskórniaki, które mam w eshopie. Szkoda ze nie dali Persony Q2. Dzięki za info.

Edytowane przez friedrich

Opublikowano

Z pierdółek skusiłem się jeszcze na to.

image.png.dadb62a128ca0f115c7a9e22b5c07be4.png