Etheor 547 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Grubo, nie wiadomo jeszcze którego dokładnie, ale w lutym ma wyjść reedycja 6 płytowa Morwy. Póki co wypuszczono teledysk: Jakby nie było- czekam. Na Mor W.A. zawsze! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 To tylko reedycja, więc po co ta podnieta? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 grudnia 2011 Bo kawałki, które miałem na kaseciaku w chvjowej jakości będę mógł teraz odstawić do szafki i mieć wartość sentymentalną, a słuchać dobrej jakości nagrania z cd? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 12 grudnia 2011 Opublikowano 12 grudnia 2011 (edytowane) W tej reedycji przypadkiem nie ma się znaleźć cała nowa płytka? Chłopaki mówili, że od niedawna są w pełnym składzie w Polsce i będą się starać ją zrobić. Zresztą na półce mam tylko 4 płytki, więc nowa pewnie będzie dwupłytowa. Ja się jaram, bo to jeden z lepszych składów w Polsce. Edytowane 12 grudnia 2011 przez asfalt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi