kasuro 34 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Mam mały problem z online, mianowicie nie wiem w jaki sposób mogę dołączyć do gry online, wiem że wchodzę w komórce w menu multiplayer i wybieram typ gry, tak robię ale wtedy tworzy się nowa gra online, zaś mi chodzi o dołączenie a nie tworzenie nowej gry.Więc w czym jest problem? Nikt nie gra w to już ? w co nie wierzę, Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Człowieku, jest CAŁE PODFORUM o GTA. http://www.psxextreme.info/forum/50-grand-theft-auto/ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 oj ja dawnoo odpaliłem GTA IV w multi i było mało , bardzo mało osób. Nieciekawe multi + stara gra = nie ma ludzi do gry Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Co ty (pipi) Orson... gra jest świetna, dużo ludzi dalej pyka na multi i praktycznie zawsze znajduje mi całkiem sporo osób (5-10) głównie na free play'ach. Szczególnie na BOGT gra dużo ludzi online m.in. ze względu na nowe Helikopterki. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 (edytowane) dla mnie multi w GTA 4 to kilo mułu ale każdy ma swój gust. Odpaliłem dawno temu, chciałem trofika za wygrany wyścig i bardzo mało osób było no ale ktoś sie w końcu trafił. Ech nie mogę, jak ty mogłeś grać w te multi Edytowane 10 grudnia 2011 przez Orson Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Grałem, gram co jakiś czas i dalej będę grał. Ta gra się po prostu nie nudzi, przynajmniej mi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi