Lejra 3 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Siema. Słuchajcie potrzebuje waszej pomocy. Przeczytajcie do końca, a nie myślcie "znowu jakiś debil". Biorę udział w konkursie Microsoftu na facebook'u. Potrzebuje po prostu głosów na mój screen. Ciężko jest cholernie zebrać kilka głosów. Na jakąś setkę osób wypada 10, które się zgodzą, a już nie mam gdzie pytać. Proszę was bardzo o pomoc. Trzeba tylko wejść w link->Potwiedzić->Lubię to->Oddaj głos. Po 1 stycznia wywalicie to sobie z konta i tyle. https://apps.faceboo...one/zdjecia/224 3
Gość Ofsajd Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 zaraz tu wpadnie Stona i Cie zje ;]
firana140 622 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Sprzedam dwie tony sianokiszonki. Tanio! 1
Gość Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Spoko, już zagłosowałem i poprosiłem tysiąc znajomych o to samo, także już masz wygraną w kieszeni. Cieszę się, że mogłem pomóc , pozdrawiam i wesołych świąt dla ciebie oraz twojej rodziny.
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 Siema. Słuchajcie potrzebuje waszej pomocy. Przeczytajcie do końca, a nie myślcie "znowu jakiś debil". Mam konto na fotce.pl. Potrzebuje po prostu dysHek na mój krzywy ryj. Ciężko jest cholernie zebrać kilka głosów. Mam po prostu cholernie odrażającą facjatę i nikt nie chce mi dać dysHki, a już nie mam gdzie pytać. Proszę was bardzo o pomoc. Trzeba tylko wejść na moje konto na fotce i daćw dysHkę, hihi! www.fotka.pl/batman 2 1
Rekomendowane odpowiedzi